Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar şimdi merkezden aradılar
Embriyomun pgt sonucu sağlıklıymış
İstediğim zaman trabsfer yapılabileceğini söylediler.
Şuan çok heyecanlıyım. Şoktayım. Hiç umudum yoktu sadece 1 tane embriyom kalmıştı onda da şansım olmaz diye düşünüyordum oldu

Umarım bundan sonrası da güzel olur. Transfer sonrasında da tutunur bana

Hayırlı olsun tutunma ihtimali çok

Cok sevindim canimm.... bende 1 tane embriyodan haber bekliyorum.. ltfn dua edinde saglikli gelsin
Insaallah transferde tutunur sana canim

Çok sevindim canım ne zaman transferin

Tebrik ederim

Benimde aynen yazdığın şekilde araştırma aşamasındayiz hiç baslamadik henüz iletişimde olalım

Tabiki ben daha genetikçi ile görüşmedim hala bu durumu sindirme aşamasındayım. Acaba bizim gibi olupta doğal yolla sağlıklı çocuğu olan var mı
Yani benim babamdan bana geçmiş translokasyon 4 kardeşiz 4 umuzde sağlam yani özür yok ve hiç bebek kayıpları yok

Bana kimden geçti bilmiyorum ablamın sağlıklı çocukları var kardeşim daha yeni evlendi. Piyango sadece bana vurdu galiba

Herkese selamlar.. uzun bir aradan sonra geldim Sitenin yeni hali biraz tuhafıma gittiğinden pek bir şey yazmak da içimden gelmediğinden sanırım sessizliğe ıssızlığa büründüm Benim tüp bebek süreci niye uzun sürdü diyen bir arkadaş vardı ona cevaben yazayım ki 5 ocaktan beri sürüyor savaşım.. opu hazırlığı, ardından opu, ardından ngs, ardından farkedilen regl gecikmesi, şimdi başlayan doğum kontrol hapı desteği, bunun peşine uygulanacak en az 20 günlük menopoz iğneleri (En az dedim çünkü 32 güne çıkabilir), bla bla bla...
Evet yoruldum hatta tükenmenin eşiğinde debelenip duruyorum ama genede 1 savaşçım için batıp batıp çıkıyorum.. bu süreç geçecek ben inanıyorum..
Gebelik haberi alan arkadaşların heyecanını paylaşıyorum sağlıkla kucağınıza alın Geride kalanlarda tez vakitte alacak güzel haber.. hadi sabır az daha sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…