• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım rabbim sabır versin bende seninle aynı durumdayım bir tek serum kullanmadım ben ngs ile olan sonuncu denememde kalbi durdu meleğimin ne yapacağımızı bizde şaşırdık bundan sonraki süreçte de ne yapacağımı hiç bilmiyorum maddi manevi bittik. Benim daha öncesinde doğal yolla 4 gebeliğim vardı kalbi durmuştu ya da hiç gelişememişti bende aynı şeyleri yaşadım ngs ile yapılan son denememde.
Cok gecmıs olsun cok zor cok.dr ile gorustunmu? Ne acıklama yaptı.
Sebpsiz ınfertılıte mıydı sızdede

Bende aynı durumdayım yaş 30 tek sıkıntı eşimde morfoloji .%1 onu da mikroçip ile hallettik .5. Denemem 4 tane 5. Gün embriyosundan 2 tanesi NGS den sağlam geldi. Transfer öncesi histereskopi yapıldı çizik atıldı embriyolarımın biri hatched diğeri hatching idi o derece iyi yapışmak üzere dediler.6-7. Günler idrar testinde ikinci çizgi net bir şekilde çıktı fakat 9. Gün yaptığım testte çizgi belli belirsiz çıktı hemen kan verdim değerim 4.50 çıktı.sanırım tutunmışlardı o çizgileri gördüğümde fakat gerilemeye başladılar .Perşembe yine vereceğim ama yükseleceğini zannetmiyorum. Daha ne yapmamız lazım gerçekten bilmiyorum
Rabbim yardımcınız olsun bu kadar dikkatle testle ilerleyip hala düşük olduysa geriye bitek bağışıklıkla alakalı sorunmu kalıyo ona baktırdınızmı

arkadaşlar merhaba,
eşimle ben kistik fibrozis taşıyıcısıyız set up hazırlanacak dediler eşimden ve benden kan aldırlar 2.5 ay geçti ancak ses seda yok sizin sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı acaba

Cok gecmıs olsun cok zor cok.dr ile gorustunmu? Ne acıklama yaptı.
Sebpsiz ınfertılıte mıydı sızdede
Yok canım eşimde morfoloji sorunu dna hasarı çok fazla tesa oldu eşim mikroçipte yapıldı ama genetiğe gidenlerde de sorunlar vardı ilk denenememde cghten gelen embriyo tutmadı ikinci denemem de sağlam embriyo gelmedi üçüncü de ise ngs den 1 tane sağlıklı geldi tutundu ama 8. haftada kalbi durdu öncesinde benim 4 doğla yolla gebeliğim oldu biz aynı şeyi yaşadık onlarda da kalbi durmuştu ve ne yapacağımızı bilmiyoruz haftaya doktorum ile görüşmeye gideceğim gelişmeleri yazarım burdan inşallah herşey güzel olur hepimiz için

Yok canım eşimde morfoloji sorunu dna hasarı çok fazla tesa oldu eşim mikroçipte yapıldı ama genetiğe gidenlerde de sorunlar vardı ilk denenememde cghten gelen embriyo tutmadı ikinci denemem de sağlam embriyo gelmedi üçüncü de ise ngs den 1 tane sağlıklı geldi tutundu ama 8. haftada kalbi durdu öncesinde benim 4 doğla yolla gebeliğim oldu biz aynı şeyi yaşadık onlarda da kalbi durmuştu ve ne yapacağımızı bilmiyoruz haftaya doktorum ile görüşmeye gideceğim gelişmeleri yazarım burdan inşallah herşey güzel olur hepimiz için
Onlem olarak nelr yaptiniz ben de eksik yaptigim bi seyler varsa her seyi yapmak istiyorum

Yok canım eşimde morfoloji sorunu dna hasarı çok fazla tesa oldu eşim mikroçipte yapıldı ama genetiğe gidenlerde de sorunlar vardı ilk denenememde cghten gelen embriyo tutmadı ikinci denemem de sağlam embriyo gelmedi üçüncü de ise ngs den 1 tane sağlıklı geldi tutundu ama 8. haftada kalbi durdu öncesinde benim 4 doğla yolla gebeliğim oldu biz aynı şeyi yaşadık onlarda da kalbi durmuştu ve ne yapacağımızı bilmiyoruz haftaya doktorum ile görüşmeye gideceğim gelişmeleri yazarım burdan inşallah herşey güzel olur hepimiz için[/QU
Benim tedavimde embriyolar genetige gitti.era yapildi.transfer hazirligi kontrolunde testlerde triotim yuksek cikti suan onun icin hap kullaniyorum.normalde triod hastasi degilim.yine ayni sekilde de gebelik hormonlarini aldikca.cikolata kist dokusu olusmaya baslamis rahimde yine normalde olmayan gwbelikte hormonlarla ken dini gosteren bi problem bunun icinde zoladex 10.8 vuruldu.suan transferi bekliyorum.insallah transferden sonra bagisiklik serumu kortizon pihtilasma ignesi kullanacagim.belki diger arkadsalara faydasi olur.tecrubeleriniz kullandiginiz baska fikirlerde varsa lutfen paylasin.iki kez dusuk yaptim bu kadar yol katetmisken butun olasiliklarin uzerinde durmak istiyorum.transfer oncesi.

