Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ya kızlar kafama takıldı sız bagısıklık testı yaptırdınızmı baska adı varmı benden ıstemedıler ya ben onlara hepsını verın dedım baska test yok dedıler benım bu 4. cumartesı transfer olcak ya ıcıme kurt dustu

canım bağışıklık testi falan yapılmadı bize.........yani en azından böyle birşeyi ilk defa duydum.......ben sadece kan pıhtılaşması ve genetik test yaptırdım

merhaba karamelcim.. bizde de aynı şekilde hitucide olduğu gibi eşimde 13-14 robertsonian translokasyon var..
canım ben ne pıhtılaşma ne de bağışıklık testleri yaptırmadım.. rahim filmi vs hiç bir test de yaptırmadım.. iki düşükten sonra bebeğin kromozomlarını incelettik kendimiz.. sorun çıktı sonra kan verdik genetikte translokasyon çıktı.. başka hiç bir şey yapmadan tüp bebek tedavisine başladık...
canım cumartesi transferin varmış hayırlı olsun, sağlıklı embriyo bulunduğuna çok sevindim.. bak beni biliyorsun tek embriyo çıktı sağlıklı, hiç aklına kötü şeyler getrime, hiç bir istatistiği de baz alma.. şans %0 olmadıktan sonra her zaman olabilir... sen rahat ol, transferde bol bol dua et.. ben transfer boyunca ayetelkürsü okudum.. doktorum da dua ederek yaptı transferi... çok duygusal anlardı.. inşallah Rabbim sana da nasip eder...
transferden sonra bu arada bir gün yattım yatakta, sonra hep oturdum, örgü ördüm internete girdim, evde bir hafta oturdum, sonra işe başladım.. Allahın takdirine bıraktım herşeyi... kendini sakın kasma, rahat ol..elinden geleni yaptıktan sonra aklında hiç şüphe kalmasın... Allahın izniyle bu son olacak ve sen de inşallah hayırlıslya bir kız bir erkek ikizlere kavuşursun (ek yumurtayı dileyemiyorum kimseye, çünkü gerçekten çok zor, bu yüzden hepinize hayırlısyla çift yumurta ikizleri diliyorum :) olumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
daha canım persembe gırcek pct ye ama cıkarsa olursa 5.gun yapcaklarını soyledıler senın transferını hangı doktor yaptı canım

karamelcim canım süleyman tosun yaptı transferimi.. transfer sırasında embriyolog nadir hoca bana çok umutlanma diyerek moralimi bozmuştu süleyman hoca öyle bir tutum sergilemedi... nadir hocaya ben sevinerek hocam ne güzel erken blastmış benim embriyo demiştim, o da çok umutlanma demişti.. moralimi sıfıra indirmişti... ((
yine de kimsenin ne söylediği umrumda diil.. bu arada bana da umuttan akupunktur önermişlerdi transfer öncesi ama ben gerek görmedim, stres ya da sıkıntı yoktu bende transfer öncesi.. benim için zor olan sağlıklı embriyo bulunacak mı, bulunana mebriyo transfere kadar dayanabilecek mi gibi sorulardı.. neyse canım, yazdıkça yazıyorum, bugün UYAP denilen sistemimiz çöktü de tüm adalet bakanlığı çalışanları iş yapamıyor şuan :)) ben de nete daldım :))
bizim tosuncuklar (bu arada erkekler) 16 haftalık oluyor yarın.. çok korkuyorum, zor br süreç geçiriyorum.. allahım hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişey sormak istiyorum size bende pko var eşimde bi sorun yok 3tüp bebek tedavisinde 2düşük ve dün sonucunu aldığım negatif denemem var bugün doktorumla konuştuk pgt yapalım dedi birdaki sefere ama biz genetik testler yaptırdık eşimle hiçbi sorun çıkmadı bende kanda pıhtılaşma çıktı merak ettiğim genetik bi sorunumuz olmadığı halde pgt yaptırmam nekadar doğru sizce birda tutma oranı daha düşükmüş pgt de embriyolar zarar görüyormuş beni bilgilendirimisiniz bu konuda gerçi henüz düşünmüyorum böyle bişeyi ama merak ettim birde ben bursada oturuyorum burda yapan yer yok ist önerdi doktorum acaba hangi merkez başarılı bu konuda birde nekadar tutuyor pgt dahil tüp bebek

