Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet cnm hem çok maliyetli hem de sonuç olumsuz olunca yıkım oluyor benim de eşimde translasyon var

Acaba 14 embrioyu havuz yontemiulemi elde etiler.bizde tek gen hastasiyz nekadar embrio cok olursa okadar iyi gerekirse havuz yontemi dediler yasin genc belki gerek kalmaz ama belli olmaz dediler havuz yontemiyse ondan muhakkak ayri ucret aliyolardir nekadar oluyo acaba.bizde bahcecide yaptiriyoruz...genetiksle altli ustlu...

genetik test sonucu neden tekrar kromozomları sayılıyor anlamadım sebebi ne ? Benim de 25 embrıyoda 4 tane sağlıklı cıktı

Merhaba tek gen hastalığına nasıl bakılıyor ve be kadar tuttu acaba tedavi ücretiniz bizimde 3. Denememizde ngs yapilan sağlıklı embriyomuz tutundu ama 7. Haftada kalbi durdu( yardımcı olursanız sevinirim

Sanirim burda sadece soru soruyo.ne sorduysam hep cvp alamadim.elbet benim gibi olanda vardir ama nexense hic bir kiside cvp vermiyo.sadece herkes soruyo...

Sanirim burda sadece soru soruyo.ne sorduysam hep cvp alamadim.elbet benim gibi olanda vardir ama nexense hic bir kiside cvp vermiyo.sadece herkes soruyo...
Merhaba

Pgt fiyatlari her merkezde farkli mi?

Yaklaşık ne kadar ?
Evet farklı 500 e de 250 usd ye de ngs yapan merkez var ortalama 350 usd embriyo başına genetik inceleme

Ne sormuştun cnm ?
Biz tek gen tasicsiyiz doktor en az 12 embrioyla arastirma yapmamiz lazim dedi embrio basina fiyat alinmiyo nekadar olursa olsun 3bin euro.belki havuz yontemi dusunblir dedi.acaba nasil oluyo fiyat olarak nasil oluyo tek bi toplamadanda 12 embrio olabilir yasin genc dedi ama belkide dusunulur dedi.boyle olan varmi

Senin gibi tek gen taşıyıcısı arkadaş azdır bu grupta karma olduğu için inş tek seferde 12 embriyo dan fazla olur inş

Rica ederim cnm inş sana yardımcı olacak bir arkadaş yazar yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum
Anladim sagolun.ben derdimi sanirim anlatamadim ben tek genle ilgili sormak istemdim onu yeterince anladim arastirdim sordum benim sikintim havuz yontemi havuz yontemi yaptiran varmi nekadar. Fiyat olarak oydu...yeterince doktorda anlatti ama havuz yontemini anlatmadi.bende sormadim sonrada kafama takildi

Daha doktora gitmemede var cunku test sonuclarin cikmasina daha var setup hazirligi asamasindayiz.o 2 ay surecegi soylendi.ozamana kadar sirf havuz yontemini sormak icinde doktoru aramak istemedim.arasam onu sonra gerekirse diycek biliyorum.

Daha doktora gitmemede var cunku test sonuclarin cikmasina daha var setup hazirligi asamasindayiz.o 2 ay surecegi soylendi.ozamana kadar sirf havuz yontemini sormak icinde doktoru aramak istemedim.arasam onu sonra gerekirse diycek biliyorum.
Canım onun fiyatı gittiğin kliniğe göre değişir

Tabi oyle ama ortalama heryerde genelde ayni oluyo neyse artik...iki ay sonra onuda ogreniriz.hic bilmedigimiz seyleri ogrendik bu zamana kadar
Buarada ben bahceciye gidiyorum doktorum kubra hanim cok soguk kanli ciddi bi doktor.insallah faydasini goruruz.o vesile olcak rabbimin taktiri...

M mlknur merhabalar ben havuz yöntemi yaptırmadim ama bende ankara bahceci de tedavi gördüm oranın fiyat listesine baktım şimdi de tup bebek 6500 havuz yöntemi 4100 lira yazıyo yani çok bi fark oynamıyor sadece havuz yapınca kullandığın ilaç parası diğerine göre bedavaya gelmiş gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…