Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

En son 2 gun once aradm sabirli olmami islemde oldgnu soyledler her seye ince bi seklde bakiliyoms ve ihtiyc olursa tekrar bakiloyoms ve bazen makineye koydklarnda materiali makina kabul etmiyo ve tekrar yapiyolar ve zaman gidiyoms.ben hep aradgmda sekreter labaratuara baglanb sonra bana bilgi veryo.kendm nasil konus bilirm?
Bugun pazar her halda bilgu vermezler yarn icin umutlarm belki cikar😖
Vallahi canim senin dedigin gibi ilk kez duyuyorum.. bukadar uzamasi hic nirmal degil.. insaallah allahim korktugumuzdan emin etsin.

Bugun yine doktorumda randevum vardi. 3ncu tedavidende saglikli gelmeyince 4ncuye karar verdik. Ve doktor protokol degistirdi. Yani ilk 3 tup bebek tedavisi kisa suruyordu: 2 hafta boyunca puregon ignesi ( belcikada yasiyorum) ve ardina yumurta toplama oluyordu.
Simdi doktor uzun tedavi onerdi. Ilk 2 hafta burun sipreyi ve 2 haftadan sonra yine puregon ignesi... toplam 1 ay surecek.. bununla ilgili bilginiz varmi tesekkurler

Bugun yine doktorumda randevum vardi. 3ncu tedavidende saglikli gelmeyince 4ncuye karar verdik. Ve doktor protokol degistirdi. Yani ilk 3 tup bebek tedavisi kisa suruyordu: 2 hafta boyunca puregon ignesi ( belcikada yasiyorum) ve ardina yumurta toplama oluyordu.
Simdi doktor uzun tedavi onerdi. Ilk 2 hafta burun sipreyi ve 2 haftadan sonra yine puregon ignesi... toplam 1 ay surecek.. bununla ilgili bilginiz varmi tesekkurler

benim de uzun protokolle saglikli bulundu cok sukur
10 gun kadar lucrin kullandim az ama kaliteli yumurta toplandi yarisindan cogu dollenmisti darisi basina olsun arkadasim🙏🏻🙏🏻

Sagol canim benim. Kisa protokol yaptinmi peki hic. Turkiyedeki doktorlar arasindaki farki nasil ozetliyor canim ?
Bana ilk 3 tüp bebeği kısa protokolle yaptılar şimdi merkez değiştirdim bana da üzüm yapacaklar . Umarım bu sefer bizden de sağlıklı embriyo bulunur . 🙏

X