- 11 Mayıs 2018
- 332
- 509
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.621
Hayırlı olsun tutunma ihtimali çokKızlar şimdi merkezden aradılar
Embriyomun pgt sonucu sağlıklıymış
İstediğim zaman trabsfer yapılabileceğini söylediler.
Şuan çok heyecanlıyım. Şoktayım. Hiç umudum yoktu sadece 1 tane embriyom kalmıştı onda da şansım olmaz diye düşünüyordum oldu
Umarım bundan sonrası da güzel olur. Transfer sonrasında da tutunur bana
Cok sevindim canimm.... bende 1 tane embriyodan haber bekliyorum.. ltfn dua edinde saglikli gelsinKızlar şimdi merkezden aradılar
Şuan çok heyecanlıyım. Şoktayım. Hiç umudum yoktu sadece 1 tane embriyom kalmıştı onda da şansım olmaz diye düşünüyordum oldu
Cok sevindim canimm.... bende 1 tane embriyodan haber bekliyorum.. ltfn dua edinde saglikli gelsin
Insaallah transferde tutunur sana canim
Çok sevindim canım ne zaman transferinKızlar şimdi merkezden aradılar
İnşallah sağlıklı gelecek inşallahCok sevindim canimm.... bende 1 tane embriyodan haber bekliyorum.. ltfn dua edinde saglikli gelsin
Insaallah transferde tutunur sana canim
Allah razi olsun inşaallahİnşallah sağlıklı gelecek inşallah
Çok sevindim canım ne zaman transferin
Tebrik ederimKızlar şimdi merkezden aradılar
İnşallah sağlıklı gelsin sonucun. Ve inşallah tutunsunlar
Gönderilen embriyonun kalitesi hakkında bilgi vermişlermiydi sana
1. Kalite dediler ama 5 taneside 1. Kaliteydi 1 saglıklı geldiRahim filmi çekileceğim kontrol amaçlı
Ramazandan sonraya bırakmayı düşünüyorum.
Senin embriyo kaliten neydi hatırlıyormusun
Nerede yaptırdınız gözünüz aydın olsun darısı bize inşallahBizim 8 embriyodan 2 saglikli geldi 1 tane transfer yapildi sukur tuttu kizimizi kucamiza aldik canim darisi senin ve burdaki herkesin basina olsun insallah dualarin sizinle
Benimde aynen yazdığın şekilde araştırma aşamasındayiz hiç baslamadik henüz iletişimde olalımYapılan analizler sonucunda 13 ve 14 kromozomlar arasında robertsonian tipte translokasyon saptanmıştır. Dengeli translokasyon taşıyıcısı olarak değerlendirilmiştir. Benim genetik testim bu şekilde çıktı. Bu şekilde bozukluğu olup pgt ile bebeğine kavuşan var mı
Tabiki ben daha genetikçi ile görüşmedim hala bu durumu sindirme aşamasındayım. Acaba bizim gibi olupta doğal yolla sağlıklı çocuğu olan var mıBenimde aynen yazdığın şekilde araştırma aşamasındayiz hiç baslamadik henüz iletişimde olalım
Yani benim babamdan bana geçmiş translokasyon 4 kardeşiz 4 umuzde sağlam yani özür yok ve hiç bebek kayıpları yokTabiki ben daha genetikçi ile görüşmedim hala bu durumu sindirme aşamasındayım. Acaba bizim gibi olupta doğal yolla sağlıklı çocuğu olan var mı
Canim belcikada da mi fiyatlar ayni... olmayinca insan hayal kirikligina ugruyor..insallah denediginde bu son olur..mutluluguna kavusursun....Vallah bende suan ara verdim canim iki kez denedim belcikada yoruldum... iki ay sonra tekrar denemyi dusunuyorum.... Allah buyuk canim..