- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.681
Tebrik ederm canm Allah kucagına almayıda nasip etsinMerhaba pozitif çıktı kan testim çok şükür ki pazar günü değerim 644, inşallah bugün de ikiye katlar dua ediyorum
İnşallahhh sağlıkla kucağıma alırım canım inşallah hepimiz kavuşuruz ama kucağımıza almadan inanmayacağız sanırımTebrik ederm canm Allah kucagına almayıda nasip etsin
bende 3 yıl şartı aranmadı amh ım düşük olduğu için zaten rezervim az birde 3 yıl onu mu bekleteceklerArkadaşlar tüp bebekte rapor çıkartmak için 3 yıl evli olmak şartı falan bizde de geçerli mi yoksa translasyon olduğumuz için şart aramıyolar mı
Amin inşallah canmİnşallahhh sağlıkla kucağıma alırım canım inşallah hepimiz kavuşuruz ama kucağımıza almadan inanmayacağız sanırım
MerhabaMerhaba arkadaşlar eşimde genetik hastalık olarak 47XYY problemi var 7 yıllık evliyiz 3 tüp bebek denemesi negatifti doktorlar down sendromlu yada sakat olma olasılığının yüksek olduğunu söylediler şimdi Ankara genart ta tedaviye başladık. Embriyolara Pgt yapılacak. Genartta pgt yaptırıp sağlıklı gebelik elde eden var mı?
Ne güzel bir haber Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah canım...Merhaba pozitif çıktı kan testim çok şükür ki pazar günü değerim 644, inşallah bugün de ikiye katlar dua ediyorum
Hayırlı olsun Rabbim bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba pozitif çıktı kan testim çok şükür ki pazar günü değerim 644, inşallah bugün de ikiye katlar dua ediyorum
Benim opudan sonra 7 ay sonra oldu transferim hemen olmaktansa daha sağlıklı olduğunu soyluyorlar doktorlaeOlmuyor demi
Ederim canım inş sağlıklı bebeğin olur bu sefer vaktinde Doğum değil mi ?Kızlar yarın sezeryanım olacak sizden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
37 haftalık doktor beklemeye gerek yok dediEderim canım inş sağlıklı bebeğin olur bu sefer vaktinde Doğum değil mi ?
İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın Allah yardimcin olsun.. genetik bi sorun var mıydı sizde?Kızlar yarın sezeryanım olacak sizden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
Canım Rabbim yardımcın olsun hikayeni biraz biliyorum çok zor şeyler yaşadın..Kızlar yarın sezeryanım olacak sizden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
Sagol cnmBenim opudan sonra 7 ay sonra oldu transferim hemen olmaktansa daha sağlıklı olduğunu soyluyorlar doktorlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?