• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tabi oyle ama ortalama heryerde genelde ayni oluyo neyse artik...iki ay sonra onuda ogreniriz.hic bilmedigimiz seyleri ogrendik bu zamana kadar
Bahçecinin listesi vardı SGK heyet raporlu 5500 diyor 500 muayene 900 rahim dinlendirme

M mlknur merhabalar ben havuz yöntemi yaptırmadim ama bende ankara bahceci de tedavi gördüm oranın fiyat listesine baktım şimdi de tup bebek 6500 havuz yöntemi 4100 lira yazıyo yani çok bi fark oynamıyor sadece havuz yapınca kullandığın ilaç parası diğerine göre bedavaya gelmiş gibi oluyo
Acaba yeni fiyatmiki 2017 fiyatlari oydu fiyatlarda yukselme olmamis oluyo ozaman yinede cok sagoln

M mlknur ben ocak ta tedavi oldum bana bu fiyatları vermişlerdi ama sonradan duydum 7750 olmuş diye havuz yöntemi ne kadar olmuştur bilmiyorum ama size hiç fiyat vermediler mi şimdiye kada? Sizin setup falan baya maliyetli olacak sanırım Allah yardım etsin

M mlknur ben ocak ta tedavi oldum bana bu fiyatları vermişlerdi ama sonradan duydum 7750 olmuş diye havuz yöntemi ne kadar olmuştur bilmiyorum ama size hiç fiyat vermediler mi şimdiye kada? Sizin setup falan baya maliyetli olacak sanırım Allah yardım etsin
Biz simdi genetige odaklandik.zaten sadece genetik 20 bini bulacak.tup bebekte 15 olursa 35 bini bulcak sanirim.aynen baya maliyetli olacak.rabbim sonuda mutluluk verir insallah.ben 7 bin 500 diye biliyorum tup bebegi.havuzda hadi 6 bin olsa havuz daha kesin olmadigindan onun fiyatini konusulmadi 3binde ilac olursa artik oyle siz sey demissiniz orayi anlayemadim tup bebek havuz yontemi olursa ilaclar bedavaya gelir diye yazmissiniz nasil oluyo o onu anlayamadim.

Biz simdi genetige odaklandik.zaten sadece genetik 20 bini bulacak.tup bebekte 15 olursa 35 bini bulcak sanirim.aynen baya maliyetli olacak.rabbim sonuda mutluluk verir insallah.ben 7 bin 500 diye biliyorum tup bebegi.havuzda hadi 6 bin olsa havuz daha kesin olmadigindan onun fiyatini konusulmadi 3binde ilac olursa artik oyle siz sey demissiniz orayi anlayemadim tup bebek havuz yontemi olursa ilaclar bedavaya gelir diye yazmissiniz nasil oluyo o onu anlayamadim.
Yani havuz yönteminde biraz daha ucuz oluyo ya 2 bin lira kadar o paraya da ilaçları alıyorsun yani onu demek istedim inşallah havuz yöntemine gerek kalmadan sağlıklı embriyo bulunur hayırlısıyla mutlu olursun

Canım İstanbul daydan ilaçları Okmeydanı Deniz eczanesinden al orası daha uygun

Yani havuz yönteminde biraz daha ucuz oluyo ya 2 bin lira kadar o paraya da ilaçları alıyorsun yani onu demek istedim inşallah havuz yöntemine gerek kalmadan sağlıklı embriyo bulunur hayırlısıyla mutlu olursun
Cok sagolun en azindan kafamdaki sorulari azalttiniz tesekur edrim rabbim hepimizi mutlu etsin isteyen herkese o duyguyu tattirsin cunku o cok muhtesm bi duygu.ben kizimda tattim ama rabbim sadece iki yil yastti yanina aldi.komidinimin uzerinde fotografini kahka arkenki fotografini koydum her umutsuzluga kapildigimda onun o gulen guzel bal suratna bakiyorum ve toparlaniyorum.o cennwtte mutlu sen umudunu yitirme diyorum.onun icin rabbim herkese versin.evlat acisini yastmasin...

