Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum............dilerim allahtan benim için dilediklerinizin kat kat fazlası sizler için olur............. şöyle anlatayım; belki de bu sitede birçok sorunu içinde barındıranlardan biriyim..........5 yıllık evliyim ve yaşım 27...........ama 2 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum........eşimde sperm morfolojisi ve sperm hareketsizliği sorunu var- bende de genetik bozukluk ve PKO var............tabi ben bunları zamanla öğrendim..........doktorum tüp bebek haricinde bir gebeliğin mümkün olamayacığını söyledi her seferinde.........2 aşılama (çok gereksiz) 2 tüp bebek denemem oldu.............ilk tüp bebekte hamilelik oldu ama maalesef 8. haftada kaybettim...........2.ise negatif sonuçlandı........... neler yaptım 41 gün boyunca meryem suresini okudum..........elimden geldikçe yasin okudum..........hergün sayılarla dualar ettim (707 kere ya varis, estağfirullah çektim)...........eşime 2 ay boyunca her akşam havuç suyu içirdim...........ve evicap (e vitamini) ile zinco (çinko) içirdim..........ki doktorum hiçbir faydası olmaz demişti..........ben herşeyi kendi çabamla düşündüm doktorum hiç yönlendirmedi beni...........burdaki yapılan duaların çoğunu yaptım ve doktor tavsiyelerinden çok faydalandım .........cuma günü 1000 kere ya evvel okudum daha birçoğunu burdan bulabilirsiniz...........o kadar çokki hangisini yazacağımı bilemiyorum............hep dua ettim inanın tek çözümü bu ben tedbirimi dualarla aldım............ha birde 7 gün oruç tuttum ve iftarda suya 21 kez ya bari, ya halık, ya musavvir okuyup içtim..........aklıma geldikçe yazarım............her duamda sizi de asla unutmadım allah sizin içinde kabul eder inşallah

Son düzenleme:

a.s. Çok sevindim Tebrik ederim. Kalbini serin tut. Sağlıkla kollarına almayı nasip etsin Rabbim

simgecim çok mutlu oldum zemuszemus Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş.:Saruboceq:

benim kardeşimde seninle aynı kaderi paylaşıyor (pko hariç) böyle güsel haberleri okudukça umut oluyorsunuz bize. dilerim çok güsel ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sonunda da yavrunu kucağına alırsın canım benim kaydirigubbakcemile3

simge merhaba.. son zamanlarda aldığımız en güzel haberlerden biri de senin hamileliğin oldu.. Allah sonuna kadar yüzünü güldürsün.. inşallah bebek sağlıklıdır ve seni hiç bırakmaz...
canım elbette yer gök dua üstüne, her derdi veren şifasını da veriyor.. ama ben senin yazdıkların kadarıyla hamileliğinin nedenini histereskopi olarak görüyorum... canım belki bu polip daha önce de vardı sende, belki şuan ikizlere hamile olacaktın... geçen tedavide bulunan sağlıklı embriyolar seni belki bu polip yüzünden bıraktı... belki şimdiye kadar hep bu polip yüzünden doğal yoldan hamile kalamadın... bilemiyorum, aklıma hep histereskopi geliyor...
bıu arada çok cesaretlisin... ben eşimi normal yoldan gebe kalmama (geçirdiğim kürtajlar ve mol gebelik korkusu yüzünden) ikna edemiyorum... inşallah bu bebeği Rabbim sana bağışlar... kendine çok iyi bak, bebeğine de tabi.. herzaman dualarımızdasın... inşallah tedaviye ihtiyacın kalmaz

nurticim bana muhterem hocayı hem muhasebeden neslihan hanım hem de doktorum süleyman bey söyledi... bu arada adet olmak üsreyim... yine duygusal durumum bozuldu hormonlardan... bugün yarın adet oluyorum ve tedaviye başlıyorum inşallah... hepinize sevgiler, beni de unutmayın olur mu dualarınızda

saolun kızlar yazdıklarınız moral oluyor bana............stres bitmek bilmiyor tabi haliyle..........allah herşeyin hayırlısını nasip etsin başka elimden birşey gelmiyor...........mucize olarak bakıyorum ben bu duruma aslında...........hiç aklıma dahi gelmezdi çünkü umutsuz vakaydık biz ama işte yanılmışız

canım ben histereskopi olmadım olacaktım adet olmayı bekliyordum olmak için............rahim filmi çektirdim 6 ocakta ondan sonra oldu ne olduysa zaten............aslında bendeki cesaret nasıl olsa olmuyor diye hiç korunma gibi bir derdimiz yoktu..........herşey kısmet işte ne bileyim

sevgili simge_wxyz ,

peki amnio sentez mi yaptıracaksın? ben durumunu pek bilmiyorum, direk konuya girdim ama? bende de genetik bi sorun var eşimdede...bebişimizde %25 hasta olacak, olursada çok fazla yaşayamayacak...pgt 2500$ dediler izmirde...
bizde cvs biopsi yaptıracağız 10. haftada.. henüz hamilelikte yok ama...herşeyin planlı olması lazım...düşüncelerinizi payşlaşırsanız sewinirim...

