Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

simgecim canım bende bebğimi 8+5 günlükken kaybetim kalbi durdu bende kürtaj oldum
bizede kendi dr değil istanbulda bir hastane istedi iyiki yaptırmışız bizde
benim son gebeliğim pgd ile oldu ve kürtajdan sonra bebeği genetik incelemeye gönderdiler bebek temiz çıktı yani sebebi bu değilmiş drumun dediğine göre

güneşcim evt canım banada yapılacak pgd bizdede eşim resiprokal translokasyon taşıyıcısı tabi benede kan pıhtılaşması var hepse birlikte yani
benim 4 tane gebelik kayıbım var ikisi kürtaj ikisi düşük olarak

üzüldüm canım. İnşallah bu sefer başarırsın. herşey yolunda gider bebişine kavuşursun.

yani 1-5 ve 4-9 kromozomlarda resiprokal translokasyon. şansım çok düşük bilmiyorum artık kaderimde varsa olur ya olmazsa. böyle olunca fiyatıda farklı oluyor. pgt ücreti ikiye katlanıyor. Allahım yardım et.

günaşcim merhaba.eşinde bu 4 kromozomda birde mi translokasyon varmış?sağlıklı embriyo bulunması konusunu kafana çok takma.Allah dilerse onun için zor olan bişey yok.benim 2. tedavimde 2 embriyom girdi pgt ye ikiside sağlıklı çıktı.3. de 5 tane enbriyom girdi hiç sağlıklı çıkmadı.nasibimizde varsa bütün vesileler bir araya geliyo.bi sıkıntın yada sorun olursa herzaman yanındayım canım sevgiler...

zümmincim dualarımız seninle.umarım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verir rabbim.sevgiler...

hayır canım ben izmirde oturuyorum burda iki sefer tüp bebek yaptırdık maalesef tutmadı ama genetik tahlil yaptırmamıştık daha sonra istanbulda alman hast. aramıştım onlar istedi 3. denememi orda yaptırdım oda negatif bu arad bahçeci kliniğine gittim yurt dışından prob gelmesin bekledim ben o arada doğal yolla hamile kaldım maalesef bebek gelişmedi kürtaj lodum sonra tedaviye başladık pgd ile yapıldı sonuç hüsran yine 4. deneme için hastane araştırdım fertijini buldum nisan ayında start verildi tabi yine pgd ile mayısta hamile olduğumu öğrendim maalesef bebeğimi kaybettim işte böyle canım tam 10 yıldır uğraşıyorum tam bulmuşken kaybetmek daha acıydı

zümmimcim inşş bişey çıkmıcak bebeğinin buna inannıyorum çünkü ileri teknik kullanarak hamile kaldın inşş sağlıklı haberini duyarız bebeğinin

arkadaşlar pgt önemli bi işlem.çoğu arkadaşımız kendisinde genetik problem olduğunu bilmeden boşu boşuna defalarca tüp tedavisi yapıyo.transfer edilen embriyolar ya tutmuyo yada düşkle sonuçlanıyo.ben 2 senedir uğraşıyorum herkese duyurayım diye lütfen sizde konuştuğunuz herkese tedaviden önce diğer testlerle birlikte kandan genetik testin de yapılmasını önerin.allah bu uğurda emek verenlern kucağını sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişlerle doldursun.sevgiler....

simgecim canım bende bebğimi 8+5 günlükken kaybetim kalbi durdu bende kürtaj oldum
bizede kendi dr değil istanbulda bir hastane istedi iyiki yaptırmışız bizde
benim son gebeliğim pgd ile oldu ve kürtajdan sonra bebeği genetik incelemeye gönderdiler bebek temiz çıktı yani sebebi bu değilmiş drumun dediğine göre

inşallah bu son olur ve artık hepimiz burdan birbirimize mutlu haberler veririz. korku ve endişe her daim var ama ne yapalım artık sabırlı olucaz. inşallah sonumuz güzel olur

günaşcim merhaba.eşinde bu 4 kromozomda birde mi translokasyon varmış?sağlıklı embriyo bulunması konusunu kafana çok takma.Allah dilerse onun için zor olan bişey yok.benim 2. tedavimde 2 embriyom girdi pgt ye ikiside sağlıklı çıktı.3. de 5 tane enbriyom girdi hiç sağlıklı çıkmadı.nasibimizde varsa bütün vesileler bir araya geliyo.bi sıkıntın yada sorun olursa herzaman yanındayım canım sevgiler...

