- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.141
TeşekkürlerSağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerSağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi maşallah
Hayır eşimde de bende de yoktu. 7 denemenin her birinde 10-15 arası yumurta toplanıp, 5. Güne 2-5 adet arası embriyo ulaştığı halde, hepsi sağlıksız çıktı. Anca 8. Denemede 2 tane sağlıklı embriyo oluştu ve onlar da tuttu..Genetik sorunuz var mıydı sizin
Benim iğnelerden kaynaklı sadece göbek etrafında acıma var o kadar da olsun yani toplamda 22 kez iğne yedim.teşekkürler cevabınız ııcn ıkımızınde kromozom anlızlerınde bırsey yok sadece esımde asırı sperm azlıgı var 1 milyon alt yanı o nedenden dolayı yapalım dıyebılırız ama ben ılk etapda dusunmyorum embrıyoyu bozmamalıyız dedı doktorumuzz.
kızlar bırde suan gonal f merıonal ve cetrotide diye iğneler kullanıyorum kasıklarımda karnımda hafif agr var et kesiği gbi boylee kotu hıssedıyorum sizlerde de olmus muydu bu durum?
höö yani benim iğne yerleri değil içim sag sol kasıklarım da agrı varBenim iğnelerden kaynaklı sadece göbek etrafında acıma var o kadar da olsun yani toplamda 22 kez iğne yedim.
hmmm diyecektim cok pardonhöö yani benim iğne yerleri değil içim sag sol kasıklarım da agrı var
Benim tedavi 22 aralıkta başladı 10 gün boyunca gonalf 150 merional 75 olarak vuruldu hep. 6 kutu da cetrotide bitirdim. 1 Ocak gecesi de üç tane Çatlatma iğnesi peşpeşe yapıldı. Çatlatma iğnesinin dakikasına kadar çok önemli Şakın atlamayın demişlerdi. zaten bugün de yumurta toplama yapıldıhöö yani benim iğne yerleri değil içim sag sol kasıklarım da agrı var
Doktor bişe sölemedi, yrn gidince bakıcak ozmn belli olur ama hepsi net ultrasonda görünmüo, bkalım opu snrası paylaşırım, gonalf dışında merional ve cetrotide da kullanıorum.Kaç tane yumurtan oluştu peki sadece gonal f mi kullanıyorsun ilk günden beri
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kaliteli bolca yumurtan toplanır ve bebek olarak sana tutunur :)Doktor bişe sölemedi, yrn gidince bakıcak ozmn belli olur ama hepsi net ultrasonda görünmüo, bkalım opu snrası paylaşırım, gonalf dışında merional ve cetrotide da kullanıorum.
Aminn çokk tşk ederim rabbim tüm diliyen istiyen herkese nasip etsin tez zamanda..Hakkında hayırlısı olsun inşallah kaliteli bolca yumurtan toplanır ve bebek olarak sana tutunur :)
AminnnnAminn çokk tşk ederim rabbim tüm diliyen istiyen herkese nasip etsin tez zamanda..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah opu n güzel geçer bir sürü embriyon oluşsun ve sana tutunsun :)bugun kontrol vard kızlar 9 yumurtadan 10 a cıkmıs ve cok guzell dedı doktor bey ozellıkle sağ taraftakı yumurtalar daha da bı aktıf dedı sagı kullanacagım gerekırse soldakıler dedı anlamadım bnde pazartesı opu dedı cumartesı tekrr gel progesteron hormonuma bakacakmıss rahım hazır mı deıl mı ıdye hormonmus ona gore taze veya dondurulmus transfer olarak konusalım dedı cumartesı olsun bıran once :)
maşallah hadi hayırlısıyla olsun inşbugun kontrol vard kızlar 9 yumurtadan 10 a cıkmıs ve cok guzell dedı doktor bey ozellıkle sağ taraftakı yumurtalar daha da bı aktıf dedı sagı kullanacagım gerekırse soldakıler dedı anlamadım bnde pazartesı opu dedı cumartesı tekrr gel progesteron hormonuma bakacakmıss rahım hazır mı deıl mı ıdye hormonmus ona gore taze veya dondurulmus transfer olarak konusalım dedı cumartesı olsun bıran once :)
Cok tesekkurler insallah Rabbim hepimise nasip etsin insallahHakkında hayırlısı olsun inşallah opu n güzel geçer bir sürü embriyon oluşsun ve sana tutunsun :)
İnsallah canimminsallahmaşallah hadi hayırlısıyla olsun inş
Evet gerekir, bizde genetik hiçbir sorun yoktu. Bu embriyoların bölünmesinde de sorun olmayacak anlamına gelmiyor.. ama sizin önce embriyoların neden 5. Güne gelmediğinin çözümünü bulmanız lazım..Merhabalar bizde 4 defa tup bebek dedik 3 denememde 3. Gun embriyosi 1 deneme de 5. Gun embriyosu konuldu Embriyolatimiz 5. Gunr gitmiyor Eşimin genetik testinde 46 xy inv 9 çıkmıştı dna hasari testide yaptırdık o da yuzde 3 çıktı ve diğer tum testlerimiz tahlillerimiz normal Sizce bunun icin pgt yaptırmak gerekir mi
Mesajınız için tesekkurler Evet iste neden 5. Güne gitmiyor anlayamıyoruz Doktorlarda ısrarla gerek yok diyor Siz nerdr yaptırdınız pgtyiEvet gerekir, bizde genetik hiçbir sorun yoktu. Bu embriyoların bölünmesinde de sorun olmayacak anlamına gelmiyor.. ama sizin önce embriyoların neden 5. Güne gelmediğinin çözümünü bulmanız lazım..
İstanbul’da hastanede yaptırdım ama zaten hepsi ankara’ya gidiyor diye biliyorum.Mesajınız için tesekkurler Evet iste neden 5. Güne gitmiyor anlayamıyoruz Doktorlarda ısrarla gerek yok diyor Siz nerdr yaptırdınız pgtyi