- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.821
bu arada hurma tattırmıştık biz bebeklere zemzem yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba ben iyiyim kızlarımda iyi çok şükür Allaha...sen nasılsın?neler yapıyorsun?
Allaha emanet olcanım.öptüm
canım Allah sağlık versin yeterki zaman çabuk geçiyo.hele doğumdan sonra daha çabuk geçiyo.anne sütü veriyorum canım ama yetmiyo tabi ikisine birden.bende doğumda dua etmiştim herkes için.Allh kabul eder inşaallah.doğumdan sonra benim sütüm hemen gelmişti ama bebeklerim çok küçük olduğu için emmekte biraz zorlanmışlardı.
seninde gelir inş kafana takma.ısrarla emzirmeye çalış.
günaydın herkese....
simgecim maşaallah 37. haftayıda devirmişsin.nasılsın?bi problem yok inş.
merhaba kızlar inşallah herkes iyidir..
hituci canım hastane çantama umreye giden üst komşumun getirdiği zemzem suyu ve okunmuş hurmayı koyduk :) inşallah verebiliriz kuzulara.. tabi suyu benim içmem gerekmiş hurmayı da sadece ağzına sürüyormuşuz dediğine göre :)
simgecim sona yaklaşmışsın ama bu gidişşe senden önce doğurcam gibi :) doktoru her an hazı ol dedi son kontrolde oğullardan birinin suyunun azaldığını görünce.. yoksa 10-20 ekim arası doğum olacaktı.. şimdi doktorum eylünün son haftasından bahsediyor..
inşallah dayanır kuzular da ekimde doğarlar ama hayırlısı bu haftayı bile görmek ne büyük nimet benim için.. hayal bile edemiyordum bu günleri
Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahi hepinizi çok öpüyorum kızlar
saolun kızlar.........şurda bugünü saymazsak 5 günüm kaldı oğlumu kucağıma almaya.......allah herkese nasip etsin inşallah
morgenrot......ay canım bugünleri görmek bile bizim için çok büyük mucize..........hadi bakalım senin içinde herşeyin hayırlısı..........ikiz annesi olmak 2 kere zor tabi.........ama rabbim gücünü kuvvetini verir........sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde doğsunlarda tek derdimiz bu şimdi
Simge Rabbim sağlıklı, hayırlı bir şekilde oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğumda bana da dua et ne olur. Ekimde 4. Micro denemesine başlıyorum inşallah... Bu sefer ben de kavuşurum inşallah bebeğime....
slm kızlar simgecim ve morgenrot hadi bakalım az kaldı Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kucağınıza almayı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Bizede dua edin. İnşallah o günleri bizde görebiliriz. hituci prensesler nasıl canım kaç aylıklar.
bana gelince tsh için ilaç kullanmaya devam. eşimin sperm sayısıda az çıktı. doktor mikroenjeksiyon yapıcaz dedi. durdukça sorunlar çıkıyor. yetmezmiş gibi. ekim kasım gibi düşünüyorum dedi doktor. ekimin ilk haftası gidicem. çok çok korkuyorum.
kızlar merhaba ( 2 günün içinde öyle çok şey değişti ki sanırım yarın doğuma giriyorum (
salı günü 89 kiloyken çarşamba 93-94 kilo gelmeye başladım.. dinlendiğim halde ayaklarım bacaklarım göbeğim ve ellerimdeki şişlik geçmediği gibi yüzüm de şişmeye başladı.. tabi tansiyon da yükseldi.. korkuyla doktoru aradım sabah tahliller yapıldı.. trombositlerim artmış vücudun artık şişliği kaldıramıyor dedi.. tansiyonum 13-7 14-8den aşağı inmedi (günde 8 nidilata rağmen) ve sancılarla kasık ağrısı da öyle şiddetlendi ki tekerlekli sandalye ile taşıdılar bugün.. yürüyemiyorum (
bebekler daha çok küçük, doktorum yine de daha faazla bekletip riske atmak istemiyor.. preklemsi durumunda tek çarenin doğum olduğunu söyledi.. sabah aç karnına doğum yapacağım hastaneye çağırdı.. son kez kanımdaki ve idrarımdaki değerlere bakacağını ve büyük ihtimal doğumu gerçekleştireceğini söyledi... şuan başım çatlıyor... ağrı kesici aldım.. benim vücut bu kadar dedi artık.. ama çok korkuyorum nasıl olacak.. bebeklerim sağlıklı mı küveze girer mi ((
o kadar da hareketli ki davşanlarım.. ben daha hazır değilim ( ekşmde doğacaklarına öyle bi alıştırmışım ki kendimi çok korkuyorum.... Allahım bi mucize gönderip şu ödemi alsa tansiyonum düşse ve baş ağrım geçser.. sancılarım dayanılrı boyuta düşse ((
ama hayal, kızlar ben büyük ihtinmal yarın doğurcam.. dua edin olur mu ?
