• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba Adencim. Geçen Cuma kalınlık 8 mm di. Progestan kullanımına başladım. Estrofeme de devam. Bu Cuma hastaneye gidicem, kandan progestan değerine bakacaklar. Yeterli bulursa Cem Bey, transfer yapılacak. sen ne durumdasın?
Ben era testı için adet donemımı beklıyorum. Takıpte ol lütfen rahım kalınlıgı tutunma için cok önemli. Inş guzel sonuclanacak.

Arkadaslar pgt kac gunde sonuclaniyor birde bunun cesiti var mi
Canim pgt fish yöntemi, cgh ve ngs yöntemi diye 3e ayrılıyor.Fish yöntemi taze transferse iki günde çıkıyor ama benimki donduruldugu için aciliyeti yoktu o yüzden 6 günde çıktı. Ngs sonuçları 10 güne çıkıyor. Cgh de öyledir diye tahmin ediyorum.

Aden peki bu ERA testi neydi? Nasıl yapılıyor? Senin eski transferlerinde rahim kalınlığın kaçtı?
Net hatırlamamakla bırlıkte 12-13 olark not almısım ama daha yuksekti tranafer zamanı hangi gün ne kadr progestan sonrası bu deger bılemyrm. İlaçların etkısı dolayısıyla günü önemli.
Era testı kesin net calısmalar ortaya konulmasada; tutunmada etkılı oldugu bılınıyor ve bende oyle oldugunu dusunuyorum. Tutunmama, tutunup kaybetme gibi durumlarda etkılı.
Era; transfer için en dogru günün belirlendiği test.
Transfer olacakmıs gibi hazırlanıyorsun ve transfer gununde doku alınıyor ve en dgru tranafer fununu belirliyorlar. Tutunmayı ve devamını etkılıyor.
Ben bıraz temkınlıyım biliyorsun bu tedavıde.

Merhaba arkadaslar ben ueniyim surekli takipteyim ama yeni yaziyorum.sizlere bisey sorcam.ben iki yasinda kizimi kaybettim kas hastasiydi.1 yil gecti simdi tup benege basliycaz.genetik test yapildi esimdede bendede auri ayri hastaligin tasiyciligi cikti.fakat kizimin hastaligi benim tasiycisi oldugum hastalik ciktigi yaziyo raporda doktor esim hic tasiyici olmasaymis .hasta olmazmis.kizim oyle dedi.kafam karisti esimin tasiyciligini ailesinde arastiricaz dedi bide annesindn basindan kan alinmasi lazim dedi.sinirimde uzutumden kafayi yiycem.ne yapcagimi sasirdim ne olur basina gelen varmi bu durum bana bi yol gosterin bunu diyen doktor genetiks diye biyer bahcecinin ust katida

Merhaba arkadaslar ben ueniyim surekli takipteyim ama yeni yaziyorum.sizlere bisey sorcam.ben iki yasinda kizimi kaybettim kas hastasiydi.1 yil gecti simdi tup benege basliycaz.genetik test yapildi esimdede bendede auri ayri hastaligin tasiyciligi cikti.fakat kizimin hastaligi benim tasiycisi oldugum hastalik ciktigi yaziyo raporda doktor esim hic tasiyici olmasaymis .hasta olmazmis.kizim oyle dedi.kafam karisti esimin tasiyciligini ailesinde arastiricaz dedi bide annesindn basindan kan alinmasi lazim dedi.sinirimde uzutumden kafayi yiycem.ne yapcagimi sasirdim ne olur basina gelen varmi bu durum bana bi yol gosterin bunu diyen doktor genetiks diye biyer bahcecinin ust katida
Çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin.Aynı taşıyıcılık eşinde de varsa bebeğin hasta doğma ihtimali var.Tüp bebek yöntemiyle sağlıklı yani bu hastalıkta olmayan embriyolar seçilerek transfer edilmesi gerekecek.Moralini yüksek tut.Henüz yeni duyduğun için kafan karışmış ve büyük hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin.Ancak zamanla insan alışıyor ve bu yöntemle evlat sahibi olmaya çalışıyor. Aklına takılan herhangi birsey olursa sor canm.Elimden geldiğince yazarım. Rabbim yeterki ol desin hersey bahane canm.Biz tedbirimizi alalım sonra da tevekkül edelim.Olacak inşallah Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin.Aynı taşıyıcılık eşinde de varsa bebeğin hasta doğma ihtimali var.Tüp bebek yöntemiyle sağlıklı yani bu hastalıkta olmayan embriyolar seçilerek transfer edilmesi gerekecek.Moralini yüksek tut.Henüz yeni duyduğun için kafan karışmış ve büyük hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin.Ancak zamanla insan alışıyor ve bu yöntemle evlat sahibi olmaya çalışıyor. Aklına takılan herhangi birsey olursa sor canm.Elimden geldiğince yazarım. Rabbim yeterki ol desin hersey bahane canm.Biz tedbirimizi alalım sonra da tevekkül edelim.Olacak inşallah Allah'ın izniyle
Tesekurler ama isin garip tarafi fakli hastaligin tasiyicisiyiz.cok karisti kafamiz ya bunlari arastirmak icin 3000 euro yani embriolari aratsirmak icin.

Tesekurler ama isin garip tarafi fakli hastaligin tasiyicisiyiz.cok karisti kafamiz ya bunlari arastirmak icin 3000 euro yani embriolari aratsirmak icin.
Sizinki acaba başka bir kromozom sorunundan mi kaynaklanıyor.Hani aynı hastalığı tasimadiginiz için aklıma o geldi.Biz tek gen hastasıyız.Eşimle aynı hastalığı taşıyoruz.

