- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.641
Teskr edrım2.ci Adet ile Transfer e basliyorlar genelikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teskr edrım2.ci Adet ile Transfer e basliyorlar genelikle
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba.. ben de yeni bir merkez arayışı içindeyim. Çok sıkıntılı süreçler atlattım ama benim hiçbir şeyimi hala irdelemiyorlar. Siz şu an hamilesiniz sanırım.. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinDoktor da çok şaşırdı farklı farklı zamanlarda toplanmış tüm ama tüm yumurtalarimin hepsi genetik olarak sıkıntılı. Napicami hiç bilmiyorum çok mutsuzum
Şu yazdıklarınızın hepsini içimde hissediyorum. İlk defa tıpatıp benimle aynı düşünen birini gördüm. Allah yardımcımız olsun ..Gecmis olsun canim, bende pgtli 2 kez transfer oldum, biri kalbi durdu biri kimyasal oldu, o dönemler okadar kötüydümki, acaba normal mi denesem diye cok celistim kendimle, verende alanda Allah, saglikli transfer ettiedik ama yinede Rabbim bize onu kismet etmedi, demkki ne yaparsam yapayim kaderim neyse onu cekecegim belkide ugrasmamam lazim diye cok düsündüm ama simdilik 1 2 kez daha denemeye maddi gücümüz var, Allahim bu yolda herkesin Parasina bereket versin, gücüne güc sagligina saglik versin insallah, bu öyle bir korku ki, biliyorsun aslinda normal hamile kalabilirsin Dr göre bir Problem yok, ama evladin se in yüzünden hasta olabilir, gözlerine bakip asla Anne diyemiycek, baska cocuklar gibi kosup oynuyamiycak, gözlerim bunu yazarken bile doluyorsa, benim yüzümden evladim hasta olursa ben onun yüzüne nasil bakarim Allahim ve yine bir korku ile yasayip devam ediyorum, bazen ölsem diyorum kurtulurum, Eşim Baba olmayi öyle cok hak ediyorki, birgün insallah ikimizde yavrumuzun elinden turup onu parklara bahcelere götürürken buluruz kendimizi, ama cok gec kalmadan insallah.. Allahim sen bu yolda olan tüm Anne Baba olmak isteyenlere en acilinden saglikli hayirli evlatlar nasip et, bizede insallah.. Amin
Merhaba, benim de aynı sorunum var. Merak ettim sonucunu. Pozitif mi acaba?Merhaba arkadaşlar bende pgt yaptırdım aslında doktorum ilk başta cgh yapalım dedi ams bende mozaik turner çıktı embriyolog mozaik turner pgt ile görülür pgt yapalım dedi ve pgt yaptık. 6 yumurtam vardı hepsi döllendi hepsinden 4. Gün biyopsi alındı ve pgt ye gitti söz sadece 2 tanesi sağlıklı geldi diğer sağlıksız gelenlerden 3 tanesinde bendeki x kromozomu bozukluğundan dolayı hastalık çıkmış yani cinsiyete baktılar ve 3 tanesi kızmış hasta olanların çünkü benim hastalığım kızlarda görülüyor sadece diğer 1 tanesini trizomi 13 geldi sanırım geriye 2 tane erkeğimiz kaldı :) 23 şubatta transferim oldu belliyoruz bakalım :)
Nerde yaptiriyorsun denemelerini cnm tranklasyon lu olup bebek sahibi olan çok arkadaş var ama dilersin ki bebek sahibi olunca pek gitmiyorlar siteye benim de iki denemem oldu kayiplarim oldu erken doğum vb bir mozaik embriyom var sabır gerektiriyorMerhaba benim normal yolla 3 gebelik kaybim var ilk ikisi erken kayiplar üçüncü olqn 4 aylik kalbi durdu.bana ve esime yapilan genetik testlerde benim 9 ve 21.kromozomda traslokasyon tespit edildi ve pgt tup bebek yontemi ile saglikli gebelik yasayabilecegim soylendi1.tedavimde 10 emriyodan hic saglikli gelmedi 2.de 8 emriyodan 1 tane saglikli geldi tutmadi3.tedavide 3te sifir maalesef.simdi 4. Denemeye baslayacagim benimle ayni kaderi paylaşıp pozitifi goren arkadaslardan msj bekliyorum bizlere moral olur.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Nerde yaptiriyorsun denemelerini cnm tranklasyon lu olup bebek sahibi olan çok arkadaş var ama dilersin ki bebek sahibi olunca pek gitmiyorlar siteye benim de iki denemem oldu kayiplarim oldu erken doğum vb bir mozaik embriyom var sabır gerektiriyor
evet cnm öyleKonya medicana hastanesinde cnm necati ozcimene gidiyorum rabbim yardimcimiz olsun tup bebek kendi halinde cok zor ve stresli bi surec bizim bide saglikli bulma stresimiz var
Hangi translokasyon var sizde. Sizin adiniza cok sevindimMerhaba arkadaşlarim.