sağol canım burasıda olmasa daha kötü olucam yazıştıkca daha rahat oluyorum. 4 kromozomda 1-5 kendi arasında 4-9 kendi arasında parça değişimi oluyormuş. canım sizde başka sorun varmıydı sadece genetikmi

hituci haklısın canım ama drlar hemen önermiyor mesela benim dr hiç böyle bişeyden bahsetmedi başka hastaneden söylediler öyle yaptırdım ve önceki emeklerimiz hep boşa gitti maalesef

hayır canım ben izmirde oturuyorum burda iki sefer tüp bebek yaptırdık maalesef tutmadı ama genetik tahlil yaptırmamıştık daha sonra istanbulda alman hast. aramıştım onlar istedi 3. denememi orda yaptırdım oda negatif bu arad bahçeci kliniğine gittim yurt dışından prob gelmesin bekledim ben o arada doğal yolla hamile kaldım maalesef bebek gelişmedi kürtaj lodum sonra tedaviye başladık pgd ile yapıldı sonuç hüsran yine 4. deneme için hastane araştırdım fertijini buldum nisan ayında start verildi tabi yine pgd ile mayısta hamile olduğumu öğrendim maalesef bebeğimi kaybettim işte böyle canım tam 10 yıldır uğraşıyorum tam bulmuşken kaybetmek daha acıydı

canım yaşadıkların çok zor peki ama pgd ile yapılan gebeliklerde çok nadir sorun olduğu söyleniyor. demekki o kadarda doğru değil. peki sen ilaç kullandınmı hamileyken kan sulandırıcı falan:teselli:

güneşcim bizde birde spermlerde sorun var.
arkadaşlar ben daha tedaviye başlamadan dr umun önerisiyle yaptırdım bu testi.drunuz istediğinde de zaten çoğunlukla özel labaratuvarda yaptırıyorsunuz.her halukarda aynı parayı ödüyorsunuz.umarım bundan sonraki ilk tedavinde rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeğini verir kucağına.

güneşcim bizde birde spermlerde sorun var.
arkadaşlar ben daha tedaviye başlamadan dr umun önerisiyle yaptırdım bu testi.drunuz istediğinde de zaten çoğunlukla özel labaratuvarda yaptırıyorsunuz.her halukarda aynı parayı ödüyorsunuz.umarım bundan sonraki ilk tedavinde rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeğini verir kucağına.

canım aynı şekilde bizde de iki taraflı sorun. ben her yerde elimden geldiğince yazıyorum genetik test yaptırın diye. çok şükür allaha ki eğer ben inatla üzerinde durmasaydım ve başka bir doktor önermeseydi kimbilir neler yaşayacaktım. bunda da vardır bir hayır

canım aynı şekilde bizde de iki taraflı sorun. ben her yerde elimden geldiğince yazıyorum genetik test yaptırın diye. çok şükür allaha ki eğer ben inatla üzerinde durmasaydım ve başka bir doktor önermeseydi kimbilir neler yaşayacaktım. bunda da vardır bir hayır

bizde tek taraflı canım.translokasyonda eşimde.sen yine inatla yaptırmışsın ne güzel.benim haberim bile yoktu böyle bir sonun varlığından.drum önermese bende defalarca denicektim boşuna.tabiki rabbim böyle uygun gördüyse mutlaka vardır bi hayır diye düşünüyorum bende.a.s.

canım yaşadıkların çok zor peki ama pgd ile yapılan gebeliklerde çok nadir sorun olduğu söyleniyor. demekki o kadarda doğru değil. peki sen ilaç kullandınmı hamileyken kan sulandırıcı falan:teselli:

simgecim evt canım kullandım kan sulandırıcı iğne ama çok korkular yaşadım kaybetme korkusu dr ona bağladı korkudan olmuş olabilir dedi napalım nasipte yokmuş

dediğin gibi herşey nasip kısmet. inşallah tedaviye başladığımızda herşey yolunda gider burdan birbirimize moral veririz. yumurta sayısı ne kadar çok olursa şansımız o kadar artıyormuş. bu yüzden incir yiyin bol bol. suyu a içiliyormuş ama ben tedaviye başladığımda hergün 10 adet falan incir yemeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim

kızlar çok yumurta sağlamak için bizim yapabileceğimiz bir şeyler varmıdır. şunu yersek faydası olur gibi.

X