Merhaba canm Rabbim yardımcın olsun..ailesinde neden araştırma yapılıyor anlamıyorum ..sonuç ta annesinde de diyelim ki Taşıyıcı lik var ne olacak olmazsa ne olacak..siz hertürlü tarama li tüp bebek yaoacak siniz ..yine de başka doktorlara da gidim öyle karar verin sadece zaman ve maddi kayıp olmasın geçen günler ..bnm eşimde de var ama hiç kimse aile araştırma gitmedi eşimin babasın da tasiyicilik olabilir ama olsa da olmasada tarama ile tüp bebek yapılcak ..sadece zaman kaybı ..

Merhaba canm Rabbim yardımcın olsun..ailesinde neden araştırma yapılıyor anlamıyorum ..sonuç ta annesinde de diyelim ki Taşıyıcı lik var ne olacak olmazsa ne olacak..siz hertürlü tarama li tüp bebek yaoacak siniz ..yine de başka doktorlara da gidim öyle karar verin sadece zaman ve maddi kayıp olmasın geçen günler ..bnm eşimde de var ama hiç kimse aile araştırma gitmedi eşimin babasın da tasiyicilik olabilir ama olsa da olmasada tarama ile tüp bebek yapılcak ..sadece zaman kaybı ..
Bizde oyle dusunuyoruz.bakalim esim raporlari memoriale gonderdi persembede bahceciden randevu aldik orayada gostericez.bizede cok sacma geldi isin kotu tarafi ailesinin bundan haberi yok biz kimseye soylmdik.dallanip budaklanmasin diye.onlara anlatmakta guc olcak bizim icin.1 senedir oyaladilar bugun cikcak yarin cikcak diye testler sonuclandi dedik buseferde boyle bi sikinti cikardilar insallah digerleri farkli bisey derler.

Bizde oyle dusunuyoruz.bakalim esim raporlari memoriale gonderdi persembede bahceciden randevu aldik orayada gostericez.bizede cok sacma geldi isin kotu tarafi ailesinin bundan haberi yok biz kimseye soylmdik.dallanip budaklanmasin diye.onlara anlatmakta guc olcak bizim icin.1 senedir oyaladilar bugun cikcak yarin cikcak diye testler sonuclandi dedik buseferde boyle bi sikinti cikardilar insallah digerleri farkli bisey derler.
Inşallah c Rabbim yardımcımız olsun..Gerçekten trasnkolokasyon da n kimse anlamıyor eşimin ailesi ne söyledik ama ne kadar ciddi olduğunu anlatamadik..boşu na uzuluyorsunuz diyorlar..hersey de vardır bir hayır Rabbim en kisa zaman da bizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Allah sabır versin kaybınız için. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat ile yüzünüzü güldürsün inşallah.
Siz şu an biraz panik olmuşsunuz. Ki nırmal birşey özellikle başlarda. Ama sakin olun. Araştırın, görüşün biryerlerle genetikçilerle de görüşün. Sonra sakince elinizdeki verilerle bir düşünüp en doğru hissettiğiniz yeri seçin. Allah bir şekilde yanımızda hep bunu unutmayın, yalnız değiliz. Kimse anlamasa bile O bizi bilir.
Aileler veya çevreniz için de kimseye herşeyi ayrıntıları ile açıklamaya çalışmayın. Araştırıyoruz, görüşüyoruz bir yerlerle deyin. Çok da üzerinize gelirlerse kibarca bunları konuşmanın sizi üzdüğünü belirtin.
Bu mübarek cuma sabahında Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıysa nasip etsin inşallah. Boynumuz bükük kalmasın inşallah.

Bugun bahcecideki henetikle gorustuk.daha gencsin sikinti yaapma dedi.ama soyle yapilacakmis bize biz tek gen hastasiyiz ama esiminki cok degisikmis bulunan bi hastalik degilmis ama benim tasiyciligimla birlesince hasta oluyomus.onun icin tasiyici olanida eliycez sadece saglikli olani tranfer etcez dedi.ama tabi bunun maliyetide oldukca fazla 3bin ila 4 arasi degisiyomus.en fazla desek 18 bin sadece genetik ayiklamaya verilicek.10da tup bebege gitse 30 bine yaklasiyo.bide tahlilleri devlette yaptirin dedi doktor yeterince para harciycaksiniz dedi.oyle zengin bi insanlarda degiliz ama yinede bisekil bulcaz diyo esim.biz en fazla 20 bin olur diyoduk.neyse vardir bundada bi hayir.ben yeniyim burda sizlerden akil danisiyim dedim akil akildan ustun sizce yasadiklarim fiyat nasil.bisuru tahlil yapilacak bide devlette yinede karisigim bahceciye devammi etsem yoksa baska yereme bi kac yerle gorustuk 3 asagi 5 yukari ayni diyolar doktorum kubra hanim

İyiyim canım ben de sizleri merak ediyordum.Transferi bekliyorum..Hayırlısı olsun artik ne diyelim..
Sen ne durumdasın var mı gelişme?
Canımm tranfer aşamasına geldiğine çook sevindim inşaAllah bu sefer olacak Allah'ın izniyle mutlu güzel haberlerini almak dileğiyle Allah'a emanet ol..

Canımm tranfer aşamasına geldiğine çook sevindim inşaAllah bu sefer olacak Allah'ın izniyle mutlu güzel haberlerini almak dileğiyle Allah'a emanet ol..
Sagol canm benim güzel dileklerin için..Allah gönlüne göre versin..İnşallah artık hepimiz tedavimizi mutlu sonla bitiririz.
Sen ne durumdasın canım?

Back