Benim tedavimde embriyolar genetige gitti.era yapildi.transfer hazirligi kontrolunde testlerde triotim yuksek cikti suan onun icin hap kullaniyorum.normalde triod hastasi degilim.yine ayni sekilde de gebelik hormonlarini aldikca.cikolata kist dokusu olusmaya baslamis rahimde yine normalde olmayan gwbelikte hormonlarla ken dini gosteren bi problem bunun icinde zoladex 10.8 vuruldu.suan transferi bekliyorum.insallah transferden sonra bagisiklik serumu kortizon pihtilasma ignesi kullanacagim.belki diger arkadsalara faydasi olur.tecrubeleriniz kullandiginiz baska fikirlerde varsa lutfen paylasin.iki kez dusuk yaptim bu kadar yol katetmisken butun olasiliklarin uzerinde durmak istiyorum.transfer oncesi.

Slm
Kızlar size birşey sormak istiyorum
Ben 2 tane kromozom tahlili yaptım
1.sinde 11 20 kromozom resiplokal translokasyon var dendi 2.temiz çıktı
Şimdi bende tüp bebek yaptım Dr ngs yapıcak ama ben temiz olanı verdim hastaneye yani translokasyon diye bir şey YÖK diye
Eğer ben taşıyıcıysam bu ngs de çıkar değilmi kızlar bilen var mı

Pıhtilasmaya baktirmismiydin canim. Onada baktir önemli. B 12, d vitamini baktir. Romatizman varsa kanda pihtiya meyil olurmuş. Bunlarada dikkat edin

Slm
Şimdi bende tüp bebek yaptım Dr ngs yapıcak ama ben temiz olanı verdim hastaneye yani translokasyon diye bir şey YÖK diye
neden traslokasyon olanı vermedin. embriyolara ngs veya chg yapılacaksa varsa emriyoda çıkar.

neden traslokasyon olanı vermedin. embriyolara ngs veya chg yapılacaksa varsa emriyoda çıkar.
Öncelikle cvp verdiğin için teşekkürler
2 kere yaptım o şüpheliydi sonra tekrar yaptım temiz çıktı ama demediğim içinde pişman oldum ben 9 kere yaptım Dr da o yüzden ngs yapalım dedi zaten ngs yapıcak diyede deme gereği duymadım ama öyle bir şey varsa çıkar diye düşündüm genede sizleresormak istedim
Yani ondan önce ona özel prob falan hazırlamaya gerek yoktu herhalde yada her kromozona nasıl bakılıyorsa değişik bakmıyorlardır herhalde artık toplandı bakılıyor neyse hakkımda hayırlısı inş bu sefer olur 10.tüp bebek denemem benim şuanda

2 kere yaptım o şüpheliydi sonra tekrar yaptım temiz çıktı ama demediğim içinde pişman oldum ben 9 kere yaptım Dr da o yüzden ngs yapalım dedi zaten ngs yapıcak diyede deme gereği duymadım ama öyle bir şey varsa çıkar diye düşündüm genede sizleresormak istedim
Yani ondan önce ona özel prob falan hazırlamaya gerek yoktu herhalde yada her kromozona nasıl bakılıyorsa değişik bakmıyorlardır herhalde artık toplandı bakılıyor neyse hakkımda hayırlısı inş bu sefer olur 10.tüp bebek denemem benim şuanda
Neden şüpheli çıktı ilk yaptırdığıniz onu anlamadım? Ay keşke bizim de olsa ne sevinirim :)) neden istediler kromozon analizini daha önce de iki kere yaptırdiniz

Bi daha yapmam önerildi anlayamamışlardı
O yüzden varmı yok mu bilmiyorum
Hımm peki gebelik oldu da düştü falan da ondan mi kromozon analizi yapıldı bi sorun var mı diye bakıldı? İkincisi dogrudur da sen yine doktorunu bilgilendir bence çünkü işin içine genetik girince çok para gidecek riske atma hiçbişeyi bence

Diğer denemlerinizde neden başarı sağlanmadı
Ayrıca hangi tedtinizin doğru olgunu düşünüyorsunuz ngsden sizin hastalıgınıx çıkmaz ama embrıo da hastalık çıkablir

Diğer denemlerinizde neden başarı sağlanmadı
Ayrıca hangi tedtinizin doğru olgunu düşünüyorsunuz ngsden sizin hastalıgınıx çıkmaz ama embrıo da hastalık çıkablir
Eşimde problem var
Ben olabilirde olmayabilirde çünkü bu 3. Kez gidicek genetiğe ilk 2 sinde sağlıklı çıkmadı inş bu sefer sağlıklı çıkar
Biliyorum benim çıkmaz merak ettiğim öyle bir şey varsa Dr bilmese bile ngs yapılınca çıkarmı yani özellikle bakılıyor diye bir şey var mı onu merak ettim

Bence yine de tedavi olduğunuz merkezle herşeyi paylaşın böyle bi durum yaşadığınızı belirtin en doğrusu bu bence

Slm
Evet ngs tüm kromozomları inceliyor bir sorun varsa çıkar

Eşimde problem var
Ben olabilirde olmayabilirde çünkü bu 3. Kez gidicek genetiğe ilk 2 sinde sağlıklı çıkmadı inş bu sefer sağlıklı çıkar
Biliyorum benim çıkmaz merak ettiğim öyle bir şey varsa Dr bilmese bile ngs yapılınca çıkarmı yani özellikle bakılıyor diye bir şey var mı onu merak ettim
Genetikte embrıonun bir hastalıgı var mı diye çıkar sizin durumunuz çıkmaz

Back