Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

güneşcim adet tarihi yumurtlama ile orantılı bi olay.yumurtalar tüp bebek tedavisinde geç toplanıyo bikaç gün, vücüt ona göre ayarlar merak etme.kendinde diyorsun bak Allah dilerse bebeğinin olmasını bunlar önemli değil.pgt sonucu bir gün sonra belli olur. güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

meraba bisey sormak istiyorum problem erkekte olunca dahami kolay oluyormus pgd
yoksa tam tersi kadinda oluncami daha kolay oluyor bilen arkadaslar beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

meraba bisey sormak istiyorum problem erkekte olunca dahami kolay oluyormus pgd
yoksa tam tersi kadinda oluncami daha kolay oluyor bilen arkadaslar beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

Kromozom anolalisi söz konusu ise problem zaten büyük ihtimalle erkekte oluyor, translokasyon vb. kadın genlerinde anormallik ihtimali düşük.

selam hanımlar okuyorum ama topiginizi yazmıyorum daha önceki sayfalarda yazmıştım benimde hikayemi çok zor bu işler biliyorum ama hepimiz için herşey güzel olacak buna inanalım bende eşimin ve benim genetiklerimize bakılacak onun sonucunu bekliyoruz aralık sonu gibi çıkacak sanırım kromozonlarda sorun yoktu ama 2 düşük yaşadım en son embirinon genetigi çok kötü çıktı beklemedeym çokta korkuyorum ama herşey olacagına varıyor sevgiyle kalın allah yardımcımız olsun hepimizin

olmadı sağlıklı bulunamadı tedavim iptal oldu bu gün beklerken ömrümden ömür gitti çok kötüyüm :KK43:

canım çok üzüldüm inşallah bir sonrakinde seni çok iyi anlıyorum insan resmen bu işlerde yaşlanıyor genetiklerinize bakılmışmıydı sizin sorun neydi sakıncası yoksa canım ne olru üzme kendini sevgiyle kal...

güneşim canım ne olur üzülme...çok zor biliyorum ama bundada var bihayır de,rabbim en iyisini bilir benim bebeğiminde geleceği bi zaman var de.güçlü olmaya çalış.benimde iki defa trasferim iptal oldu bir defada trasferim tutmadı seni çok iyi anlıyorum ama bak rabbim en sonunda bebeklerimi bana gönderdi.inşaallah sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip eder canım.Allaha emanet ol canım.sağlıcakla kal canım öptüm...

slm arkadaslar bende dun gittim hastaneye pgd ye paslamak icin insallah bu ayin 22 de ilk ignelere basliyorum benimki uzun protokol olacak insallah 20 ocak gibi bitecek bi aksilik cikmazsa ban dua edin ne olur burada sizlerle paylasmak istiyorum herseyi sizler benim umudum oldunuz insallah hayirli sonuclar cikar

slm arkadaslar bende dun gittim hastaneye pgd ye paslamak icin insallah bu ayin 22 de ilk ignelere basliyorum benimki uzun protokol olacak insallah 20 ocak gibi bitecek bi aksilik cikmazsa ban dua edin ne olur burada sizlerle paylasmak istiyorum herseyi sizler benim umudum oldunuz insallah hayirli sonuclar cikar
canım hakkında hayırlısı olsun.umarım hakkında hayırlı olan bu tedavinde hayırlı sağlıklı bir bebeğinin olması olur.gelişmeleri paylaş bizimle biz hep senin yanındayız.Allah yar ve yardımcın olsun...

tesekkur ederim gercekten cok zor bi surec inanki paylasacak kisiler araniyormu
sizlerde bu yollardan gectiniz dedigin gibi hakkimda hayirlisi neyse o olsun

amin insallah dualarimi kabul eyler rabbim butun anne olmak isteyenlerin kucaklarini doldursun ALLAH IM
evlat hasreti cok zor mus rabbim kimseyi evlat hasreti ile acisi ile sinamasin

merhaba ben bısı sormak ıstıyorum.bızım sorunumuz bıraz farklı galıba yada tam bırsey bılmıyorum.esımde varıkosel vardı amleıyat oldu 5 ay once.morfolojısı % 2 idi.sımdıde hala 2 sayı yukselmıs bıraz .ve amelıyat oncesı dr. dna fragmantasyonu dıye bır test yaptrmıstı sınır % 15 ıken bızımkı % 42 cıktı.bu durumu yasayan varmı.hamılelık sansım varmı hala.ve dna dakı hasar kromozomlarla alakalı mı yoksa ayrı bır sorunmu.yaza mıkro denemeyı dusunuyoruz.bılgısı olan varsa cvplayabılırmı.Rabbım hepımızın yardımcısı olsun bu yolda cok zor bır surec

bende 10 ocak baslicam insallah ozlem cano
insallah ikimizde hayirlisiyle hamile klairiz
ama ben kendimi olmiycak gibi alistirmaya calisiyorum cok zor
aklima geldikce allaha siginiyorum yoksa kafayi yiycem
cevremdekide herkes hamile baskalarinin cocuklarina hediye almaktan biktim
cocuk istemiyor gibi davranmaktanda ama asla isyan etmiycem
allahtan hep sabir diliycem
allahim ya aklimizdan alsin yada kucagimiza versin insallah

