• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar tup bebek yaptirip hamile olup bebeginin haftasi ilerde olan var mi 13 gun ilerde bebegim dondurulmus embriyo ve 5.gun embriyo su
Evet benim oğlum da hep iki hafta ilerde gidiyordu biraz iri bebek oldu 3700 kilo 53 cm doğdu dr beni uyardı dpgum oncesi son üç hafta diyet yaptım ona rağmen büyüktü ve su an 4.5 aylık oğlum gören 7-8 aylık zannediyo

Evet benim oğlum da hep iki hafta ilerde gidiyordu biraz iri bebek oldu 3700 kilo 53 cm doğdu dr beni uyardı dpgum oncesi son üç hafta diyet yaptım ona rağmen büyüktü ve su an 4.5 aylık oğlum gören 7-8 aylık zannediyo
cevap icin teşekkürler acaba hesap da yanilis mi yapiyoruz siz adet tarihini mi baz aldininiz yok transfer gunu mu

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.Bugün öğrendim 13. kromozomda robertsonian translokasyon varmış. Aynı zamanda polikistik over ım var. Korkuyorum çocuk sahibi olamamaktan... Bu durumda olup evlat sahibi olan var mı aranızda???

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.Bugün öğrendim 13. kromozomda robertsonian translokasyon varmış. Aynı zamanda polikistik over ım var. Korkuyorum çocuk sahibi olamamaktan... Bu durumda olup evlat sahibi olan var mı aranızda???
Benim de 13-14 kromozomlarda robertsonian tip translokasyon vardı çok şükür bebegimi aldım kucağıma tüp bebek dr um seninki en basit sorun demişti

Kizlar bu konuyu takip ederdim gectigimiz kasim ayina kadar sonrasi malum negatifi gorunce once cok uzuldum ilk denememde pgt ve ngs yapilmisti hem maddi hem manevi cok yorulduk sonra dustugum yerden tekrar kalktik basladik yumurta biriktirmeye saglikli bir embriyoyla transfer surecindeyim suan sonucu bekliyorum onceki gibi transferden sonra yatmadim kafama takmadim mumkun oldugunca her isimi yaptim ve Allaha biraktim herseyi duami ediyorum ve elimden gelenler bunlar demem o ki biz naparsak yapalim bu islerin hayirlisini dilemek ve dua etmekten baska seceneginiz yok Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin kucaklari evleri bos kalmasin insllah

Benim de 13-14 kromozomlarda robertsonian tip translokasyon vardı çok şükür bebegimi aldım kucağıma tüp bebek dr um seninki en basit sorun demişti
Maşallah allah size bağışlasın
Benm de eşimde 13 14 robertsonian translokasyon var doktor bir şey demedi imşallah dediği gibi en kolay olandır
4 tüp bebeğe başladık 2 embriomuz dün ngs ye gitti

Merhaba benim de 2 kere 15. Hafta da erkek fetus ölümüm oldu. İkisinde de cvs yapıldi. Fakat birsey çıkmadı. En son arey testi yaptılar.onunda sonucu hala çıkmadı. Başka test yaptiran oldu mu acaba?

Benim tedavimde embriyolar genetige gitti.era yapildi.transfer hazirligi kontrolunde testlerde triotim yuksek cikti suan onun icin hap kullaniyorum.normalde triod hastasi degilim.yine ayni sekilde de gebelik hormonlarini aldikca.cikolata kist dokusu olusmaya baslamis rahimde yine normalde olmayan gwbelikte hormonlarla ken dini gosteren bi problem bunun icinde zoladex 10.8 vuruldu.suan transferi bekliyorum.insallah transferden sonra bagisiklik serumu kortizon pihtilasma ignesi kullanacagim.belki diger arkadsalara faydasi olur.tecrubeleriniz kullandiginiz baska fikirlerde varsa lutfen paylasin.iki kez dusuk yaptim bu kadar yol katetmisken butun olasiliklarin uzerinde durmak istiyorum.transfer oncesi.
Canım sende daha fazla önlem alınmış bana göre bizde bağışıklık serumunu demişti bir dr o kalmış sadece denemeyen dedi ama senin dr daha detaycı ilerliyor bence bana hiç kimse triodine vakti vs demedi transferden önce adetin 3. Günü baktirmistim sadece ve o iğneyi de ilk defa duyuyorum 8nssllah güzel haberler alıp sağlıklı sıhhatli de kucağına alırsın

Back