- 23 Ocak 2015
- 232
- 284
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.781
Ben tekrar tedavi oldum biliyorsun bi önceki tedavimde döllenme sorunu olmuştu bu seferki tedavide sadece 2 embriyom genetiğe gidebildi malesef tek genden ikiside sağlıksız çıktı son tedavimdi artık maddi manevi denemeye cesaretim yok hayırlısı böyleymiş kabullendim artık durumumu Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için..Sagol canm benim güzel dileklerin için..Allah gönlüne göre versin..İnşallah artık hepimiz tedavimizi mutlu sonla bitiririz.
Sen ne durumdasın canım?
İnşallah beklemediğin anda mucizelerin seninle olsun..Allah'in mucizeleri bitmez canım.Aslında çocuk olmadan da hayat yine devam ediyor yeterki keyif almaya bakalım. Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah tabi..Ben tekrar tedavi oldum biliyorsun bi önceki tedavimde döllenme sorunu olmuştu bu seferki tedavide sadece 2 embriyom genetiğe gidebildi malesef tek genden ikiside sağlıksız çıktı son tedavimdi artık maddi manevi denemeye cesaretim yok hayırlısı böyleymiş kabullendim artık durumumu Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için..
Aminn canımm inşaAllah mucizelere okadar ihtiyacım varki birgün o mucize gelip beni bulur diye umudumu kaybetmemeye çalışacağım kaderde varsa evlat sahibi olmak Rabbim bir vesileyle nasip eder zaten ama çok zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun gelişmelerini takip edeceğim canım ve dua edeceğim hayırlı güzel haberlerini almak için Rabbim yardımcın olsun..İnşallah beklemediğin anda mucizelerin seninle olsun..Allah'in mucizeleri bitmez canım.Aslında çocuk olmadan da hayat yine devam ediyor yeterki keyif almaya bakalım. Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah tabi..
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun..Nasipte varsa önünde hiçbir engel duramaz..Güzel haberler paylaşmak dileğiyle..Aminn canımm inşaAllah mucizelere okadar ihtiyacım varki birgün o mucize gelip beni bulur diye umudumu kaybetmemeye çalışacağım kaderde varsa evlat sahibi olmak Rabbim bir vesileyle nasip eder zaten ama çok zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun gelişmelerini takip edeceğim canım ve dua edeceğim hayırlı güzel haberlerini almak için Rabbim yardımcın olsun..
Biz tek gen hastasıyız canm.Sormak istediğin bişey varsa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.Arkadaslar tek gen hastasi hic yokmu
Biz yeni bahcecide basliycaz ama fiyattlar ucmus durumda ya kafamiz karman corman resmen sadece.genetik analiz toplam 3ila 4bin euroymus.tup bebek haric.sizler nasil yaptiriyorsunuz.Biz tek gen hastasıyız canm.Sormak istediğin bişey varsa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.
Benim 10 yumurtam donduruldu. 350 dolar bir tanesi embriyonun . Ben 3 tane yollabildim. 2 tanesi saglam geldiBiz yeni bahcecide basliycaz ama fiyattlar ucmus durumda ya kafamiz karman corman resmen sadece.genetik analiz toplam 3ila 4bin euroymus.tup bebek haric.sizler nasil yaptiriyorsunuz.
Sizde tek gen hastasimisiniz acabaBenim 10 yumurtam donduruldu. 350 dolar bir tanesi embriyonun . Ben 3 tane yollabildim. 2 tanesi saglam geldi
Biz genlere baktirdik esimle bende sorun cikmadi canimSizde tek gen hastasimisiniz acaba
Bahçeciyi bilmiyorum canm genetik analiz dediğin set up ise bizimki 2500 dolardı galiba tam hatırlamıyorum.Embriyolar genetige gittiğinde pgt den 1800 dolara kendi tasigimiz hastalıkta olanlar ayırt edildi daha sonra embriyo başına 250 dolar +kdv ile ngs den geçti. 3.tedavi olduğu için biraz indirim oldu.İnşallah hakkında hayırlısı olsun..Biz yeni bahcecide basliycaz ama fiyattlar ucmus durumda ya kafamiz karman corman resmen sadece.genetik analiz toplam 3ila 4bin euroymus.tup bebek haric.sizler nasil yaptiriyorsunuz.
Canm burda pgt yöntemi ile hamile kalip bebeğini kucaklayan çok arkadaşımız var.Panikli,masal,drkumut,kocişim,ikiz annesi,milat olmasi lazımdı,hally..Daha var canm bunlar son iki senede sanırım hamile kalip doğum yapanlar.Daha da var yani. İçlerinde ikizleri olan da var.Kizlar ben pgtden gelen embriyoyla transferim yapildi. Dun 8.gunumdu test pozitifti sabah kalktigimda kahverengi pembemsi leke geldi. Doktorumu aradim o da insallah yerlesme kanamasidir dedi coraspirini kes dedi. 5 dusukten sonra tup bebek denedik pgt de yapildi . Elimden geleni yaptigimi dusunuyorum. Gerisi Taktiri Ilahi. Pgt den gelen saglikli embriyoyla transferi yapilan varmi veya transferi olup yine dusuren
Sagol tatlim insaAllah bizede nasip olurCanm burda pgt yöntemi ile hamile kalip bebeğini kucaklayan çok arkadaşımız var.Panikli,masal,drkumut,kocişim,ikiz annesi,milat olmasi lazımdı,hally..Daha var canm bunlar son iki senede sanırım hamile kalip doğum yapanlar.Daha da var yani. İçlerinde ikizleri olan da var.
Olabilir canim biraz hafif kirmiziya doner gibiydi simdide kahverengi gelmeye basladi bakalim sanirim dinlenmenin ve progestanin faydasi varKahverengi lekelenme tutunmada oluyor genelde.İnşallah seninki de öyledir.
Dinlen canım dikkat et kendine.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..Olabilir canim biraz hafif kirmiziya doner gibiydi simdide kahverengi gelmeye basladi bakalim sanirim dinlenmenin ve progestanin faydasi var
Insallah canim dinleniyorum canim carsamba test gunum hayirlisiDinlen canım dikkat et kendine.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..
Evet canm aklımda..:)) İkinci çizgi belirgindi artık güzel bir değer gelir diye düşünüyorum..:))Insallah canim dinleniyorum canim carsamba test gunum hayirlisi
Bize toplam 2900 euro dediler.bide spermde analizmi ne yapilacakmis onada 750 euro dediler.sizin toplammi 2500 dolardi acabaBahçeciyi bilmiyorum canm genetik analiz dediğin set up ise bizimki 2500 dolardı galiba tam hatırlamıyorum.Embriyolar genetige gittiğinde pgt den 1800 dolara kendi tasigimiz hastalıkta olanlar ayırt edildi daha sonra embriyo başına 250 dolar +kdv ile ngs den geçti. 3.tedavi olduğu için biraz indirim oldu.İnşallah hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?