- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.761
Ben era testı için adet donemımı beklıyorum. Takıpte ol lütfen rahım kalınlıgı tutunma için cok önemli. Inş guzel sonuclanacak.Merhaba Adencim. Geçen Cuma kalınlık 8 mm di. Progestan kullanımına başladım. Estrofeme de devam. Bu Cuma hastaneye gidicem, kandan progestan değerine bakacaklar. Yeterli bulursa Cem Bey, transfer yapılacak. sen ne durumdasın?
Aden peki bu ERA testi neydi? Nasıl yapılıyor? Senin eski transferlerinde rahim kalınlığın kaçtı?Ben era testı için adet donemımı beklıyorum. Takıpte ol lütfen rahım kalınlıgı tutunma için cok önemli. Inş guzel sonuclanacak.
Canim pgt fish yöntemi, cgh ve ngs yöntemi diye 3e ayrılıyor.Fish yöntemi taze transferse iki günde çıkıyor ama benimki donduruldugu için aciliyeti yoktu o yüzden 6 günde çıktı. Ngs sonuçları 10 güne çıkıyor. Cgh de öyledir diye tahmin ediyorum.Arkadaslar pgt kac gunde sonuclaniyor birde bunun cesiti var mi
Aciliyeti oldu mu bir günde de çıkabilir canm.Canim bizimde bugun incelenecekmis yarin transfer edilecekmis eger sagliklik gelirse niye kisa surede anlamadim
Net hatırlamamakla bırlıkte 12-13 olark not almısım ama daha yuksekti tranafer zamanı hangi gün ne kadr progestan sonrası bu deger bılemyrm. İlaçların etkısı dolayısıyla günü önemli.Aden peki bu ERA testi neydi? Nasıl yapılıyor? Senin eski transferlerinde rahim kalınlığın kaçtı?
Çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin.Aynı taşıyıcılık eşinde de varsa bebeğin hasta doğma ihtimali var.Tüp bebek yöntemiyle sağlıklı yani bu hastalıkta olmayan embriyolar seçilerek transfer edilmesi gerekecek.Moralini yüksek tut.Henüz yeni duyduğun için kafan karışmış ve büyük hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin.Ancak zamanla insan alışıyor ve bu yöntemle evlat sahibi olmaya çalışıyor. Aklına takılan herhangi birsey olursa sor canm.Elimden geldiğince yazarım. Rabbim yeterki ol desin hersey bahane canm.Biz tedbirimizi alalım sonra da tevekkül edelim.Olacak inşallah Allah'ın izniyleMerhaba arkadaslar ben ueniyim surekli takipteyim ama yeni yaziyorum.sizlere bisey sorcam.ben iki yasinda kizimi kaybettim kas hastasiydi.1 yil gecti simdi tup benege basliycaz.genetik test yapildi esimdede bendede auri ayri hastaligin tasiyciligi cikti.fakat kizimin hastaligi benim tasiycisi oldugum hastalik ciktigi yaziyo raporda doktor esim hic tasiyici olmasaymis .hasta olmazmis.kizim oyle dedi.kafam karisti esimin tasiyciligini ailesinde arastiricaz dedi bide annesindn basindan kan alinmasi lazim dedi.sinirimde uzutumden kafayi yiycem.ne yapcagimi sasirdim ne olur basina gelen varmi bu durum bana bi yol gosterin bunu diyen doktor genetiks diye biyer bahcecinin ust katida
Tesekurler ama isin garip tarafi fakli hastaligin tasiyicisiyiz.cok karisti kafamiz ya bunlari arastirmak icin 3000 euro yani embriolari aratsirmak icin.Çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin.Aynı taşıyıcılık eşinde de varsa bebeğin hasta doğma ihtimali var.Tüp bebek yöntemiyle sağlıklı yani bu hastalıkta olmayan embriyolar seçilerek transfer edilmesi gerekecek.Moralini yüksek tut.Henüz yeni duyduğun için kafan karışmış ve büyük hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin.Ancak zamanla insan alışıyor ve bu yöntemle evlat sahibi olmaya çalışıyor. Aklına takılan herhangi birsey olursa sor canm.Elimden geldiğince yazarım. Rabbim yeterki ol desin hersey bahane canm.Biz tedbirimizi alalım sonra da tevekkül edelim.Olacak inşallah Allah'ın izniyle
Sizinki acaba başka bir kromozom sorunundan mi kaynaklanıyor.Hani aynı hastalığı tasimadiginiz için aklıma o geldi.Biz tek gen hastasıyız.Eşimle aynı hastalığı taşıyoruz.Tesekurler ama isin garip tarafi fakli hastaligin tasiyicisiyiz.cok karisti kafamiz ya bunlari arastirmak icin 3000 euro yani embriolari aratsirmak icin.
