• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah bağışlasın. Bizimki de genetik. Doğarsa hasta olma olasılığı var o yüzden pgt yptrcz. Daha önce normal yolla çocuğunuz oldu mu? Benim var.
Maşallah canım kaç yaşında çocuğun daha sonra mı öğrendiniz genetik olduğunu benim üç düşüğüm oldu en fazla 12 hafta durdu kalp atışları durdu hep sonra kürtaj..normal yolla olmadı yani tedaviye başladın mı

Maşallah canım kaç yaşında çocuğun daha sonra mı öğrendiniz genetik olduğunu benim üç düşüğüm oldu en fazla 12 hafta durdu kalp atışları durdu hep sonra kürtaj..normal yolla olmadı yani tedaviye başladın mı
Pgt aşamasını geçip pgs aşamasından sağlıklı embriyo elde eden var mı. Pgt translokasyon testi pgs yani kromozomları sayılıyor bu testte de.

Pgt aşamasını geçip pgs aşamasından sağlıklı embriyo elde eden var mı. Pgt translokasyontesti pgs yani kromozomları sayılıyor bu testte de.

Merhaba arkadaşlar bende ngs ile Tup bebek yaptırdım 3. Denememde hamile kaldım fakat 7. Haftada kalp atışı durdu nasıl böyle bişey olur böyle bişey yaşayan var mı

Bebiş iyi şükürler olsun canım. Bugün 5 aylık oldu aslında genetikçi onun da bir ara gen durumuna bakılmasını istedi ama ben korkuyorum, masalda var zaten bir de Sıla da olursa diye korkuyorum. Henüz hazır değilim büyüsün iyice o zamana bende rahatlarım biraz.

masal2010 masal2010 merhaba tekrar.
Neden tekrar 2. Bebeğinde genetik bakılmasını istedi genetikçin? Ngs yapıldı sonuçta. Bir de hiç sana pgt, ngs vs olmasına rağmen cvs veya amniyosentez önerilmişmiydi? Yaptırmadın diye anlıyorum? Bana önerildi çünkü.

deepliner deepliner ın bloğunda aşağıdaki yazını okudum ve bu paragraf çok kafama takıldı. Bu ne demek? Sana bunu genetikçi mi ya da hangi genetikçi söyledi?Bu ara 3 genetikçi belirledim görüşeceğim, yerli yabancı bir sürü makale okudum notlar aldım hazırlanıyorum da bu aşağıda bahsettiğim konu kafama takıldı??

"Hep düşünürdüm, 2 sağlıklı bebek de sürekli kanama lekelenme varken, kalbi duran 2 bebekde neden düşük belirtisi bile yaşamıyorum diye. Meğersem bedenim kendini Trizomi 13 lü bebek üretmek için programlıyormuş, ve sağlıklı bebeği istemiyormuş. Bebek sağlıklı ama anne bedeni onu atmaya çalışıyor. "

Arkadaslar bisey sorcam.bizde tedaviye basladik.biz tek gen tasicisiyz esimde bende.biz bunu devlette genetik test yaptirdik be orada kesinlesti raporumuzla tup bebek merkezine gittik.esimde bende ayny gende fakli mutasyon var yani fakli hastaligin tadycisiuz.neyse baglanti analizi yapcaz dediler ve bizden kan aldilar.yani kesinlestirmk icin galiba anne babamdanda aldilar.saniri genetik haritamizi cikaricaklar.tek gen hastalarina ypiliyomus sanirim.bu arada bu teste sadece 810 euro verdik bilginiz olsun.bunu yaptiran varmi ve kac gunde cikiyo.3 hafta oldu ses soluk yok

Kızlar merhaba. Daha önce tüp bebekle ikizlere hamileyken 11.haftada kaybettim kürtaj oldum. Doktor 20 yıldır ikizinin ikisini de kaybeden 8-9 kişiden birisin dedi. Bu tedavide pgt yapalım dedi ama masraf üstüne masraf. Kürtaj sonucu genetikte bişey çıkmadı. Tedaviden önce bize yapılan kromozom analizi vs bi kaç genetik test daha temiz çıkmıştı. Sizce pgtye gerek var mı . bu işlere girersek uçsuz bucaksız deryaya dalmış gibi olacak. Pgt yapıldı ve sağlıklı embriyo kondu diyelim. Bu çocuğun genetiğinin sonradan bozulma ihtimali yok mu yani? Düşmeyeceğinin garantisini zaten veremezler de en azından genetik kaynaklı düşmeyeceğinin garantisini verebiliyolar mı

Bunu bende merak edıyorum ngs ile transfer için brklemedeyım. Atasehır memorıalda
Bahceci sisli memorial de var. Onları arastırdınkz mı? Benim aklım cok kaırısık esimde hasar bende prolaktin sıkıntısı var. Bana birgül sarıkamış tavsiye ettiler. Ama pek görmedim burda adını. Aret kamar da iyi dediler. Bahceci fazla paraya dökmüs isi gibi. Sisli memoriali bilmiyorum. Bahceci hasarı önemsemeden hicbir ekstra uygulama yapmadan normal tüpbebeğe baslatacaktı bizi ben istemedim

Sizin düşmedimi?
Bır donem konusmustuk..
%61 di bizimkide. Dusmesıne ragmen yinede işlemden gecerek yumurtalarla bırlestıeıldı. Bu konuya hakım bır merkez olmalı canım. Hem kadın hem erkek ınfertıl konusunda bılgı sahıbı olmalı. Bazı dr lar gozardı edebılıyor
Tam aradıgım sey benim de bu. Bahcecide güvenc hoca hic önemsemedi normal protokol önerdi. Ben istemedim. Prolaktin sıkıntım da var hem iyi kadın doğumcu hem de ürolog lazım bize

Arkdaşlar bu grup diğer facebook gruplarından daha bilgili diye düşünüyorum çünkü ne pgt den haberleri var ne array cgh ten haberleri var, gebelik testinde iki çizgi çıkıyor hamilemiyim diye paylaşıyorlar çok üzücü ve enteresan bir durum.. Benim eşimde translokasyon ve marker kromozom var. 16 emriyom vardı 2 tane pgt den sağlam geldi. Malesef şimdi 2. Aşama kromozomları sayılıyor henüz haber gelmedi ama çok korkuyorum. Biz fulyada genetikx özel tanı merkezindeyiz 2000 dolar civarı paramızı aldılar ve sağlıklı embriyo bulmaya çalışıyorlar 14 tame embriyom çöp oldu... bazen diyorum sağlıklı olsa bile ya tutmazsa diye çok ümitsizim. Dön başa tekrar opu tekrar binlerce dolarlar ver. Delirmemek için pasiflora alıyorm. Benim gibi olan var mı bu grupta?

Back