Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Meraba kizlar size umut olmasi icin yaziyorum esimle ben talesemi tasiyiciyiz 2018 yilinda pgt ile tup bebek yaptirmaya karar verdik 5. Gune 1 embriyom gelince havuz yontemi yaptik 4 opu oldum 8 embriyom pgt ye gitti 2 saglikli geldi 1i transfer oldu ve pozitifi almak nasip oldu cok sukur kizima kavusali 1.5 ay oldu hersey gelip geciyo sakin morelinizi bozmayin umudunuzu yitirmeyin:KK200:

Havuz yontemi nedir ve ne ise yarar ?

Havuz yöntemi tüp bebeğe başladınız yumurta sayın az ve kalitesizse yeniden bi kez daha yumurta oluşturulur ve toplanır. Bu işleme havuz yöntemi nedir. Yani doktorun elinde bir kaç tane sağlıklı oldupuna inandığı embiriyo olması için yapılan 2. veya 3. İşlemdir.

Havuz yontemini genelde pgt yaplcak hastalara uygulanir. hastanin az sayida embriyosu olusuyorsa olusan embriyolar dondurulur bida opu yapilir dondurulurp biriktirilir bu opu sayisi olusan embriyo sayisina gore degisir doktorunuz yeterli gorduyse tedavi biter ki pgt ye gittiginde ordan saglikli gelme ihtimali artsin diye birde bizim hastanede pgt tek gen fiyati 12 embriyoya kdr sabitti o yuzden 4 opu oldum biriktirdik 8 tane gonderdik

Havuz yontemini genelde pgt yaplcak hastalara uygulanir. hastanin az sayida embriyosu olusuyorsa olusan embriyolar dondurulur bida opu yapilir dondurulurp biriktirilir bu opu sayisi olusan embriyo sayisina gore degisir doktorunuz yeterli gorduyse tedavi biter ki pgt ye gittiginde ordan saglikli gelme ihtimali artsin diye birde bizim hastanede pgt tek gen fiyati 12 embriyoya kdr sabitti o yuzden 4 opu oldum biriktirdik 8 tane gonderdik
Süreç zorlu mu oluyor bende de aynı yöntem uygulanacak3 tane 3.gün donduruldu.ikinci tedavide doz değiştirilip farklı yöntem mi uygulanıyor daha fazla elde etmek için.bir de opular arasında boşluk varmı her ay arka arkaya mi oluyor

Alla alla buna niye havuz adı vermislerki. Havuzlu bisey duyucam sandim
Yani her ay yumurta toplamasi yapip biriktiriyosun dogrumu anlamisim?

Benden 6 yumurta aldilar 5 tanesi biopsiye gitti? Sence bende yaptirmaliyim?

Birer ikişer yumurtası olan yumurta rezervi ileri derecede azalmış kişiler için uygulanıyor havuz yöntemi. Siz 5 tane yollamışsınız zaten. Umarım sağlıklı embriyolar elde edersiniz oda size evlat olur inşallah. Hayırlı olsun tedaviniz:KK68:

2. Denemem de hamile kaldım. Doktorum Cem Çelik Bahçeci. Eşimde translokasyon vardı, çok şükür sağlıklı embriyo bulunup hamile kaldım.
maşallah size allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah biz de 6. kez denemeyi düşnüyoruz eşim artık çok isteksiz ama işte umut dünyası ben umutsuz olmak istemiyorum yoksa yaşayamayacağım her neyse cem bey ngs mi yapıyor hastanenin kendi lab ı var mı ilk 5 memorialde idi bizim

maşallah size allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah biz de 6. kez denemeyi düşnüyoruz eşim artık çok isteksiz ama işte umut dünyası ben umutsuz olmak istemiyorum yoksa yaşayamayacağım her neyse cem bey ngs mi yapıyor hastanenin kendi lab ı var mı ilk 5 memorialde idi bizim
merhaba sizde sorun neydi sperm mi yumurta kaynaklı mı,

Biriktirildigi icin havuz yontemi evet her ay yumurta toplanip dollendirilip 5. Gune gelmesi beklenip sonra donduruluyor.biopsi yapilmadan 5.gune cok az sayida embriyo olusursa doktorunuz onerir zaten sizin 5 tane gitmis gerek yok

Süreç zorlu mu oluyor bende de aynı yöntem uygulanacak3 tane 3.gün donduruldu.ikinci tedavide doz değiştirilip farklı yöntem mi uygulanıyor daha fazla elde etmek için.bir de opular arasında boşluk varmı her ay arka arkaya mi oluyor
Surec sadce sabr istiyor az sayida embriyosu olan hastalar pgtden birden fazla saglikli embriyo gelmesi icin cok mantikli bir tedavi cunku gelen embriyo tutcakmi veya dusuk olursa geride pgt yapilmis dondurulmus embriyo varmi veya 2. Cocuk istedinde geride dondurulmus olmasi cok onemli tekrar sil bastan tedaviye baslamiyosun bende farkli dozlar kullanildi ignelere ekstra hapta vardi benim her opu arasi 1 ay vardi

Masallah 6 yumurtadan 5 tanesime islem yapilmasi cok guzel ins birden fazla saglikli gelir. malesef benim 10-15 yumurta toplaniyodu ama sadce 1 tanesi blast oluyodu ilk 2 opuda 1 olustu 3. Opuda 2 olustu 4. Opuda 4 olustu roplam 4 opuda 8 tane blast embriyo elde edebildik

Surec sadce sabr istiyor az sayida embriyosu olan hastalar pgtden birden fazla saglikli embriyo gelmesi icin cok mantikli bir tedavi cunku gelen embriyo tutcakmi veya dusuk olursa geride pgt yapilmis dondurulmus embriyo varmi veya 2. Cocuk istedinde geride dondurulmus olmasi cok onemli tekrar sil bastan tedaviye baslamiyosun bende farkli dozlar kullanildi ignelere ekstra hapta vardi benim her opu arasi 1 ay vardi
Anladım çok teşekkür ederim cevabın için.benim de ilk opum yapıldı 3tane 3.gün donduruldu.havuza karar verildi.pgt yapılacak ç0nkü.doğal yoldan 3kaybım var Ondan kaynaklı.

Masallah 6 yumurtadan 5 tanesime islem yapilmasi cok guzel ins birden fazla saglikli gelir. malesef benim 10-15 yumurta toplaniyodu ama sadce 1 tanesi blast oluyodu ilk 2 opuda 1 olustu 3. Opuda 2 olustu 4. Opuda 4 olustu roplam 4 opuda 8 tane blast embriyo elde edebildik

Allah yardimcin olsun canim hepinize dua ediyorum..
Sizde bana edinde ptgden saglikli embriyo gelsin

Allah yardimcin olsun canim hepinize dua ediyorum..
Sizde bana edinde ptgden saglikli embriyo gelsin
Bizim 8 embriyodan 2 saglikli geldi 1 tane transfer yapildi sukur tuttu kizimizi kucamiza aldik canim darisi senin ve burdaki herkesin basina olsun insallah dualarin sizinle

X