arkadasım 3 tupten sonra pct onerıyorlar ben bahcecıde yaptırdım 2.500 dolar benım 2.orda yaptırdıgım ıcın tup 1.750 euro odedık

karamel rabbim bu tedavinden olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah
1750 doları pgt içinmi tüp bebek içinmi ödediniz kafam karıştıda cnmcım paylaşırsan sevinirim...
yani kısacası tüp ve pgt fiyatını paylaşırsan çok sevinirim rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

tup ıcın
kızlar sızın kactanesı pctye gırdı

canım benim 4 tanesi pgt ye girdi iki tanesi sağlıklı çıktı..
ama bundan öncekinde 5 tane girmişti hiç sağlıklı çıkmamıştı...
istatistiklere takılma bolbol dua et canım....
Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşaallah...(amin)

ya cok korkuyorum cıkmaz dıye sonucta 1 darbe daha yıyorlar sen hamıleydın hıtucı degılmı

korkma canım RAbbim sizin bebeğinizin olmasını dilediyse hiçkimse engel olamaz...
bak pgt06 ya tek embriyo transfer edildi ikizleri olacak Allahın izniyle...
inşaallah sağlıklı embriyo bulunurda hayırlısıyla sağlıkla sana sımsıkı tutunurlar...
evet canım ben hamileyim çok şükür...
son tedavimde iki tane sağlıklı embriyo bulunmuştu ikiside tutundu çok şükür.
darısı sana ve tüm isteyenelere inşaallah.
bu arada canım pgt için nekadar ödedin?

merhaba kızlar.. biri bana mı seslendi ne :)))) kulağım çınladı geldim foruma :)))
hituci canım heyecan doruktadır sende şimdi.. ben de şu 24 haftayı bi hayırlsıyla atlatıp TTTS sendromu riskini atlatabilirsem o zaman gebe moduna gircem tam olarak.. gerçi göbeğim maşallah ben moda girmesem de gizlenecek gibi değil :)) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..
karamelcim tüp artı pgt ücretiyse 1750 eoru bedava yaptırmışsın resmen.. ama sanırım öyle değil, bildiğim kadarıyla onlar da pgt için kaç embriyo girerse girsin 900 euro alıyor değil mi.. feda olsun gerçi herşeyimiz...
ben 4150 TL (150si çidere) artı 900 euro ödemiştim tedavi için..

canım merhaba nasılsın???
cnaım valla heyecan dorukta ama her dönemin kendine göre stresi var inan...
ilk zamanlar iyimi diye merak ediyo insan....
hareketlerini hissedince biraz daha rahatlıyorsun ama yinede içerde nasıl olduklarını bilmeyince hep bi merak oluyo...
şimdide erken gelmelerinden korkuyorum((
allahım evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
bu arada facebooka resimkoysanda baksak şekline şemaline...
güya facebooka ekledik hiç görüşemiyoz valla.iyiki kk var :)))

karamelcim süleyman hocayı seçmekte doğru karar verdiğine inanıyorum.. umutun en güzel yanı oydu bence.. oğlum olursa adınızı vereceğim demiştim, verme çok uzun benim adım demişti :)) Allah izin verirse iki oğlum olacak... inşallah sağ salim kucağıma alırım, birinin adı olmasa da göbek adı süleyman olcak gibi...

Allah yardımcın olsun, bugün transfer günü değil mi?
dualarım seninle, çok öpüyorum.. Rabbim sana bu en güzel hediyeyi nasip etsin, bol bol dua et sen de canım... İnşallah herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…