Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.327
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.061
Bahçecinin listesi vardı SGK heyet raporlu 5500 diyor 500 muayene 900 rahim dinlendirmeTabi oyle ama ortalama heryerde genelde ayni oluyo neyse artik...iki ay sonra onuda ogreniriz.hic bilmedigimiz seyleri ogrendik bu zamana kadar
Acaba yeni fiyatmiki 2017 fiyatlari oydu fiyatlarda yukselme olmamis oluyo ozaman yinede cok sagoln
Bizimkini sigorta karsilamiyo malesef.cok sagolun yinedeBahçecinin listesi vardı SGK heyet raporlu 5500 diyor 500 muayene 900 rahim dinlendirme
Biz simdi genetige odaklandik.zaten sadece genetik 20 bini bulacak.tup bebekte 15 olursa 35 bini bulcak sanirim.aynen baya maliyetli olacak.rabbim sonuda mutluluk verir insallah.ben 7 bin 500 diye biliyorum tup bebegi.havuzda hadi 6 bin olsa havuz daha kesin olmadigindan onun fiyatini konusulmadi 3binde ilac olursa artik oyle siz sey demissiniz orayi anlayemadim tup bebek havuz yontemi olursa ilaclar bedavaya gelir diye yazmissiniz nasil oluyo o onu anlayamadim.
Yani havuz yönteminde biraz daha ucuz oluyo ya 2 bin lira kadar o paraya da ilaçları alıyorsun yani onu demek istedim inşallah havuz yöntemine gerek kalmadan sağlıklı embriyo bulunur hayırlısıyla mutlu olursunBiz simdi genetige odaklandik.zaten sadece genetik 20 bini bulacak.tup bebekte 15 olursa 35 bini bulcak sanirim.aynen baya maliyetli olacak.rabbim sonuda mutluluk verir insallah.ben 7 bin 500 diye biliyorum tup bebegi.havuzda hadi 6 bin olsa havuz daha kesin olmadigindan onun fiyatini konusulmadi 3binde ilac olursa artik oyle siz sey demissiniz orayi anlayemadim tup bebek havuz yontemi olursa ilaclar bedavaya gelir diye yazmissiniz nasil oluyo o onu anlayamadim.
Canım İstanbul daydan ilaçları Okmeydanı Deniz eczanesinden al orası daha uygunBiz simdi genetige odaklandik.zaten sadece genetik 20 bini bulacak.tup bebekte 15 olursa 35 bini bulcak sanirim.aynen baya maliyetli olacak.rabbim sonuda mutluluk verir insallah.ben 7 bin 500 diye biliyorum tup bebegi.havuzda hadi 6 bin olsa havuz daha kesin olmadigindan onun fiyatini konusulmadi 3binde ilac olursa artik oyle siz sey demissiniz orayi anlayemadim tup bebek havuz yontemi olursa ilaclar bedavaya gelir diye yazmissiniz nasil oluyo o onu anlayamadim.
Cok sagolun en azindan kafamdaki sorulari azalttiniz tesekur edrim rabbim hepimizi mutlu etsin isteyen herkese o duyguyu tattirsin cunku o cok muhtesm bi duygu.ben kizimda tattim ama rabbim sadece iki yil yastti yanina aldi.komidinimin uzerinde fotografini kahka arkenki fotografini koydum her umutsuzluga kapildigimda onun o gulen guzel bal suratna bakiyorum ve toparlaniyorum.o cennwtte mutlu sen umudunu yitirme diyorum.onun icin rabbim herkese versin.evlat acisini yastmasin...Yani havuz yönteminde biraz daha ucuz oluyo ya 2 bin lira kadar o paraya da ilaçları alıyorsun yani onu demek istedim inşallah havuz yöntemine gerek kalmadan sağlıklı embriyo bulunur hayırlısıyla mutlu olursun
Cok sagolun bahcecideyede yakin dediginiz yer cok tesekur edrimCanım İstanbul daydan ilaçları Okmeydanı Deniz eczanesinden al orası daha uygun
Evet cnm burdada topik vardı elinde artan arkadaşlar yardımcı oluyorduk birbirimize ilaç konusunda cnm evet çok maliyetli cnm inşallah sonuçlarımız güzel olur giden paramız olsunCok sagolun bahcecideyede yakin dediginiz yer cok tesekur edrim
Amin canım inşallah Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın o cennete ki yavrun senin safaatcin umutsuzluga kapılmamak lazım hersey istediğin gibi olsunCok sagolun en azindan kafamdaki sorulari azalttiniz tesekur edrim rabbim hepimizi mutlu etsin isteyen herkese o duyguyu tattirsin cunku o cok muhtesm bi duygu.ben kizimda tattim ama rabbim sadece iki yil yastti yanina aldi.komidinimin uzerinde fotografini kahka arkenki fotografini koydum her umutsuzluga kapildigimda onun o gulen guzel bal suratna bakiyorum ve toparlaniyorum.o cennwtte mutlu sen umudunu yitirme diyorum.onun icin rabbim herkese versin.evlat acisini yastmasin...
