Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba ben de havuz yöntemi yaptırıyorum pgt ye gidecek. sadece klomen kullanıyorum ama her seferinde 1 ya da 2 yumurta toplanıyor ve 3.gun donduruluyor. 3.gun embriyoları pgt ye gitmiyor mu?tek gen hastaligi. cozup 5.gunu mu beklemek gerekiyor? yumurtta arttirici bi yozum var mi?

merhaba ben de havuz yöntemi yaptırıyorum pgt ye gidecek. sadece klomen kullanıyorum ama her seferinde 1 ya da 2 yumurta toplanıyor ve 3.gun donduruluyor. 3.gun embriyoları pgt ye gitmiyor mu?tek gen hastaligi. cozup 5.gunu mu beklemek gerekiyor? yumurtta arttirici bi yozum var mi?
Nerde tedavi görüyorsunuz? Gonal f falan kullanmıyo musunuz? Tek gen hastalığını bilmiyorum kaçıncı günden biyopsi aldıklarını da ama daha fazla yumurta olsun diye daha farklı ilaçlar vermesi gerekmez mi

Nerde tedavi görüyorsunuz? Gonal f falan kullanmıyo musunuz? Tek gen hastalığını bilmiyorum kaçıncı günden biyopsi aldıklarını da ama daha fazla yumurta olsun diye daha farklı ilaçlar vermesi gerekmez mi
istanbul tip bebek merkezine gidiyorum. rezerv az diye iğne kullandırtmıyor doktor. yumurtaların kalitesini bozarmış fazla yumurta da olmaz dedi. o yüzden sadece klomen kullaniyorum

Doğrudur canım sadece yumurta toplanıp donduruluyor mu embriyolar kaç kere toplattın
3 oldu canım. Toplamda 4 tane 3.gün embriyosu var şu an. Kaliteleri iyiymiş. Toplanan yumurtalar dölleniyor. Ama az yumurta toplanıyor.
Ben bi kere amh baktırmıştım 0.03 tü. Ama bence yanlışlık var çünkü her ay yumurta geliyor,

3 oldu canım. Toplamda 4 tane 3.gün embriyosu var şu an. Kaliteleri iyiymiş. Toplanan yumurtalar dölleniyor. Ama az yumurta toplanıyor.
Ben bi kere amh baktırmıştım 0.03 tü. Ama bence yanlışlık var çünkü her ay yumurta geliyor,
Peki toplanan yumurtalar genetik yapılmadan direk donduruluyor mu az yumurta olduğu için

tek gen taraması 2500 euro dendi bana. genetiks de.
farklı yerlerdeki fiyatlar siz biliyor musunuz?
Bende şimdi tedaviye başladım trasnlokasyon var pgt fish yapacaklar 2500 lira dediler 3 tane kromozom taraması oluyormuş fish de eğer bi 3 daha bakılırsa 2 tur fish oluyormuş 5 bin lira istediler.. tek gen de sanırım daha farklı bide her merkez farklı para mı çıkartıyor ne anlamadım ben bu olayı

X