Son düzenleme:
Allah Allah ben seni histereskopi oldun sanıyordum sadece rahim filmi çektirdin galiba.. gerçekten mucize gibi...inşallah sağlıklıdır ve Rabbim bebeğini sana bağışlar canım....
ben de yarın tedaviye başlıyorum kısmetse, ama tedaviye başladığım bu günlerde normal yoldan bebek yapma fikri daha da ağır basıyor... karaar veremeyip beni korkutan mol gebelik yaşama riski, kürtajda rahme bir zarar verme ihtimalleri... ama bu şekilde tedaviyle olan gebelikte de düşük kürtaj olma ihtimali var, ayrıca ohss ihtimali var, dış gebelik ihtimali iki kat daha fazla normal yoldan olan gebeliklere göre... işte kar zarar değerlendirmesi yapıyorum bir türlü karar veremiyorum... o kadar emeğe, o kadar ilacı vücuduma almaya değer mi... yoksa olana kadar şansımı denesem mi?
daha önce doktorum bana benim bir hastam 12 düşükten sonra anne oldu, direnmedi hep devam etti demişti... ben iki düşükten sonra yıkıldım... bilmiyorum kaldırabilir miyim?
o kadar zor seçimler yapıyoruz ki... bilmiyorum belki de bu ilk tedavim olumsuz olursa bırakırım tüp bebek yapmayı
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

selam canlarim....simge cok sevindim canim. benim rabbim insallah saglikli bebeis verir bu yolda mtihan edilmesin insallah...cok zor hasta bebege bakmak....ne diyim bilmiyorumki...insallah hersey güzel olur...

pgt sende hayirlisiyla basla tedaviye moralini yüksek tut...hersey iyi olcak insallah bak hamileler umut olsun sana

benim durum biraz degisti...bebisin gelesi var....erken dogum riskim varmis....dün ilk ignemi aldim...bugünde ikinci ignemi olcam...hep yatiyorum...bu ayin sonuna kadar dayanabilirse ne mutlu bize...hakkimizda hayirlisi...

hepiniz Allaha emanetsiniz

simge çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, rahat ol Allaha sığın yeter, çünkü ondan başka yardımcımız yok gerçekten, bende dualarımla mucizeme kavuştum, inşallah allahım tamamınada erdirir, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize...

pembe canım evet amniyo sentez yaptıracağım tabi o zamana kadar bebeğim beni bırakmazsa inşallah.......... korkuyla yaşamak çok zor..........canım eğer sizin her iki tarafta da genetik sorun varsa iyi düşün öyle karar ver derim.........pgt yaptırmak en doğru karar

pgt canım ben şu an sevinçten çok stres ve korku yaşıyorum inan bana..........değerim artacakmı bebeğim sağlıklı mı acaba diye düşünüyorum...........bence pgd yaptırmak en doğrusu.......... benim niyetim hep öyleydi aslında..........çünkü en azından stresin olmayacak..........sağıklı olduğunu bileceksin bebeğinin..........tabi tüp bebeğin riskleri de var ama normal yolla olanın da var..........sen bir kez dene bence..........hayırlısı ne ise o olur inşallah

Zümmim hayırlı neyleyse öyle olsun cnm senin için, senin bebiş sabırsız olacak herhalde :)

marall ve zümmin teşekkrler iyi dilekleriniz için...........zümminciğim kaç aylık oldu şimdi bebek..........erken doğum derken merak ettim..........inşllah tam zamanında gelir canım

saol merall cim benim minik kizimda erken geldi....8 ay kaldi yogun bakimda....ondan cok korkiyorum..

simge suanda tam 8 haftam kaldi aslinda....8 ayima girdim...bu ayin sonuna hayirlisiyla gelebilsem...doktor korkma dedi...yatiyorum...annem saolsun bakiyor bize,,

Simge çok sevindim. Hayırlı olsun. Gerçekten bir mucize. ınşallah sağlıklı, hayırlı bir evladın olur. Sadece dua et. ve kendini Allah teslim et. O herşeyin en hayırlısını bilir. Bu mübarek Cuma gününde bizlere de dua et ne olur....

canım benim teşekkür ederim............allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.........dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor zaten............yarın ilk kontrolüm var..........tekrar kan vericem........medical park hastanesi var göztepede oraya gidicem bakalım...........sizde eksik etmeyin beni dualarınızda

kızlar merhaba.. bugün umuta gittim, doktor muayene etti sorun yok dedi ve ilk iğneyi vurdular... ancak şimdi aklıam geldi... sizde de hemen başladılar mı iğneye, ne biliyim kan-hormon testi falan yapmıyorlar mı? tamam ultrasonda görüyorlar yumurtalıkları rahmi ama aklıma takıldı işte :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…