• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaşlar,bizimde hiç sebeb olmamasına rağmen ya dollenme yada kaliteli embiriyomuz oluşmuyor.....transfer hiç olmadı,ne yapacağımızı bilmiyoruz.sizce kromozom ile alakalı olabilir mi?

Merhaba arkadaslar tup bebek tedavisine baslicam fakat adetimin ilk günü cuma gününe denk geliyor araya hafta sonu giriyor bu yuzden doktorum p.tesi yani adetimin 4.günü tedaviye baslicak aranizda böyle olan var mi adetin 4.günu tedaviye baslanir mi ben 2.3.gun olur diyebiliyordum lutfen beni bilgilendirin

Merhaba arkadaslar tup bebek tedavisine baslicam fakat adetimin ilk günü cuma gününe denk geliyor araya hafta sonu giriyor bu yuzden doktorum p.tesi yani adetimin 4.günü tedaviye baslicak aranizda böyle olan var mi adetin 4.günu tedaviye baslanir mi ben 2.3.gun olur diyebiliyordum lutfen beni bilgilendirin
Benim öyle başladı cnm sıkıntı olmuyor

Peki yumurta gelisimi konusunda gecikme veya baska bir sorunla karsilastiniz mi 4.gun baslaninca yumurta toplama islemi kacinci gün yapiliyor acaba
Hiç bir sıkıntı olmadi. Yumurta gelişimi kişiden kiseye fark ediyor yeterli olgunluğa ulaşınca toplanıyor. Hiç stres yapmayın hayirlisi ile cok guzel saglikli yumurtalarınız olsun insallah ;)

[QUOTE="Sose20, post: 55917130, member: tesekkur ederim ilgilendiginiz icin bu ikinci denememiz ilk defa 4.gun baslicam tedaviye endiselendim açıkcası ilkinde 13 yumurta toplandi 8 tanesi istenilen buyuklukteydi 5 tanesi döllendi 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi malesef tutmadi

tesekkur ederim ilgilendiginiz icin bu ikinci denememiz ilk defa 4.gun baslicam tedaviye endiselendim açıkcası ilkinde 13 yumurta toplandi 8 tanesi istenilen buyuklukteydi 5 tanesi döllendi 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi malesef tutmadi

tesekkur ederim ilgilendiginiz icin bu ikinci denememiz ilk defa 4.gun baslicam tedaviye endiselendim açıkcası ilkinde 13 yumurta toplandi 8 tanesi istenilen buyuklukteydi 5 tanesi döllendi 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi malesef tutmadi
Rica ederim insallah bu defa hersey yolunda gider. Allah bu tedavi ile uğraşan herkese bebeğini kavustursun;)

Back