Bende translokasyon var. 4 doğa gebeliğin 2si erken haftada düşük, ikisi dengesiz translokasyon kayıp idi. İki tedavi oldum ilkinde 9 embriyodan 3 sağlıklı genetikten geldi, hepsi negatif sonuc. En son geçen sene Memorial Şişli'ye gittim. Tedavi oldum. 8embriyida 2 sağlıklı embriyo geldi. İlki çok umutluyken negatif yine. İkinci de çok umutlu değildik, daha düşük kalite Bir embriyo idi ama sonunda Rabbim yüzümüze güldü. Şimdi içeride uyuyor çok şükür. Buraya sırasıni bekleyen sizler için yazdım umut olsun diye. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmaz. Hamilelik boyunca inanamadim hep tedirgindim, doğum anında bile doktora defalarca sormusum, hastanede hep sordum bu gerçek mi benim mi diye. Sağlıklı mi diye. Gerçekti çok şükür. İnanın, umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Ve Şişli Memorial'e çok güveniyorum ben ayrıca belirtmek isterim. Şiddetle tavsiye ederim. Vicdanını kaybetmeyen insanlar var orada çalışan hala bu inanılmaz paraların, ticaretin döndüğü sektörde
3-7 arası translokasyon var bende.Hangi translokasyon var sizde. Sizin adiniza cok sevindim
Bendede 15-213-7 arası translokasyon var bende.
evet ben varım, size özel mesaj atıyorum şimdiinversiyon mu ne parçanın kırılıp 180 derece dönüp aynı yere yapışma durumuymuş internetten araştırdığım kadarıyla benimle aynı durum da olan var mı acaba
Canım umarım olumlu olur bende de translokasyon var. Çok zor bir durum. Maddi manevi yıpranıyor insan. 2020 bize sans getirsinBendede 15-21
4ncu denemede uzun protokolle saglikli embiriyo bulundu.
Canım hayırlı uğurlu etsin rabbim evladını sana bağışlasın. Aynılarını birebir yaşadım.. düşünüyorum da şuan dehşet verici. Evladının canıyla sınamak o kadar zor ki bu arada bende de 5 ve7 trans lokasyon var.ilk başta o kadar çok üzülüyordum ki .Şimdi oluruna bıraktım. Yüce allahım bizimde yüzümüze gülsünMerhaba arkadaşlarim.
Bende translokasyon var. 4 doğa gebeliğin 2si erken haftada düşük, ikisi dengesiz translokasyon kayıp idi. İki tedavi oldum ilkinde 9 embriyodan 3 sağlıklı genetikten geldi, hepsi negatif sonuc. En son geçen sene Memorial Şişli'ye gittim. Tedavi oldum. 8embriyida 2 sağlıklı embriyo geldi. İlki çok umutluyken negatif yine. İkinci de çok umutlu değildik, daha düşük kalite Bir embriyo idi ama sonunda Rabbim yüzümüze güldü. Şimdi içeride uyuyor çok şükür. Buraya sırasıni bekleyen sizler için yazdım umut olsun diye. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmaz. Hamilelik boyunca inanamadim hep tedirgindim, doğum anında bile doktora defalarca sormusum, hastanede hep sordum bu gerçek mi benim mi diye. Sağlıklı mi diye. Gerçekti çok şükür. İnanın, umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Ve Şişli Memorial'e çok güveniyorum ben ayrıca belirtmek isterim. Şiddetle tavsiye ederim. Vicdanını kaybetmeyen insanlar var orada çalışan hala bu inanılmaz paraların, ticaretin döndüğü sektörde
Tup bebek denedinmi cnmCanım hayırlı uğurlu etsin rabbim evladını sana bağışlasın. Aynılarını birebir yaşadım.. düşünüyorum da şuan dehşet verici. Evladının canıyla sınamak o kadar zor ki bu arada bende de 5 ve7 trans lokasyon var.ilk başta o kadar çok üzülüyordum ki .Şimdi oluruna bıraktım. Yüce allahım bizimde yüzümüze gülsün
Allah tez zamanda gönlüne göre versin. Ben artık hep hamilelikler yaşayacağım ama o rüyalarımda sarılıp durduğu bebeğe hiç kavusamsyacagim sanıyordum ama bir yandan da umudumu kaybetmiyirmusum demek ki kapı kapı genetikci, tüp bebek merkezi geziyor sorup sorusturuyordum. Gecelerce yerli yabancı translokasyon ile ilgili araştırma yapıyor makale okumaya çalışıyordum vs. Translokasyon kolay değil evet ama zamanı gelince Allah nasip ediyor. Ben 4 doğal gebelikte hiç sağlıklı hamilelik yaşayamadım.Ama mesela annem ile birebir aynı translokasyona sahibiz, annem 40 sene önce tabii ultrason bile yok. Abim doğmuş sağlıklı, arada iki düşük yapmış, sonra ben translokasyonlu. Yani Allah o imkansızlıklarda anneme iki çocuk nasip etmiş. Allah isterse önünde bütün dünya olsa duramaz. Sabir, tevekkül ve inanmak. Allahım isteyen kimsenin boynunu bükük bırakmaz inşallahCanım hayırlı uğurlu etsin rabbim evladını sana bağışlasın. Aynılarını birebir yaşadım.. düşünüyorum da şuan dehşet verici. Evladının canıyla sınamak o kadar zor ki bu arada bende de 5 ve7 trans lokasyon var.ilk başta o kadar çok üzülüyordum ki .Şimdi oluruna bıraktım. Yüce allahım bizimde yüzümüze gülsün