Sıkma canını,araştırılıp sorunun nerde olduğu bulunur inşallah.Çok yeterli bilgiye sahip değilim bu konuda.İnşallah bir bilen çıkar canm..Lama2 geni arastirildi bilmiyorumki kafayi yiycem
Merhaba canm Rabbim yardımcın olsun..ailesinde neden araştırma yapılıyor anlamıyorum ..sonuç ta annesinde de diyelim ki Taşıyıcı lik var ne olacak olmazsa ne olacak..siz hertürlü tarama li tüp bebek yaoacak siniz ..yine de başka doktorlara da gidim öyle karar verin sadece zaman ve maddi kayıp olmasın geçen günler ..bnm eşimde de var ama hiç kimse aile araştırma gitmedi eşimin babasın da tasiyicilik olabilir ama olsa da olmasada tarama ile tüp bebek yapılcak ..sadece zaman kaybı ..Merhaba arkadaslar ben ueniyim surekli takipteyim ama yeni yaziyorum.sizlere bisey sorcam.ben iki yasinda kizimi kaybettim kas hastasiydi.1 yil gecti simdi tup benege basliycaz.genetik test yapildi esimdede bendede auri ayri hastaligin tasiyciligi cikti.fakat kizimin hastaligi benim tasiycisi oldugum hastalik ciktigi yaziyo raporda doktor esim hic tasiyici olmasaymis .hasta olmazmis.kizim oyle dedi.kafam karisti esimin tasiyciligini ailesinde arastiricaz dedi bide annesindn basindan kan alinmasi lazim dedi.sinirimde uzutumden kafayi yiycem.ne yapcagimi sasirdim ne olur basina gelen varmi bu durum bana bi yol gosterin bunu diyen doktor genetiks diye biyer bahcecinin ust katida
Bizde oyle dusunuyoruz.bakalim esim raporlari memoriale gonderdi persembede bahceciden randevu aldik orayada gostericez.bizede cok sacma geldi isin kotu tarafi ailesinin bundan haberi yok biz kimseye soylmdik.dallanip budaklanmasin diye.onlara anlatmakta guc olcak bizim icin.1 senedir oyaladilar bugun cikcak yarin cikcak diye testler sonuclandi dedik buseferde boyle bi sikinti cikardilar insallah digerleri farkli bisey derler.Merhaba canm Rabbim yardımcın olsun..ailesinde neden araştırma yapılıyor anlamıyorum ..sonuç ta annesinde de diyelim ki Taşıyıcı lik var ne olacak olmazsa ne olacak..siz hertürlü tarama li tüp bebek yaoacak siniz ..yine de başka doktorlara da gidim öyle karar verin sadece zaman ve maddi kayıp olmasın geçen günler ..bnm eşimde de var ama hiç kimse aile araştırma gitmedi eşimin babasın da tasiyicilik olabilir ama olsa da olmasada tarama ile tüp bebek yapılcak ..sadece zaman kaybı ..
Inşallah c Rabbim yardımcımız olsun..Gerçekten trasnkolokasyon da n kimse anlamıyor eşimin ailesi ne söyledik ama ne kadar ciddi olduğunu anlatamadik..boşu na uzuluyorsunuz diyorlar..hersey de vardır bir hayır Rabbim en kisa zaman da bizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahBizde oyle dusunuyoruz.bakalim esim raporlari memoriale gonderdi persembede bahceciden randevu aldik orayada gostericez.bizede cok sacma geldi isin kotu tarafi ailesinin bundan haberi yok biz kimseye soylmdik.dallanip budaklanmasin diye.onlara anlatmakta guc olcak bizim icin.1 senedir oyaladilar bugun cikcak yarin cikcak diye testler sonuclandi dedik buseferde boyle bi sikinti cikardilar insallah digerleri farkli bisey derler.
Bizde oyle dusunuyoruz.bakalim esim raporlari memoriale gonderdi persembede bahceciden randevu aldik orayada gostericez.bizede cok sacma geldi isin kotu tarafi ailesinin bundan haberi yok biz kimseye soylmdik.dallanip budaklanmasin diye.onlara anlatmakta guc olcak bizim icin.1 senedir oyaladilar bugun cikcak yarin cikcak diye testler sonuclandi dedik buseferde boyle bi sikinti cikardilar insallah digerleri farkli bisey derler.
İyiyim canım ben de sizleri merak ediyordum.Transferi bekliyorum..Hayırlısı olsun artik ne diyelim..Hayat canım ne durumdasin
Canımm tranfer aşamasına geldiğine çook sevindim inşaAllah bu sefer olacak Allah'ın izniyle mutlu güzel haberlerini almak dileğiyle Allah'a emanet ol..İyiyim canım ben de sizleri merak ediyordum.Transferi bekliyorum..Hayırlısı olsun artik ne diyelim..
Sen ne durumdasın var mı gelişme?
Sagol canm benim güzel dileklerin için..Allah gönlüne göre versin..İnşallah artık hepimiz tedavimizi mutlu sonla bitiririz.Canımm tranfer aşamasına geldiğine çook sevindim inşaAllah bu sefer olacak Allah'ın izniyle mutlu güzel haberlerini almak dileğiyle Allah'a emanet ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?