Benim tek toplama da 25 embrıyom oluştu sizin yaşınız kaç ? Bence yumurta sorununuz yoksa oluşabiliyor 12 taneBiz tek gen tasicsiyiz doktor en az 12 embrioyla arastirma yapmamiz lazim dedi embrio basina fiyat alinmiyo nekadar olursa olsun 3bin euro.belki havuz yontemi dusunblir dedi.acaba nasil oluyo fiyat olarak nasil oluyo tek bi toplamadanda 12 embrio olabilir yasin genc dedi ama belkide dusunulur dedi.boyle olan varmi
Ben pgt ve pgs yaptirdim 20 bin tuttu suan hamileyim anatolia da yaptirdimSanirim burda sadece soru soruyo.ne sorduysam hep cvp alamadim.elbet benim gibi olanda vardir ama nexense hic bir kiside cvp vermiyo.sadece herkes soruyo...
Taşıyıcı olan bizlerin vücutları sağlıklı bebek için extra efor sarfediyor. Benim de anladığım bu canım o yazıdaki kişinin nick name i var oradan kendisine ulaşabilirsin eğer istersen@masal2010 merhaba tekrar.
Neden tekrar 2. Bebeğinde genetik bakılmasını istedi genetikçin? Ngs yapıldı sonuçta. Bir de hiç sana pgt, ngs vs olmasına rağmen cvs veya amniyosentez önerilmişmiydi? Yaptırmadın diye anlıyorum? Bana önerildi çünkü.
deepliner ın bloğunda aşağıdaki yazını okudum ve bu paragraf çok kafama takıldı. Bu ne demek? Sana bunu genetikçi mi ya da hangi genetikçi söyledi?Bu ara 3 genetikçi belirledim görüşeceğim, yerli yabancı bir sürü makale okudum notlar aldım hazırlanıyorum da bu aşağıda bahsettiğim konu kafama takıldı??
"Hep düşünürdüm, 2 sağlıklı bebek de sürekli kanama lekelenme varken, kalbi duran 2 bebekde neden düşük belirtisi bile yaşamıyorum diye. Meğersem bedenim kendini Trizomi 13 lü bebek üretmek için programlıyormuş, ve sağlıklı bebeği istemiyormuş. Bebek sağlıklı ama anne bedeni onu atmaya çalışıyor. "
29 yasindayim.adet duzenim normal hormon testlerimde normal cikti ama daha muayene olmadim.insallah dediginiz gibi olur...havuz yontemi belki dedi zaten doktor...Benim tek toplama da 25 embrıyom oluştu sizin yaşınız kaç ? Bence yumurta sorununuz yoksa oluşabiliyor 12 tane
Tek gen pgt icin 2000 dolar ödedik. 7 de 6 pgt den saglikli geldi. 6 si icin de ngs embriyo basi 250 dolar odedik. Herseyi yapiyoruz ama taktir allahin cnm hayirlisi hepimiz icinMerhaba tek gen hastalığına nasıl bakılıyor ve be kadar tuttu acaba tedavi ücretiniz bizimde 3. Denememizde ngs yapilan sağlıklı embriyomuz tutundu ama 7. Haftada kalbi durdu( yardımcı olursanız sevinirim
Bizde tek gen hastasiyiz.bize doktor ngsden bahsetmedi.pgt yapip trasfer etcez dedi.kromozon analizi normal cikti ondanmi acabaTek gen pgt icin 2000 dolar ödedik. 7 de 6 pgt den saglikli geldi. 6 si icin de ngs embriyo basi 250 dolar odedik. Herseyi yapiyoruz ama taktir allahin cnm hayirlisi hepimiz icin
Çok teşekkür ederim cevabın için benim de normal yolla 4 düşüğüm ve ngs ile yapılan Tup bebekle de 7. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Sizin sorununuz neydi ve tek gen hastalığına ne için baktılar birde nerede tedavi görüyorsunuz? Bizim kromozomlarimizda sorun da yok eşim de morfoloji bozukluğu ve dna hasarı var.Tek gen pgt icin 2000 dolar ödedik. 7 de 6 pgt den saglikli geldi. 6 si icin de ngs embriyo basi 250 dolar odedik. Herseyi yapiyoruz ama taktir allahin cnm hayirlisi hepimiz icin
Benim de embriyolarim genetige gititi merak ettigin genetige gittigi halde dusuk tehlikesi devam ediyormu.dna hasari olanlar genetikte ortaya cikip elenmiyor mu acaba.kusura bakmayin bilgim yok ve cok endiseliyimÇok teşekkür ederim cevabın için benim de normal yolla 4 düşüğüm ve ngs ile yapılan Tup bebekle de 7. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Sizin sorununuz neydi ve tek gen hastalığına ne için baktılar birde nerede tedavi görüyorsunuz? Bizim kromozomlarimizda sorun da yok eşim de morfoloji bozukluğu ve dna hasarı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?