Cok sagolun bahcecideyede yakin dediginiz yer cok tesekur edrim
Evet cnm burdada topik vardı elinde artan arkadaşlar yardımcı oluyorduk birbirimize ilaç konusunda cnm evet çok maliyetli cnm inşallah sonuçlarımız güzel olur giden paramız olsun

Cok sagolun en azindan kafamdaki sorulari azalttiniz tesekur edrim rabbim hepimizi mutlu etsin isteyen herkese o duyguyu tattirsin cunku o cok muhtesm bi duygu.ben kizimda tattim ama rabbim sadece iki yil yastti yanina aldi.komidinimin uzerinde fotografini kahka arkenki fotografini koydum her umutsuzluga kapildigimda onun o gulen guzel bal suratna bakiyorum ve toparlaniyorum.o cennwtte mutlu sen umudunu yitirme diyorum.onun icin rabbim herkese versin.evlat acisini yastmasin...
Amin canım inşallah Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın o cennete ki yavrun senin safaatcin umutsuzluga kapılmamak lazım hersey istediğin gibi olsun

Biz tek gen tasicsiyiz doktor en az 12 embrioyla arastirma yapmamiz lazim dedi embrio basina fiyat alinmiyo nekadar olursa olsun 3bin euro.belki havuz yontemi dusunblir dedi.acaba nasil oluyo fiyat olarak nasil oluyo tek bi toplamadanda 12 embrio olabilir yasin genc dedi ama belkide dusunulur dedi.boyle olan varmi
Benim tek toplama da 25 embrıyom oluştu sizin yaşınız kaç ? Bence yumurta sorununuz yoksa oluşabiliyor 12 tane

@masal2010 merhaba tekrar.
Neden tekrar 2. Bebeğinde genetik bakılmasını istedi genetikçin? Ngs yapıldı sonuçta. Bir de hiç sana pgt, ngs vs olmasına rağmen cvs veya amniyosentez önerilmişmiydi? Yaptırmadın diye anlıyorum? Bana önerildi çünkü.

deepliner deepliner ın bloğunda aşağıdaki yazını okudum ve bu paragraf çok kafama takıldı. Bu ne demek? Sana bunu genetikçi mi ya da hangi genetikçi söyledi?Bu ara 3 genetikçi belirledim görüşeceğim, yerli yabancı bir sürü makale okudum notlar aldım hazırlanıyorum da bu aşağıda bahsettiğim konu kafama takıldı??

"Hep düşünürdüm, 2 sağlıklı bebek de sürekli kanama lekelenme varken, kalbi duran 2 bebekde neden düşük belirtisi bile yaşamıyorum diye. Meğersem bedenim kendini Trizomi 13 lü bebek üretmek için programlıyormuş, ve sağlıklı bebeği istemiyormuş. Bebek sağlıklı ama anne bedeni onu atmaya çalışıyor. "
Taşıyıcı olan bizlerin vücutları sağlıklı bebek için extra efor sarfediyor. Benim de anladığım bu canım o yazıdaki kişinin nick name i var oradan kendisine ulaşabilirsin eğer istersen

Benim tek toplama da 25 embrıyom oluştu sizin yaşınız kaç ? Bence yumurta sorununuz yoksa oluşabiliyor 12 tane
29 yasindayim.adet duzenim normal hormon testlerimde normal cikti ama daha muayene olmadim.insallah dediginiz gibi olur...havuz yontemi belki dedi zaten doktor...

Merhaba tek gen hastalığına nasıl bakılıyor ve be kadar tuttu acaba tedavi ücretiniz bizimde 3. Denememizde ngs yapilan sağlıklı embriyomuz tutundu ama 7. Haftada kalbi durdu:KK43:( yardımcı olursanız sevinirim
Tek gen pgt icin 2000 dolar ödedik. 7 de 6 pgt den saglikli geldi. 6 si icin de ngs embriyo basi 250 dolar odedik. Herseyi yapiyoruz ama taktir allahin cnm hayirlisi hepimiz icin

