- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.501
İnşallah hepsi sağlam çıkarAmin inşallh bende onun için dua ediyorum inşallh 4 düde gelir ve içlerinden en az bir sağlam olur translokasyon var maalesef
Size nasıl bir işlem uyguluyorlar
Ngs mi yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepsi sağlam çıkarAmin inşallh bende onun için dua ediyorum inşallh 4 düde gelir ve içlerinden en az bir sağlam olur translokasyon var maalesef
Amin inşallh bugün arıycaklar beni bakalm 5. güne kalan var mı die heycanla beklyrm saatlerde geçmiyo bi türlü.. aynen ngs yapılacakİnşallah hepsi sağlam çıkar
Size nasıl bir işlem uyguluyorlar
Ngs mi yapıyorlar
CNm seni merak ettim sonucun ne olduAmin inşallh bugün arıycaklar beni bakalm 5. güne kalan var mı die heycanla beklyrm saatlerde geçmiyo bi türlü.. aynen ngs yapılacak
CNm seni merak ettim sonucun ne olduAmin inşallh bugün arıycaklar beni bakalm 5. güne kalan var mı die heycanla beklyrm saatlerde geçmiyo bi türlü.. aynen ngs yapılacak
Maalesef 5. güne gelemedilerCNm seni merak ettim sonucun ne oldu
Hadi ya İnan çok üzüldümMaalesef 5. güne gelemediler
İnşallhHadi ya İnan çok üzüldüm
Bi dahakine inş
Benim öyle başladı cnm sıkıntı olmuyorMerhaba arkadaslar tup bebek tedavisine baslicam fakat adetimin ilk günü cuma gününe denk geliyor araya hafta sonu giriyor bu yuzden doktorum p.tesi yani adetimin 4.günü tedaviye baslicak aranizda böyle olan var mi adetin 4.günu tedaviye baslanir mi ben 2.3.gun olur diyebiliyordum lutfen beni bilgilendirin
Peki yumurta gelisimi konusunda gecikme veya baska bir sorunla karsilastiniz mi 4.gun baslaninca yumurta toplama islemi kacinci gün yapiliyor acabaBenim öyle başladı cnm sıkıntı olmuyor
Hiç bir sıkıntı olmadi. Yumurta gelişimi kişiden kiseye fark ediyor yeterli olgunluğa ulaşınca toplanıyor. Hiç stres yapmayın hayirlisi ile cok guzel saglikli yumurtalarınız olsun insallahPeki yumurta gelisimi konusunda gecikme veya baska bir sorunla karsilastiniz mi 4.gun baslaninca yumurta toplama islemi kacinci gün yapiliyor acaba
Hiç bir sıkıntı olmadi. Yumurta gelişimi kişiden kiseye fark ediyor yeterli olgunluğa ulaşınca toplanıyor. Hiç stres yapmayın hayirlisi ile cok guzel saglikli yumurtalarınız olsun insallah
Rica ederim insallah bu defa hersey yolunda gider. Allah bu tedavi ile uğraşan herkese bebeğini kavustursuntesekkur ederim ilgilendiginiz icin bu ikinci denememiz ilk defa 4.gun baslicam tedaviye endiselendim açıkcası ilkinde 13 yumurta toplandi 8 tanesi istenilen buyuklukteydi 5 tanesi döllendi 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi malesef tutmadi
Dogumum 21 mayis gozukuyor birsey olmaz simdilik iyi gibi bakalim dogum yapinca haber verecem burdan ins
Siz ngs lı embriyo ile mi hamile kaldınız. 2 li 3lu taramaları yaptırdınız miDogumum 21 mayis gozukuyor birsey olmaz simdilik iyi gibi bakalim dogum yapinca haber verecem burdan ins
Allahım sağlıkla kucağına versin inşallah. Lütfen buraya yazmayı ihmal etme. Bize umut oluyorsunuz.Dogumum 21 mayis gozukuyor birsey olmaz simdilik iyi gibi bakalim dogum yapinca haber verecem burdan ins