Yok canım eşimde morfoloji sorunu dna hasarı çok fazla tesa oldu eşim mikroçipte yapıldı ama genetiğe gidenlerde de sorunlar vardı ilk denenememde cghten gelen embriyo tutmadı ikinci denemem de sağlam embriyo gelmedi üçüncü de ise ngs den 1 tane sağlıklı geldi tutundu ama 8. haftada kalbi durdu öncesinde benim 4 doğla yolla gebeliğim oldu biz aynı şeyi yaşadık onlarda da kalbi durmuştu ve ne yapacağımızı bilmiyoruz haftaya doktorum ile görüşmeye gideceğim gelişmeleri yazarım burdan inşallah herşey güzel olur hepimiz için[/QU
Benim tedavimde embriyolar genetige gitti.era yapildi.transfer hazirligi kontrolunde testlerde triotim yuksek cikti suan onun icin hap kullaniyorum.normalde triod hastasi degilim.yine ayni sekilde de gebelik hormonlarini aldikca.cikolata kist dokusu olusmaya baslamis rahimde yine normalde olmayan gwbelikte hormonlarla ken dini gosteren bi problem bunun icinde zoladex 10.8 vuruldu.suan transferi bekliyorum.insallah transferden sonra bagisiklik serumu kortizon pihtilasma ignesi kullanacagim.belki diger arkadsalara faydasi olur.tecrubeleriniz kullandiginiz baska fikirlerde varsa lutfen paylasin.iki kez dusuk yaptim bu kadar yol katetmisken butun olasiliklarin uzerinde durmak istiyorum.transfer oncesi.