hepinizi öpüyorum ((
kızlar merhaba ( 2 günün içinde öyle çok şey değişti ki sanırım yarın doğuma giriyorum (
salı günü 89 kiloyken çarşamba 93-94 kilo gelmeye başladım.. dinlendiğim halde ayaklarım bacaklarım göbeğim ve ellerimdeki şişlik geçmediği gibi yüzüm de şişmeye başladı.. tabi tansiyon da yükseldi.. korkuyla doktoru aradım sabah tahliller yapıldı.. trombositlerim artmış vücudun artık şişliği kaldıramıyor dedi.. tansiyonum 13-7 14-8den aşağı inmedi (günde 8 nidilata rağmen) ve sancılarla kasık ağrısı da öyle şiddetlendi ki tekerlekli sandalye ile taşıdılar bugün.. yürüyemiyorum (
bebekler daha çok küçük, doktorum yine de daha faazla bekletip riske atmak istemiyor.. preklemsi durumunda tek çarenin doğum olduğunu söyledi.. sabah aç karnına doğum yapacağım hastaneye çağırdı.. son kez kanımdaki ve idrarımdaki değerlere bakacağını ve büyük ihtimal doğumu gerçekleştireceğini söyledi... şuan başım çatlıyor... ağrı kesici aldım.. benim vücut bu kadar dedi artık.. ama çok korkuyorum nasıl olacak.. bebeklerim sağlıklı mı küveze girer mi ((
o kadar da hareketli ki davşanlarım.. ben daha hazır değilim ( ekşmde doğacaklarına öyle bi alıştırmışım ki kendimi çok korkuyorum.... Allahım bi mucize gönderip şu ödemi alsa tansiyonum düşse ve baş ağrım geçser.. sancılarım dayanılrı boyuta düşse ((
hepinizi öpüyorum ((
hepinizi öpüyorum ((
canım benim allah yardımcın olsun........senin ve bebeklerin için ne zaman hayırlısıyla o zaman gelirler inşallah.......rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin......herşey allahtan 34.haftaya gelmişsin zaten korkma sakın herşey güzel olacak inan bana dualarımız seninle
bende yarın akşam hastaneye yatıyorum arkadaşlar.........hepinize dua edicem inşallah........sizde bana dua edin.........sorunsuz bir şekilde halledelim herşeyi
kızlar herkese iyi akşamlar epeydir girmiyorum beni hatırladınızmı geçen sene yazışıyorduk
simge canım maşallah doğum yapacakmışsın allahım eevladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
hituci sende doğum yaptınmı geçmişi okumadım
pgd senden ne haber
kızlar size haberim var hamd olsun bende hamileyim hemde doğal yoldan 10. haftamdayım şükür rabbim tamamına erdirir inşşşş daha 2 test yaptırmadım inşş iyi çıkar sonucum dualarınızzı eksiketmeyin darısı tüm istiyenlere inşşş sonra yine uğrarım
kızlar herkese iyi akşamlar epeydir girmiyorum beni hatırladınızmı geçen sene yazışıyorduk
simge canım maşallah doğum yapacakmışsın allahım eevladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
hituci sende doğum yaptınmı geçmişi okumadım
pgd senden ne haber
kızlar size haberim var hamd olsun bende hamileyim hemde doğal yoldan 10. haftamdayım şükür rabbim tamamına erdirir inşşşş daha 2 test yaptırmadım inşş iyi çıkar sonucum dualarınızzı eksiketmeyin darısı tüm istiyenlere inşşş sonra yine uğrarım