bende 10 ocak baslicam insallah ozlem cano
insallah ikimizde hayirlisiyle hamile klairiz
ama ben kendimi olmiycak gibi alistirmaya calisiyorum cok zor
aklima geldikce allaha siginiyorum yoksa kafayi yiycem
cevremdekide herkes hamile baskalarinin cocuklarina hediye almaktan biktim
cocuk istemiyor gibi davranmaktanda ama asla isyan etmiycem
allahtan hep sabir diliycem
allahim ya aklimizdan alsin yada kucagimiza versin insallah

canım selam seni çok iyi anlıyorum bende başkalarının çocuklarına hediye almaktan çok sıkıldım benim elimdeyse kocaman fıfır var diyorum allahım bizlerede yardım etsin ufff

insallah canim insallah ikimizde hamile kaliriz sen nasil basliyacaksin ben bu ayin 22 de ilk ignemi vurulcam
d.k.hapi kullaniyorum 24 de onu birakicam 3 ocakta kontrole gidicem echo yapilacak ona gore hormon ignelerine basliycam
sonrada iki gunde bir kontrole gidicem ins. ALLAH gonlumuze gore versin
Ben olacakmis gibi olumlu dusunuyorum ama olmazsa uzulmemek icin elimden gelenide yapicam
15 mayista tr ye izine gidicem nasip olursa eger tutmazsa orada denemek istiyorum ama insallah buna gerek kalmaz
sana dua ediyorum RABBIM yar ve yardimcimiz olsun ALLAH A EMANET OLLL

nasılsın kader arkadaşlarımm beni hatırladınız inşşş hamile kalan varmı kızlarr inşş vardır
hatırlarsanız ben hamileyim çok şükür 5.5 aylık oldu hamdolsun birde kızımız olacak allah kısmet ederse teyzeleri :KK66:
biliyosunuz benim mucizemi rabbim gönderdi ikili testim temiz çıktı dr aminiyo sentez önerdi ama ben kebul etmedim rabbim ne gönderdiyse onu kabullenecem inşş bebeğim sağlıklıdır bana dua edin olurmu geçen ay ayrıntılıya girdim şükür bazı hastalıkları dr ekarte etti kesin yok dedi ama dedi daha çıkabileceklerde var dedi ocağın4 de tekrar gidecem kontrole ozaman biraz daha belli olacak çok tedirginim inşş herşey yolunda gider ve biz bebeğimize kavuşuruzz....

bu arad nolur umudunuzu kaybetmeyin benim yaşadıklarım hatırlarsanız neler yaşamıştım rabbime sığının bol dua edinn bende size duaa edecem inşşş

nasılsın kader arkadaşlarımm beni hatırladınız inşşş hamile kalan varmı kızlarr inşş vardır
hatırlarsanız ben hamileyim çok şükür 5.5 aylık oldu hamdolsun birde kızımız olacak allah kısmet ederse teyzeleri :KK66:
biliyosunuz benim mucizemi rabbim gönderdi ikili testim temiz çıktı dr aminiyo sentez önerdi ama ben kebul etmedim rabbim ne gönderdiyse onu kabullenecem inşş bebeğim sağlıklıdır bana dua edin olurmu geçen ay ayrıntılıya girdim şükür bazı hastalıkları dr ekarte etti kesin yok dedi ama dedi daha çıkabileceklerde var dedi ocağın4 de tekrar gidecem kontrole ozaman biraz daha belli olacak çok tedirginim inşş herşey yolunda gider ve biz bebeğimize kavuşuruzz....

bu arad nolur umudunuzu kaybetmeyin benim yaşadıklarım hatırlarsanız neler yaşamıştım rabbime sığının bol dua edinn bende size duaa edecem inşşş

canım allah kucagına almayı nasip etsen bebegini genetiklerde sorunmu vardı nasıl oldu kısa özetlermisin bende resmen çıkmazdayım nerdeyse ümidim kalmadı öpüyorum

canım allah kucagına almayı nasip etsen bebegini genetiklerde sorunmu vardı nasıl oldu kısa özetlermisin bende resmen çıkmazdayım nerdeyse ümidim kalmadı öpüyorum[/QUOTE

günaydın canım amin allah razı olsunn inşş sende en kısa zamanda miniğinin haberini alır ve kucağına alırsın
evt bizdede genetik problem eşimde taşıyıcısı 12 yıllık evliyiz 5 tüp bebek 6 aşilama 4 gebelik kayıbım var birde bende kan pıhtılaşması var birde polikistik hastasıyım bana bir dr demiştiki sen 8 yıl önce gelseydin çocuğun olmaz diye eve gönderirdim dedi ama hamd olsun şuan hamileyim inşş sağlıkla alırım kucağımıza hiç aklımda yokken hamile kaldım kafamdan atmıştım sanırım çünkü taşınma telaşımız vardı izmirden ankaraya evmi yerleştirdim hamile olduğumu öğrendim bana çok dua edinde miniğimi sağlıkla kucağıma alayım inşş bende sizlere edecem rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşşş
ama çıkmazdayım deme zamanı vardır eminim bebişinin gelmesine sadece bol dua et olurmuuu

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz.kendi durumumu özetleyim.

5 senelik evliyim 1 tanesi ikiz olmak üzere 4 tane düşüğüm var hepsine doğal yolla gebe kaldım 3. düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu 4. gebeliğimde cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü drum şimdi sana yapılacak 2 şey var dedi ya sağlıklı gebeliği bulana kadar deneyeceksin yada pgtyle tüp bebek yaptıracaksın dedi sizce napmalıyım benim durumumu yaşayan varmı aranızda nolur yardımcı olun tüp bebek yaptırırsam şansım ne kadar acaba

şimdiden çok teşekkürler

X