Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba PGT sürecim devam ediyor. Opudan sonra 3. gün 9 embriyom dondurulmuştu. OHSS riski var diye 15 gün sonra adet gördüm riski atllattım şükür e2 sonucum da ıyı gelince trasfere hazırlık başladı. Decapepty yapıldı bugun kısa süreli menapoza girme durumu sağlıyormus. 14 gün sonra gel tahliller rahim duvarı kontrollerin yapılacak. ardından 15 gün içinde de genetiğe gönderilecek olan 6 embriyomdan sağlıklı gelen olursa transferim yapılacak. Benim sürecim çok uzun sanki. Okuyorum kimse bu şekilde bir süreçten geçmemiş. Doktorum hiçbir eksik kalmasın diye çabalıyor eminim.

Nerde tedavi goruyorsunuz doktorunuz kim. Insallah hayirlisi ile kucaklarsiniz bebeğinizi

doktor pgt hakkında birşey söylemedi bana açıkcası.. benim kafama takıldı acaba yaptırsak mı diye ??
Yani bende aynı ikilemdeyim maliyeti fazla ve sonuç yüzde yüz değil benim 3.denemem olduğu için önerdi yapalım diye.Sonuçta hiç sağlam embriyo kalmayabilir de ama tabi diğer türlü sağlam değilse koyunca da tutmayabilir.Tercih meselesi.

ngs evet ispanyaya gönderiyorlar. Laborutuvarı da çok iyi

bahçeciden mi bahsettinn canım onlar ngs yapıyor evet ispanyaya gidiyor genetik için. Oradaki ünlü bir lab. ile çalışıyorlarmış

Herkese selam
bu topik eski bir topik olduğu için fazlasıyla deneyimli üyenin bulunacağını düşünüyorum
o yüzden bir sorum olacak
ben 38 yaşımdayım. 2. tüp bebek deneyimimi ASM de yaptırıyorum
opuda 6 yumurta toplandı, 3 tanesi döllendi,
bugün 5. gün ve sadece 1 tane embriyomun kaldığı ve onu da pgt ye gönderdiklerinin bilgisi geldi
anlamadığım şu
sadece 1 tane 5. gün embriyosunu pgt ye göndermeleri normal mi sizce?

Çok normal ngs yapacaklar sanırım 5. Gün en çok yaptıkları endişe etme zaten sana da 1 tane lazım oda sağlıklı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…