- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.461
Arkadaslar tup bebek yaptirip hamile olup bebeginin haftasi ilerde olan var mi 13 gun ilerde bebegim dondurulmus embriyo ve 5.gun embriyo su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim oğlum da hep iki hafta ilerde gidiyordu biraz iri bebek oldu 3700 kilo 53 cm doğdu dr beni uyardı dpgum oncesi son üç hafta diyet yaptım ona rağmen büyüktü ve su an 4.5 aylık oğlum gören 7-8 aylık zannediyoArkadaslar tup bebek yaptirip hamile olup bebeginin haftasi ilerde olan var mi 13 gun ilerde bebegim dondurulmus embriyo ve 5.gun embriyo su
cevap icin teşekkürler acaba hesap da yanilis mi yapiyoruz siz adet tarihini mi baz aldininiz yok transfer gunu muEvet benim oğlum da hep iki hafta ilerde gidiyordu biraz iri bebek oldu 3700 kilo 53 cm doğdu dr beni uyardı dpgum oncesi son üç hafta diyet yaptım ona rağmen büyüktü ve su an 4.5 aylık oğlum gören 7-8 aylık zannediyo
Ben üç ayrı dr a gittim hepsi de adet tarihini baz aldıcevap icin teşekkürler acaba hesap da yanilis mi yapiyoruz siz adet tarihini mi baz aldininiz yok transfer gunu mu
Him benim det tarihi baz alinca sadece bir hafta onde oluyorBen üç ayrı dr a gittim hepsi de adet tarihini baz aldı
Ben evde blastokist embriyo gore hesapliyorum oylede oluncada 2 hafta onde cikiyor siz tup bebek yaptiriniz yerde mi gebelik takibini yaptirdizinHim
Him benim det tarihi baz alinca sadece bir hafta onde oluyor
Benim de 13-14 kromozomlarda robertsonian tip translokasyon vardı çok şükür bebegimi aldım kucağıma tüp bebek dr um seninki en basit sorun demiştikızlar merhaba aranıza yeni katıldım.Bugün öğrendim 13. kromozomda robertsonian translokasyon varmış. Aynı zamanda polikistik over ım var. Korkuyorum çocuk sahibi olamamaktan... Bu durumda olup evlat sahibi olan var mı aranızda???
Allah bağışlasın bebeğinizi. Bebeğiniz sağlıklı değil mi? Hiç bir sorun yoktur inşallahBen üç ayrı dr a gittim hepsi de adet tarihini baz aldı
Yaaa gerçekten mi icim cok rahatladi şuan adetleriniz düzenli miydi ve doktorunuz nereydi acaba? Bu arada allah bagislasin:)Benim de 13-14 kromozomlarda robertsonian tip translokasyon vardı çok şükür bebegimi aldım kucağıma tüp bebek dr um seninki en basit sorun demişti
cok şükür bir sıkıntı yokAllah bağışlasın bebeğinizi. Bebeğiniz sağlıklı değil mi? Hiç bir sorun yoktur inşallah
Amin canım darısı sizlere insallah .Evet reglim düzenliydi. Fulya bahcecideydi doktorum ama şimdi kendi muayene açtıYaaa gerçekten mi icim cok rahatladi şuan adetleriniz düzenli miydi ve doktorunuz nereydi acaba? Bu arada allah bagislasin:)
Allah hayırlısı nasip etsin diyelim bende adet düzensizliği var bir de isim zor...Amin canım darısı sizlere insallah .Evet reglim düzenliydi. Fulya bahcecideydi doktorum ama şimdi kendi muayene açtı
Artık zor diye birşey yok canım sabır ve azimle olur inşallah yeterki Rabbim izin versinAllah hayırlısı nasip etsin diyelim bende adet düzensizliği var bir de isim zor...
Maşallah allah size bağışlasınBenim de 13-14 kromozomlarda robertsonian tip translokasyon vardı çok şükür bebegimi aldım kucağıma tüp bebek dr um seninki en basit sorun demişti
Inşallah güzel haberler alırsınızMaşallah allah size bağışlasın
Benm de eşimde 13 14 robertsonian translokasyon var doktor bir şey demedi imşallah dediği gibi en kolay olandır
4 tüp bebeğe başladık 2 embriomuz dün ngs ye gitti
Yaptırdım canım canım onlarında önlemi alınmıştı malesef tıbbın bile çare olamadığı durumdayız ne yapcam bilmiyorumPıhtilasmaya baktirmismiydin canim. Onada baktir önemli. B 12, d vitamini baktir. Romatizman varsa kanda pihtiya meyil olurmuş. Bunlarada dikkat edin
Canım sende daha fazla önlem alınmış bana göre bizde bağışıklık serumunu demişti bir dr o kalmış sadece denemeyen dedi ama senin dr daha detaycı ilerliyor bence bana hiç kimse triodine vakti vs demedi transferden önce adetin 3. Günü baktirmistim sadece ve o iğneyi de ilk defa duyuyorum 8nssllah güzel haberler alıp sağlıklı sıhhatli de kucağına alırsınBenim tedavimde embriyolar genetige gitti.era yapildi.transfer hazirligi kontrolunde testlerde triotim yuksek cikti suan onun icin hap kullaniyorum.normalde triod hastasi degilim.yine ayni sekilde de gebelik hormonlarini aldikca.cikolata kist dokusu olusmaya baslamis rahimde yine normalde olmayan gwbelikte hormonlarla ken dini gosteren bi problem bunun icinde zoladex 10.8 vuruldu.suan transferi bekliyorum.insallah transferden sonra bagisiklik serumu kortizon pihtilasma ignesi kullanacagim.belki diger arkadsalara faydasi olur.tecrubeleriniz kullandiginiz baska fikirlerde varsa lutfen paylasin.iki kez dusuk yaptim bu kadar yol katetmisken butun olasiliklarin uzerinde durmak istiyorum.transfer oncesi.