- 31 Ocak 2013
- 495
- 295
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.581
İki ay sonra en erken başlayablrsn canm gebelklern kaçıncı haftada sonlandı acaba bide hangi kromozomlarda sorun vardıArkadaşlar iyi akşamlar herkese yeni katıldım bende aranıza bende de translokasyon çıktı malesef ilk tedavimi oldum iki hafta önce transferim oldu fakat tutunamadılar iki kez spontan gebeliğim var ikiside düşük malesef şuan tekrar tedaviye ne zaman başlayayım sizce bir de Ankarada nereyi önerirsiniz ? Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
İki ay sonra en erken başlayablrsn canm gebelklern kaçıncı haftada sonlandı acaba bide hangi kromozomlarda sorun vardı
Yani elinden gelen herşeyi yapmşn gerçekten bu işler kısmet işlerymş dier transfernde gebelik aşısı, serum tedavisini dene istersen.. bide ne kadar inanrsn canm bilmiyorum ama transfernden sonra üzerinde koruyucu dua taşıyablrsn başkada elden bişey gelmyr çünkü bundan sonrası Allaha kalmş bişeymerhaba arkadaslar
Sebepsiz ınfertilite ile tedavıyle 3 düşüğüm oldu. Ngs/cd56/era yapılan tedavımde yıne düşükle sonuclandı. Artık ne yapacagımı sasırdım. Benzer durumu yasayan yada bu konuda fıkrı olan varmı??
( hiçbir sorun yok,rahım vs cok ıyı durumda.. son ngsden saglıklı gelen embrıyo transfer sonrası dusugum için doktorum sebebını bılemıyorum dıyor)
Benmde aynı haftalarda oldu düşüklrm..yok önemli degil ben merak ettgmden sordum onu hangi kromozomlarda oldugundan ziyade degişen parçalarn büyüklüğü önemli die bilyrm..hatta kimi kromozom bozukları erken düşüğe kimiside ilerleyen haftalarda anomilerle sonlandrlması gerekiyo bendeki kromozom bozukluğuda erken haftalarda düşüge neden oluyoİlk gebeliğim 6. Hafta da ikincisi 8. Haftada sonlandı. 4.ve 6. Kromozonlarda çıktı translokasyon. Hangi kromozonlarda çıktığı önemlimi? Hepsi aynı olmuyor mu?
Peki bağışıklık istemine bakıldımı bazı insanlarn bağışıklık sistemi vucuda başka bişeyi kabul etmiyo ona bakıldımı hiçmerhaba arkadaslar
Sebepsiz ınfertilite ile tedavıyle 3 düşüğüm oldu. Ngs/cd56/era yapılan tedavımde yıne düşükle sonuclandı. Artık ne yapacagımı sasırdım. Benzer durumu yasayan yada bu konuda fıkrı olan varmı??
( hiçbir sorun yok,rahım vs cok ıyı durumda.. son ngsden saglıklı gelen embrıyo transfer sonrası dusugum için doktorum sebebını bılemıyorum dıyor)
Benmde aynı haftalarda oldu düşüklrm..yok önemli degil ben merak ettgmden sordum onu hangi kromozomlarda oldugundan ziyade degişen parçalarn büyüklüğü önemli die bilyrm..hatta kimi kromozom bozukları erken düşüğe kimiside ilerleyen haftalarda anomilerle sonlandrlması gerekiyo bendeki kromozom bozukluğuda erken haftalarda düşüge neden oluyo
Yok maalesef hiç çocugum evt denedim ama embrolarmn 5. günde gelişmleri durdugu için ngs yapılamadı eylüle kadar doğal denycm olmazsa direk şişli Memoriale gidicm canm nasip artk46,XX,t(4;6)(q21.1;q25.1)m bu uazıypr canım raporda çok bunalımdayım ama bu aralar sanki hiç çocuğum olmayacak gibi düşünüyorum. Sizin var mı çocuğunuz ve tüp bebek denediniz mi hiç kusura bakmayın belki yazdınız daha önce ama ben farketmedim ç
Evt canm dondurulmşlara ngs yaptırabilrsn embriyo başına 350$ ama yaptrdgn yere göre bazen fiyatlar degişeblyorherkese merhaba benimde bir 12 haftada kayip, iki dis gebelik, iki kimyasal gebeligim var. 3 defa tüp bebek denedim. dondurulmus 4 embriyom var. bunlara genetik yaptirmak istioyrum bilgisi olan rakadaslar yardimci olabilr mi. dondurulmus embriyoya genetik yapiliyormu. birde genetik fiyatlari nedir yakinda yaptiran varsa. Allah herkesin yüzünü güldürsün insallah.
Yok maalesef hiç çocugum evt denedim ama embrolarmn 5. günde gelişmleri durdugu için ngs yapılamadı eylüle kadar doğal denycm olmazsa direk şişli Memoriale gidicm canm nasip artk
Doğal denemek beni çok korkutuyır ama çok da kararsızımYok maalesef hiç çocugum evt denedim ama embrolarmn 5. günde gelişmleri durdugu için ngs yapılamadı eylüle kadar doğal denycm olmazsa direk şişli Memoriale gidicm canm nasip artk
Yok maalesef hiç çocugum evt denedim ama embrolarmn 5. günde gelişmleri durdugu için ngs yapılamadı eylüle kadar doğal denycm olmazsa direk şişli Memoriale gidicm canm nasip artk
tesekkür ederim canim cevabin icin benim bu embriyolarim 3. gün embriyosu besinci gpne mi gitmeleri gerkiyor ngs icinEvt canm dondurulmşlara ngs yaptırabilrsn embriyo başına 350$ ama yaptrdgn yere göre bazen fiyatlar degişeblyor
Cd56 bakıldı. Bahsettıgınız sey tam olarak bu.. dokunalınarak bakılıyor. Sonuc olarak bagısıklıgım için serum takvıyesı aldım. Sonuc husranPeki bağışıklık istemine bakıldımı bazı insanlarn bağışıklık sistemi vucuda başka bişeyi kabul etmiyo ona bakıldımı hiç
Saol canım evt benide korkutuyo ama diyorum ben dogduysam bu sayfadaki herkes anne ya da babasından bu taşıycılığı alarak doğduysa belki bizimde doğal yoldan sağlıklı olabilr diye düşünüyorum ztn eylüle kadar denycm olmadı bende tüpe yeniden başlycmRabbim gönlüne göre versin inşallah.Doğal denemek beni çok korkutuyor ama çok da kararsızım
Evt canım genellkle 5. günde ngs yapılıyo benm doktorum öyle demşti ama burda arkadaşlardan 3. günde yaptıran filan varsa bilmiyorumtesekkür ederim canim cevabin icin benim bu embriyolarim 3. gün embriyosu besinci gpne mi gitmeleri gerkiyor ngs icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?