- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.581
Nerde tedavi goruyorsunuz doktorunuz kim. Insallah hayirlisi ile kucaklarsiniz bebeğiniziMerhaba PGT sürecim devam ediyor. Opudan sonra 3. gün 9 embriyom dondurulmuştu. OHSS riski var diye 15 gün sonra adet gördüm riski atllattım şükür e2 sonucum da ıyı gelince trasfere hazırlık başladı. Decapepty yapıldı bugun kısa süreli menapoza girme durumu sağlıyormus. 14 gün sonra gel tahliller rahim duvarı kontrollerin yapılacak. ardından 15 gün içinde de genetiğe gönderilecek olan 6 embriyomdan sağlıklı gelen olursa transferim yapılacak. Benim sürecim çok uzun sanki. Okuyorum kimse bu şekilde bir süreçten geçmemiş. Doktorum hiçbir eksik kalmasın diye çabalıyor eminim.
İzmir Tavmergen IVF Kliniğinde canım. İnşallah hepimiz kucaklayalım mutlu olalım.Nerde tedavi goruyorsunuz doktorunuz kim. Insallah hayirlisi ile kucaklarsiniz bebeğinizi
Amin insalah. Pgt ile oglumu aldim kucagima 4. Denemede. Suan 2 aylik hepinize dua ediyorum insallah tedaviler hep olumlu sonuclansinİzmir Tavmergen IVF Kliniğinde canım. İnşallah hepimiz kucaklayalım mutlu olalım.
Bence gerek yok daha çok ileri yaş ve birden fazla deneme yapıp olumsuz sonuç alınca daha çok tercih ediliyor.Ya da genetikte sorun çıkmışsa sebepsiz düşükleriniz varsa.şiddetli oligozoospermi durumda pgt yaptırmaya gerek var mıdır ?? ımsı ve mikroçip kullanıldı
1. tüp bebek tedavimiz ben 30 yaşımdayım kocam 36 yaşında.. genetik de bende pıhtılaşma çıktı sadece. daha önce hiç gebelik oluşmadıBence gerek yok daha çok ileri yaş ve birden fazla deneme yapıp olumsuz sonuç alınca daha çok tercih ediliyor.Ya da genetikte sorun çıkmışsa sebepsiz düşükleriniz varsa.
doktor pgt hakkında birşey söylemedi bana açıkcası.. benim kafama takıldı acaba yaptırsak mı diye ??Bence gerek yok daha çok ileri yaş ve birden fazla deneme yapıp olumsuz sonuç alınca daha çok tercih ediliyor.Ya da genetikte sorun çıkmışsa sebepsiz düşükleriniz varsa.
Yani bende aynı ikilemdeyim maliyeti fazla ve sonuç yüzde yüz değil benim 3.denemem olduğu için önerdi yapalım diye.Sonuçta hiç sağlam embriyo kalmayabilir de ama tabi diğer türlü sağlam değilse koyunca da tutmayabilir.Tercih meselesi.doktor pgt hakkında birşey söylemedi bana açıkcası.. benim kafama takıldı acaba yaptırsak mı diye ??
İmsi ce mikroçip için ne kadar ödedin acabaşiddetli oligozoospermi durumda pgt yaptırmaya gerek var mıdır ?? ımsı ve mikroçip kullanıldı
imsi zaten merkez de herkese yapılıyor.. mikro çip için yapılan çeşidine göre değişiyor fiyatlarıİmsi ce mikroçip için ne kadar ödedin acaba
Medovadamı herkes için yapılıyor? Görüşme için gittiğimde öyle bişey söylemediler bizeimsi zaten merkez de herkese yapılıyor.. mikro çip için yapılan çeşidine göre değişiyor fiyatları
Kaç yumurtadan kaçı döllendi pekiimsi zaten merkez de herkese yapılıyor.. mikro çip için yapılan çeşidine göre değişiyor fiyatları
ngs evet ispanyaya gönderiyorlar. Laborutuvarı da çok iyimaşallah size allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah biz de 6. kez denemeyi düşnüyoruz eşim artık çok isteksiz ama işte umut dünyası ben umutsuz olmak istemiyorum yoksa yaşayamayacağım her neyse cem bey ngs mi yapıyor hastanenin kendi lab ı var mı ilk 5 memorialde idi bizim
Kac kez ptg yaptirdiniz ki ?Genetik sıkıntınız mı var? Gelir inşallah yüreğinizi ferah tutun.. ngs yapıylacaksa embriyoları 5. Güne getirirler biyopsi alıp dondururlar genetiğe yollanır bu şekilde oluyor sistem ama.. nerde tedavi görüyorsunuz
Çok normal ngs yapacaklar sanırım 5. Gün en çok yaptıkları endişe etme zaten sana da 1 tane lazım oda sağlıklı gelir inşallahHerkese selam
bu topik eski bir topik olduğu için fazlasıyla deneyimli üyenin bulunacağını düşünüyorum
o yüzden bir sorum olacak
ben 38 yaşımdayım. 2. tüp bebek deneyimimi ASM de yaptırıyorum
opuda 6 yumurta toplandı, 3 tanesi döllendi,
bugün 5. gün ve sadece 1 tane embriyomun kaldığı ve onu da pgt ye gönderdiklerinin bilgisi geldi
anlamadığım şu
sadece 1 tane 5. gün embriyosunu pgt ye göndermeleri normal mi sizce?