Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

pgt ve simge durumlarınızdan haberdan edin bizi merak ediyorum.keşke telefonlarınızı alsaydım çok merak ediyorum.inşaallah sizde bebeklerinizde iyisinizdir.iyi haberlerinizi bekliyoruz...

hituci canım benim rabbim evlatlarını sana ve eşine bağışlasın çok sevindim darısı bize inşşş
iyi dileklerin için saol canım pazartesi kontrolum var sanırım ikili test olacak inşş sorun çıkmaz bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum inş keyfi yerindedir

simge ve pgd hayırlı doğumlar inşş şimdi çok mutlulardır sanırım allahım sağlıkla kucaklarına alsınlar inşşş

kardelen canım bizde eşimde problem resiprokal bizdeki sanırım yanlış hatırlamıyorsam inşşş seninde olacak canım benim çok uzun yaşadıklarım daha geniş zamanda yazarım

kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadı m halen dayanıyopruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim değerlerim bi andca yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo geri gitti Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3,4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara

nurcanım seni nasıl unuturuz öyle çok sevindim ki gebeliğine..inşallah bu defa kucağına sağ salim alacaksın.. topiğimizdeki herkes anne olacak inşallah bu yıl... doğuma girerken bol bol dua etcem inşallah... zaten hep aklımdasınız.. davşanlarımı her sevişimde onlar için dua edişimde Rabbim tüm isteyenlere nasip et diyorum...

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

selam arkadaşlar
çok şükür 27.09.2010 pazartesi günü doğum yaptım
sağlıklı ve 3150 gram doğdu oğluşum
hepinize ayrı ayrı bir sürü dua ettim doğumdan önce
rabbim inşallah kabul eder

selam arkadaşlar

çok sevindim canım.gözünaydın,hayırlı olsun hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah.doğum sürecinide paylaşırsan sevinirim.görüşmek üzere...a.s.

selam arkadaşlar

cnm tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile oğlunu büyütmeni nasip etsin inşallah...
bebek bekelyen arkadaşlarımda sağsalim vakti saati geldiğinde sağlıkla ve hayırlısı ile evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
rabbim herkese nasip etsin inşallah
doğum süreci biraz zor geçti açıkcası
sonrasında ağrım çoktu halada var
allahtan annem varda rahatım

selam arkadaşlar

hayırlı olsun canım maşallah bebişe Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza İnşallah. Allaha emanet olun canım.

merhaba kızlar... öncelikle simgecim Allah analı babalı büyütsün... ben de ağrı az olsun diye spinal istedim ama trombositlerim düşük olduğundan omurilikte iğne sokulan yerde pıhtılaşamama ve hematom görülebileceğinden yapmayı uygun görmedi doktorum.. genel anestezi olcak dedi :KK43:(

benim kontrollerde sonunda iki gün üst üste idrarda protein de çıktı.. ödem, tansiyon ve trombosit düşüklüğü derken hafif şiddetli preklemsi olmuşum ben...
‎02.10.2010 saat 09:00 davşanlarla kavuşma vakti dedi doktor.. daha var dedim haftaya bari olamaz mı diye pazarlık yaptım ama yeter dayandığın riske atmam dedi :) hayırlısı bakalım :)
yarın doğuma giriyorum dualaşmak dileğiyle Allaha emanetiz
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

arkadaşlar belkş merak edenler vardır.morgenrot doğum yapmış. bu sabah görüştüm kendiside bebeklerde çok iyiymiş.bebekler küveze girmemiş.

arkadaşlar belkş merak edenler vardır.morgenrot doğum yapmış. bu sabah görüştüm kendiside bebeklerde çok iyiymiş.bebekler küveze girmemiş.

canım çok sevindim herşey yolundaymış. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
sen neler yapıyorsun prensesler nasıl. Bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba. ben adetimi bekliyorum. tsh değerlerim normale döndü. bu sefer başlarız galiba tedaviye. Allaha emanet olun canım.

canım çok sevindim herşey yolundaymış. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
sen neler yapıyorsun prensesler nasıl. Bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba. ben adetimi bekliyorum. tsh değerlerim normale döndü. bu sefer başlarız galiba tedaviye. Allaha emanet olun canım.

iyiyiz bizde canım Allaha şükür.yarın prenseslerin aşısı var 3er tane hemde.kara kara onu düşünüyorum.ağlatacaklar kuzularımı yürek dayanmıyo.tatlı sıkıntılar bunlar.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah böyle tatlı sıkıntılardan.sizlerde yazarsınız inşaallah(ezan okunuyo inşaallah dualarımız kabul olur) aşı olduk birlikte ağladık diye :)

