- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.481
Evet.normalde benim tiriod ve cikolata kistim yok.ama transfer hazirliklarinda bu degerlerim firlamis suan bunlar icin.ilac kullaniyorum.tup bebege basliyali bir yil olacak hala transferim olmadi. .cok yiprandik.insallah emeklerimizin karsiligini aliriz.insallah 11 -12temmuzda transferim olacak .Canım sende daha fazla önlem alınmış bana göre bizde bağışıklık serumunu demişti bir dr o kalmış sadece denemeyen dedi ama senin dr daha detaycı ilerliyor bence bana hiç kimse triodine vakti vs demedi transferden önce adetin 3. Günü baktirmistim sadece ve o iğneyi de ilk defa duyuyorum 8nssllah güzel haberler alıp sağlıklı sıhhatli de kucağına alırsın
Bize de iki ayda çıkar demişlerdi üç ay sonunda geldi sonucumuzarkadaşlar merhaba,
eşimle ben kistik fibrozis taşıyıcısıyız set up hazırlanacak dediler eşimden ve benden kan aldırlar 2.5 ay geçti ancak ses seda yok sizin sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı acaba
Inşallah güzel sonuçlar alıp sağlıklı sıhhatli de kucağına alırsın canım hayırlısı hakkımızdaEvet.normalde benim tiriod ve cikolata kistim yok.ama transfer hazirliklarinda bu degerlerim firlamis suan bunlar icin.ilac kullaniyorum.tup bebege basliyali bir yil olacak hala transferim olmadi. .cok yiprandik.insallah emeklerimizin karsiligini aliriz.insallah 11 -12temmuzda transferim olacak .
27 Mayıs sifirinci gün ertesi günden başlanıyor sayilmaya 2 Mayıs 5. Gün oluyo diye biliyorum benKızlar benim cuma günü yani 27 mayısta opu oldu 5. gün hangi gün oluyor şimdi 1 mayıs mı yoksa 2 mayıs mı1 mayıs olursa tatile denk geliyor
Ay gerçekten mi şuan içimi rahatlattın bende kafaya takmştm çok saolsn27 Mayıs sifirinci gün ertesi günden başlanıyor sayilmaya 2 Mayıs 5. Gün oluyo diye biliyorum ben
Aynen canım bende öyle saymislardi hayırlısı olsun hakkında inşallah kaç tane yumurta toplandı kafana takma inşallah güzel hayırlı sonuçların gelirAy gerçekten mi şuan içimi rahatlattın bende kafaya takmştm çok saolsn
Sorma ben bunu düşünrken yarm saat sonra embiryolk aradı 18 yumurtadan 3. güne sadece 4 tanecik kalmş şimdide bunlarn 5. güne gidip gidilmeyecegine baklck çok kötü oldum gerçektnAynen canım bende öyle saymislardi hayırlısı olsun hakkında inşallah kaç tane yumurta toplandı kafana takma inşallah güzel hayırlı sonuçların gelir
3. Güne 4 tane geldiyse 5. Güne de gelir onlar üzülme önemli olan pgt den sağlam gelmesi sorununuz ne bilmiyorum ama rabbim yardım etsin emekleriniz boşa çıkmasınSorma ben bunu düşünrken yarm saat sonra embiryolk aradı 18 yumurtadan 3. güne sadece 4 tanecik kalmş şimdide bunlarn 5. güne gidip gidilmeyecegine baklck çok kötü oldum gerçektn
Amin inşallh bende onun için dua ediyorum inşallh 4 düde gelir ve içlerinden en az bir sağlam olur translokasyon var maalesef3. Güne 4 tane geldiyse 5. Güne de gelir onlar üzülme önemli olan pgt den sağlam gelmesi sorununuz ne bilmiyorum ama rabbim yardım etsin emekleriniz boşa çıkmasın
İnşallah gelir 4 u de sağlam embriyo yu bulursunuz hangi kromozonlarda trasnlokasyon var sizde mi eşiniz de miAmin inşallh bende onun için dua ediyorum inşallh 4 düde gelir ve içlerinden en az bir sağlam olur translokasyon var maalesef
İnşallhİnşallah gelir 4 u de sağlam embriyo yu bulursunuz hangi kromozonlarda trasnlokasyon var sizde mi eşiniz de mi
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallh11 ve 22 bende maalesef
Amin inşallh hepmz güzel sonçlar alırzHayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Memorial ve gen artı öneririm cnm. Başınız sağolsun ben de 6 yaşında kızımı kaybettin kaa hastasıydı genartta tedavi oluyorum cok memnunum. Memorialden de cok memnun olann arkadaslarim var.kızlar yeni başlıyorum bu yola
genetik hastalık sonucu oğlumu kaybettim.
alps hastasıydı oğlum. tek gen hastalıgı denildi
ve kromozm bozuklugu da varmış eşimde
nereye gidelim
hangi genetik lab önerirsiniz
ilk defa bahçeciye gittim geçen hafta
önce medipol kavacıkta genetik testlerinizi yapın sonra tup bebek konusunda calısrız dedi
Başınız sağ olsun Bizim de tek gen hastalığımız var şişli memorialde başladık kendi genetik testimizi haseki devlet hastanesinde yaptırdık maddi açıdan daha iyi olacağı için. memorialde ise setup yaptırdık şu anda embriyolara yapılacak testleri bekliyoruz merkezden memnunumkızlar yeni başlıyorum bu yola
genetik hastalık sonucu oğlumu kaybettim.
alps hastasıydı oğlum. tek gen hastalıgı denildi
ve kromozm bozuklugu da varmış eşimde
nereye gidelim
hangi genetik lab önerirsiniz
ilk defa bahçeciye gittim geçen hafta
önce medipol kavacıkta genetik testlerinizi yapın sonra tup bebek konusunda calısrız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?