Arkadaşlar merhaba

Benim 9 yaşında bir kızım var. Ona kardeş istedikten sonra 5 tane düşük yaptım. Düşüklerde kromozom anomalisi çıktığı halde eşim ve bana yapılan testlerde hiç bir sorun bulunamadı. Bu arada 39 yaşındayım. Biz de NGS li tüp bebek yapmaya karar verdik. Eylül ayında Memorial Ataşehir Cem Demirel ile tedaviye başladık. (Tüp bebek ücreti 6800 tl, ilaçlar 1600 civarı) 16 yumurta toplandı, 12 si olgundu, 7 si 5. güne kaldı. Bu 7 embryodan 4 ünü teste gönderdik. (İspanya'ya gitti, tanesi 300 USD) Sadece biri sağlıklı geldi. Bir adet dönemi ara verdim, akupunktur yaptırdım. (Rahatlamak için) Sonraki ay transfer için süreci başlattık. Estrofem kullanmaya başladım, günde 2 adet. Kontrole gittiğimde yeterince kalınlık olmadığı için (7ml) estrofem 3e yükseltildi ve 1 hafta daha rahmin hazır olması için süre verildi. O sırada, Cem Bey olgunlaşmış yumurta olduğunu ve o yumurtayı da kullanabileceğimizi söyleyerek ilişki önerdi. Ben kabul etmedim çünkü doğal yollarla olan son 5 gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Transfer yapıldıktan sonra ameliyathaneden odama yürüyerek döndüm yarım saat odamda dinlendikten sonra eve döndüm. 2 saat kadar uyumuşum. Sonraki iki gün evde dinlendim ama tamamen yatmadım. Mutfağı topladım mesela ama temizlik yapmadım. 4. gün işe ve normal hayatıma geri döndüm, ama kendimi hiç yormadım. 6. gün yaptırdığım kan testi 27 çıktı. Az olduğunu düşünüp üzüldüm biraz ama 9. gün yapılan test 153 11. gün yapılan test ise 300 küsürdü. Cem Bey kese için 10 gün sonra çağırdığında keseyi gördük. Kalp atışı içinde 10 gün beklemem gerekti. Şükürler olsun onu da gördük. Ben NGS yapıldığı halde tüm yeniden test yapılmasını istedim. Treescreen diye bir metod çıkmış. 10. haftadan sonra anne kanını yurt dışına gönderiyorlar ve ordan bebekte, yaşayan kromozom anomalilierinin olup olmadığına ve seks kromozomlarına bakıyorlar (2100 TL). Şükürler olsun temiz geldi, bu arada detaylı ultrasonda yapıldı (853 tl ama yerine göre değişir) ve o da temiz geldi. Kan testi sonucuma göre de bir kızım olacak :) İnşallah yavrumu sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım. Eğer başka bir sorun çıkmazsa inşallah çıkmaz, 22. haftada yapılacak detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi. İnşallah onda da sorun çıkmaz. Bakalım neler göreceğiz neler yaşayacağız. Yazdıklarımın faydalı olacağını umuyorum. İsteyen herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına versin. Amin. Sevgiler.

Tek gen pgt icin 2000 dolar ödedik. 7 de 6 pgt den saglikli geldi. 6 si icin de ngs embriyo basi 250 dolar odedik. Herseyi yapiyoruz ama taktir allahin cnm hayirlisi hepimiz icin
Çok teşekkür ederim cevabın için benim de normal yolla 4 düşüğüm ve ngs ile yapılan Tup bebekle de 7. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Sizin sorununuz neydi ve tek gen hastalığına ne için baktılar birde nerede tedavi görüyorsunuz? Bizim kromozomlarimizda sorun da yok eşim de morfoloji bozukluğu ve dna hasarı var.

Çok teşekkür ederim cevabın için benim de normal yolla 4 düşüğüm ve ngs ile yapılan Tup bebekle de 7. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Sizin sorununuz neydi ve tek gen hastalığına ne için baktılar birde nerede tedavi görüyorsunuz? Bizim kromozomlarimizda sorun da yok eşim de morfoloji bozukluğu ve dna hasarı var.
Benim de embriyolarim genetige gititi merak ettigin genetige gittigi halde dusuk tehlikesi devam ediyormu.dna hasari olanlar genetikte ortaya cikip elenmiyor mu acaba.kusura bakmayin bilgim yok ve cok endiseliyim

Back