Selam arkadaşlar, iki kimyasal iki boş gebelikten sonra PGT yöntemi ile tüp bebek denemeye karar verdim. Son iki tüp bebek denememde Medicanaya gitmiştim, ilki tuttu ama boş gebelik, daha sonra doğal yollardan hamile kaldım ama o da boş gebelik oldu. Aslında genetik taramalarımızda bir problem yok görünüyor sadece eşimin XY qh+ , bunu da dr pek önemsemedi ama ben boş gebeliklerin bundan kaynaklandığını sanıyorum. Bir çok hastane en iyisi olduğunu iddia ediyor ama benim artık fazla şansım yok, en iyiysi ve şansımı an çok arttıracak yere gitmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Bir de fiyatlar konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar, iki kimyasal iki boş gebelikten sonra PGT yöntemi ile tüp bebek denemeye karar verdim. Son iki tüp bebek denememde Medicanaya gitmiştim, ilki tuttu ama boş gebelik, daha sonra doğal yollardan hamile kaldım ama o da boş gebelik oldu. Aslında genetik taramalarımızda bir problem yok görünüyor sadece eşimin XY qh+ , bunu da dr pek önemsemedi ama ben boş gebeliklerin bundan kaynaklandığını sanıyorum. Bir çok hastane en iyisi olduğunu iddia ediyor ama benim artık fazla şansım yok, en iyiysi ve şansımı an çok arttıracak yere gitmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Bir de fiyatlar konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
canım ben 4 tüp bebek tedavisi geçirdim.hepsinide ankara anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdık.son tedavimde kızlarıma kavuştum hamdolsun.
genetik sorundan dolayı bütün tedavilerimde pgt yapıldı.
bu işlem için tüp bebek fiyatı hariç sadece pgt ye biyopsi yapıldığı için anatolyaya bütün embriyolar için 600 tl.genlab labaratuvarına embriyo başına 100euro ödedik.sadece tüp bebek fiyatı 4250 tl idi son bilgilerime göre(pazarlık yapabiliyorsun)

pgt doğum yaptı demek...........çok sevindim bebeklerinin küvezde olmadığına
inanın bebek büyütme dönemimiz zor geçiyor
her an korkuyla yaşıyor insan
yüzünde bir kızarıklık bile olsa acba bu neden oldu diyoruz
bunun tek sebebi sanırım zor sahip olunca oluyor
allah herkese nasip etsin çok ama çok güzel bir duygu
ama biraz sakinlik gerektiriyor
oda bende yok ne yapacağımı şaşırdım

pgt doğum yaptı demek...........çok sevindim bebeklerinin küvezde olmadığına
inanın bebek büyütme dönemimiz zor geçiyor
her an korkuyla yaşıyor insan
yüzünde bir kızarıklık bile olsa acba bu neden oldu diyoruz
bunun tek sebebi sanırım zor sahip olunca oluyor
allah herkese nasip etsin çok ama çok güzel bir duygu
ama biraz sakinlik gerektiriyor
oda bende yok ne yapacağımı şaşırdım

simgecim canım bebişle hayat nasıl gidiyo pek uğramıyorsun buralara

pgt cok tebrık ederım uzun zamandır gırmıyodum
gırdıgım anda bu mutlu haberı alınca mutlu oldum
kızlar benımde 13 haftalık oldu cok sukur 2 lı test yaptım normal cıktı
ama amıyosentez yapmayı dusunmuyorum
kızlar genetık bozuklugu cıkınca ne oluyokı tam olarak beyındemı bı sey oluyor ne oluyor
bızde var ama bı seyı ız yok bu amıyosentezden baska bı sey yapılabılırmı

canım ben 4 tüp bebek tedavisi geçirdim.hepsinide ankara anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdık.son tedavimde kızlarıma kavuştum hamdolsun.
genetik sorundan dolayı bütün tedavilerimde pgt yapıldı.
bu işlem için tüp bebek fiyatı hariç sadece pgt ye biyopsi yapıldığı için anatolyaya bütün embriyolar için 600 tl.genlab labaratuvarına embriyo başına 100euro ödedik.sadece tüp bebek fiyatı 4250 tl idi son bilgilerime göre(pazarlık yapabiliyorsun)

Teşekkür ederim yanıtın için, pgt yöntemi ile başarıya ulaşmış arkadaşların haberleri beni biraz da olsa umutlandırıyor. Ankarada tedavi olmam malesef mümkün değil ancak istanbul olabilir, benim ve eşimin işinden dolayı. Ama sanırım fiyatlar aşağı yukarı aynıdır 6500-7000 tl gibi bir fiyat oluyor benim hesabıma göre. Bir sorum var eğer cevaplaman mümkünse acaba hangi genetik tahlilleri istediler ve sorun olarak gösterdikleri genetik faktör neydi.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yanıtın için, pgt yöntemi ile başarıya ulaşmış arkadaşların haberleri beni biraz da olsa umutlandırıyor. Ankarada tedavi olmam malesef mümkün değil ancak istanbul olabilir, benim ve eşimin işinden dolayı. Ama sanırım fiyatlar aşağı yukarı aynıdır 6500-7000 tl gibi bir fiyat oluyor benim hesabıma göre. Bir sorum var eğer cevaplaman mümkünse acaba hangi genetik tahlilleri istediler ve sorun olarak gösterdikleri genetik faktör neydi.

eşimden kan aldılar ve karyotip analizi yaptılar. eşimde 13.14. kromozomlarda translokasyon çıktı.onun için embriyolarda bu kromozomlara, ve bunun etkileyecebileceği kromozlara baktılar.
başka sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sevgiler...

X