- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.521
Ben pgt ve pgs yaptirdim tek gen hastalagi vardi bizdeSiz ngs lı embriyo ile mi hamile kaldınız. 2 li 3lu taramaları yaptırdınız mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pgt ve pgs yaptirdim tek gen hastalagi vardi bizdeSiz ngs lı embriyo ile mi hamile kaldınız. 2 li 3lu taramaları yaptırdınız mi
Sağlıkla kucaklayın insallah... ben de pgt ve ngs yaptırdık .7 haftalık hamileyim ben de cok korkuyorum bisey olacak diye ..gebelik boyunca nelere dikkat ettinizBen pgt ve pgs yaptirdim tek gen hastalagi vardi bizde
Merhaba, sizde kacinci kromozomlarda translokasyon vardi? Daha dogrusu fark eder mi biliyor musunuz? Tedavi surecinizden ve transfer sonrasindan biraz bahsedebilir misiniz? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallahDogumum 21 mayis gozukuyor birsey olmaz simdilik iyi gibi bakalim dogum yapinca haber verecem burdan ins
Sizin hangi kromozomlardaydi translokasyonunuz? Birde kacinci denemenizde oldu?Sağlıkla kucaklayın insallah... ben de pgt ve ngs yaptırdık .7 haftalık hamileyim ben de cok korkuyorum bisey olacak diye ..gebelik boyunca nelere dikkat ettiniz
Bizde öyle bisey yoktu. Tek gen tasiyiciyiz gecen yil sadece tek gen pgt yapıldı 3 deme oldu tutmadı. Doktorum o nedenle pgt ye ek ngs ekledi 3 embriyo icin 3 u saglikli geldiSizin hangi kromozomlardaydi translokasyonunuz? Birde kacinci denemenizde oldu?
Bende translokasyon yok tek gen hastaligi vardiMerhaba, sizde kacinci kromozomlarda translokasyon vardi? Daha dogrusu fark eder mi biliyor musunuz? Tedavi surecinizden ve transfer sonrasindan biraz bahsedebilir misiniz? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallah
Bende tek gen hastaligi var.bizde pgt yaptirdikta.pgs ney acaba..Ben pgt ve pgs yaptirdim tek gen hastalagi vardi bizde
Pgs genetik taramanın genel ismi . Pgs icin ngs yapiliyormusBende tek gen hastaligi var.bizde pgt yaptirdikta.pgs ney acaba..
Kromozom larina bakildi down sendromu ile ilgiliydiBende tek gen hastaligi var.bizde pgt yaptirdikta.pgs ney acaba..
Ben kullandim suan hamileyim bende kullaninca ertesi gun geri cikiyordu topak topak ama rengi beyazdiselam arkadaşlar
size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu
Anladim cnm bana doktor oyle bisey demedi...pgt yapildi...baskasina sormustum yas ilerleyince pgt arti ngs yapiliyo dendi.35 yas sonrasi.sormasi ayip yasiniz kac acaba...benimde sizin gibi bebegimi kaybettim.onun icin hangi gende mutasyon varsa onu elediler.kizim gibi hasta olan mutasyonu elediler.trasferimi bekliyorum.rahim dinlendirme yapiliyo suan...Kromozom larina bakildi down sendromu ile ilgiliydi
Bide bize baslamadan once kromozon analizi yapildi dogan bebegimden once dusuklerim oldugu icin...onlarda bisey cikmadi esiminde benimde kromozonlarimizda bi sikinti cikmadi...Anladim cnm bana doktor oyle bisey demedi...pgt yapildi...baskasina sormustum yas ilerleyince pgt arti ngs yapiliyo dendi.35 yas sonrasi.sormasi ayip yasiniz kac acaba...benimde sizin gibi bebegimi kaybettim.onun icin hangi gende mutasyon varsa onu elediler.kizim gibi hasta olan mutasyonu elediler.trasferimi bekliyorum.rahim dinlendirme yapiliyo suan...
Ben 34 yasindayimAnladim cnm bana doktor oyle bisey demedi...pgt yapildi...baskasina sormustum yas ilerleyince pgt arti ngs yapiliyo dendi.35 yas sonrasi.sormasi ayip yasiniz kac acaba...benimde sizin gibi bebegimi kaybettim.onun icin hangi gende mutasyon varsa onu elediler.kizim gibi hasta olan mutasyonu elediler.trasferimi bekliyorum.rahim dinlendirme yapiliyo suan...
Ne güzel bir haber geç bile kalındı aslında mevzu genetik oldumu eurolar dolarlar dönüyor piyasada soyup soğana çevirdiler valla tutturabildiklerıne kafalarına göre fiyat belirliyorlar devletin bu işe el atması çok iyi olmuş umarım herkes faydalanır..Kalıtsal hastalıkların önüne geçebilmek için tüp be eği pgt ngs devlet karşılıcakmış hasta çocuk doğmasın die haberlerde izledim
Allah yardımcınız olsun sayıya morfolojiye takılmayın hepsinin bir çaresi var siz inanın isteyin Rabbim vakti gelince nasip edecektir bu sayfada genelde genetik hastalığı ve genetik tanıyla tüp bebek yaptıranlar bilgi alış verişinde bulunuyor ama eminim bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa size yardımcı olacaktır Rabbimin mucizeleri bitmez bi bakarsınız hiç ummadığınız anda nasip olur inşallah..Merhabalar herkese tüp bebek dışında gebelik şansımın olmadığını öğrendim yaşım 28 eşimin yaşı 30 sorunumuz şiddetli oligoastenoteratospermi sperm testinde 2 adet motil görüldü
Hem sayı düşük hem morfoloji bozuk
Tüp bebek hakkında hiç bilgim yok tecrübeleri arkadaşlardan yardım istiyorum şansımızın artması sonrasında ise sağlıklı bir gebelik elde etmek için tercih etmemiz gereken bir yöntem veya yöntemler varmıdır izmir irenbe tüp bebek merkezinde doktorumuz