- 31 Temmuz 2009
- 157
- 1
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.861
tedavin hayırlı olsun canım.bende buzdolabının raf kısmında saklamıştım.bişey olmaz inşaallah.slm kızlar bu gün mekeze gittim bu ayın sonunda başlıyoruz artık lucrinle. kızlar lucrin kullananlar buzdolabındamı sakladınız. merkezden buzdolabında dediler. eczenede oda sıcaklığında ben buzdolabına koydum raf kımına. bir şey olmaz umarım.
tedavin hayırlı olsun canım.bende buzdolabının raf kısmında saklamıştım.bişey olmaz inşaallah.
selam arkadaşlar.........malum artık pek giremiyorum.........oğlum gündüzleri pek uyumuyor
ondan sonrada girmeye fırsatım olmuyor..........ev işi yemek derken nasıl yataktayım unutuyorum bazen
allahtan annem varda iş yüküm biraz azalıyor
topic gitmiş arka sayfalara
hituci canım ben 1 taneyle zor baş ediyorum allah sana ve pgt ye sabır versin..........ikiz daha zor olsa gerek
güneşciğim tedavin hayırlı olsun.........inşallah rabbim yüzünü güldürür.........ben şuna eminim burası uğurlu kim burda yazı yazdıysa derdini anlattıysa hamile kaldı........inşallah bu kervana sende katılırsın.......unutma sakın en başta stres yok........rahat ol inan bana sonucu değiştirecektr
merhaba arkadaşlar....günaydın herkese...kimsecikler uğramıyo artık....
güneşcim hayırlı güzel haberlerle gel inşaallah...
simgecim ikiz biraz yorucu oluyo ama ona göre ayarlıyorsun kendini bide kayınvalidem alt katta bunalınca çağırıyorum.Allah yardım ediyo canım.daha yenisiniz bi düzene girer seninkide yakında.biz anca anca düzene giriyoruz...bu arada yeni bi takvim yapta takip edelim bilemiyorum kaç aylık olduğunuzu.
pgt canım sen neler yapıyorsun...delikanlıların sarılığı geçmiştir inşaallah.
güneşçiğim hadi hayırlısı.......rabbim yardımcın olsun........inşallah bu kervana sende katılırsın.........bol bol dua et........ve sakın stres yapma........bu kez olacak inşallah hep öyle düşün
sağol canım İnşallah stres yapmamaya çalışıyorum. hayırlısı artık. öptüm canım bebişide öpüyorum.
tedavin hayırlı olsun canım.gelişmelerden haberdar et.öptüm
bende 10 kasımda gitmiştim.hayırlısı olsun cnaım.Allah yar ve yardımcın olsuna.s.teşekkür ederim canım. 10 kasımda gidicem.sonraki hafta bayram nasıl olacak bilmiyorum. hiç sormadım da.dua et canım.
slm kızlar nasılsınız ben kendimden bahsedeyim bu dönem çok kötüyüm bana önerileriniz ben 2 düşük yaptım en son embrionun genetigine bakıldı kötü çıktı kromozanlarımıza bakıldı sorun yok bir sürü test yapıldı sorun görünmüyodu.tekrar benim genetigime bakılmıştı şimdi eşimin genetigine bakılacak rezervim az yumurtada az oluyor doktorum pgt yaparız dedi ama onun için düzgün embrio bulamayabilirz dedi pgt içinde en az 5 yumurtanın döllenmesi lazımmış pgt işleminde embiolar zarar görmüyormu bilgiye ihtiyacım var bana ücretine 500 dolar dedi embrio başına genetigi kötü çıkıp pgt başarı olunuyormu sevgiler.
selam canım........en az 5 yumurtanın olması diye bir kural yok ama ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi........pgt işleminde embriyolar zarar görmüyorlar......burda okursan eğer birçok arkadaşımız pgt sayesinde anne oldular ve bebekleride gayet sağlıklı.......sen aklına kötü şeyler getirme.......inşallah olumlu sonuçlanır