• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ürologa da gitti eşim. Sol tarafta bir damarda hafif düzeyde varikosel var dedi. Ameliyat önermiyorum dedi. Testesteron ve LH değerleri de düşük çıktı. Klomen ve multivitamin verdi. Peki sperm dna hasarı için nereyi veya hangi doktoru önerebilirsiniz?
Herhangı bır labaratuara godıp yaptırın derın. Duzen labaratuar varsa uygun gayette ıyı. Üni hastanesınden androlojı bölumundende randevu alıp yaptırabılırsını

Herhangı bır labaratuara godıp yaptırın derın. Duzen labaratuar varsa uygun gayette ıyı. Üni hastanesınden androlojı bölumundende randevu alıp yaptırabılırsını
Teşekkür ederim yazdiklariniz bana fikir verdi en azından gerçekten. Bu testi yaptıralım öncelikle o zaman.

Merhabalar, ngs yi ne kadara yaptırdınız sakıncası yoksa söyleyebilir mısınız? Benim bir düşüğüm olmuştu sebebi 69 kromozomlu olmasıydı. Şimdi tüp bebeğe başladık. Bu düşükten dolayı bana da ngs önerdi doktor. Ama çok pahalı. Embriyo başına 400 euro + 250 tl istiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Tüp bebek parasını ancak biriktirmistik. Bu arada yaşım 31 eşim de 34.
Canm bizden embriyo başına 250 dolar +kdv istediler

Evet sebepsiz. Inan bana hıc stressız 2 yıl gecırdım buna ilk tedavımde dahıl. Hersey yolunda olduguna daır kontrollerımı yaptırdım ama 2 yıl normal bekledım olmadı. Esımde bende bunu bır sorun olarak gormedık. Ben kürtaj ve dusuk sonrası bıraz sarsıldım. Kım ne derse desın bu süreç oyle kafadan atılmıyor atıyorum dıyene ınanmıyorum. Bende kontrolculuk gelıstı kurtaj ve dusuk snrası ama içinde oldugum tedavının dısına cıkmadan kafamdan atamam kı . Ben bunu ortak yasadıklarımdan duyunca sasırıyorum. Hadı bılmeyenler empatıde zorlanıyor. Dusunsene bırtest yaptırıyoruz 2 hafta geldı gelecek kaygısı nasıl gelecek endısesi. Insani bır olusum içindeykm. Ne bır artı ne bır eksı. Ben adı konulmasada bır sebep oldugu kanaatındeyım, oyuzden destek tedavılere yer verıyorum..illa bır cocugum olmayacaksa olmasın anasız baabsız onca cocuga abı abla oluruz dıyorum benım mucadelem elımden gelenı yapmakta:) rabbım bu duyguyu dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın
Amin Adencim. İnşallah Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. İnşallah en kısa zamanda sağlıklık sıhhatli bebeğini kucağına al. Amin. Ben bu sabah Cem Bey'e göründüm yine. Kalınlık 8 olmuş. Bir gelişmiş yumurta vardı. Onun da normal yolla döllenmesini önerdi Cem Bey. Ama biz kabul etmedik. Çünkü döllenen büyük çoğunlukla sağlıklı olmuyor. Haftaya Cuma günü transfer olacak eğer kandaki progestan değeri yeterli görünürse. Yeterli bulunmazsa transfer iptal olabilirmiş.

Amin Adencim. İnşallah Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. İnşallah en kısa zamanda sağlıklık sıhhatli bebeğini kucağına al. Amin. Ben bu sabah Cem Bey'e göründüm yine. Kalınlık 8 olmuş. Bir gelişmiş yumurta vardı. Onun da normal yolla döllenmesini önerdi Cem Bey. Ama biz kabul etmedik. Çünkü döllenen büyük çoğunlukla sağlıklı olmuyor. Haftaya Cuma günü transfer olacak eğer kandaki progestan değeri yeterli görünürse. Yeterli bulunmazsa transfer iptal olabilirmiş.
Cok dogru bır karar olmus canım. Ins sorunsuz bır sekılde sonuclanır canım. Bende yarın gıdıyorum allahın ıznıyle

Merhabalar, ngs yi ne kadara yaptırdınız sakıncası yoksa söyleyebilir mısınız? Benim bir düşüğüm olmuştu sebebi 69 kromozomlu olmasıydı. Şimdi tüp bebeğe başladık. Bu düşükten dolayı bana da ngs önerdi doktor. Ama çok pahalı. Embriyo başına 400 euro + 250 tl istiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Tüp bebek parasını ancak biriktirmistik. Bu arada yaşım 31 eşim de 34.
Ben ngs ye embriyo başına 350 $ verdim

Sağol canim iyiyim sessiz sessiz takipteyim sizi sen nasılsın ? Bebiste iyi teyzesi çok şükür 1.5 yaşında oldu alan isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım büyümüş bebiş.Zaman nasıl geçiyor bir buçuk yıl oldu mu?:))Allah güzel bir ömür versin sizlere hayırlı evlat olsun innnşallah canım. .Ben de iyiyim tedavideyim yine hakkımızda hayırlısı olsun..

Arkadaslar pgt kac gunde sonuclaniyor birde bunun cesiti var mi
Merhaba. Genelde 3 hafta diyorlar merkezlerde ama 1 hafta ile 2 hafta arasında sonuç geliyor. Benim bildiğim kadarıyla 3 çeşidi var. Fish yöntemi (Birkaç kromozom kontrol ediliyor), CGH yöntemi (tüm kromozomlara bakılıyor), NGS yöntemi (tüm kromozomlar artı mozaiklik durumları kontrol ediliyor) En kapsamlı ve güvenilir olan NGS yöntemi. Bence hiç riske atma ve bu yöntemi kullan. Fiyatı genelde 300 usd artı kdv. Fakat yurt dışına gönderilecekse 300 usd alıyorlar.

Merhaba. Genelde 3 hafta diyorlar merkezlerde ama 1 hafta ile 2 hafta arasında sonuç geliyor. Benim bildiğim kadarıyla 3 çeşidi var. Fish yöntemi (Birkaç kromozom kontrol ediliyor), CGH yöntemi (tüm kromozomlara bakılıyor), NGS yöntemi (tüm kromozomlar artı mozaiklik durumları kontrol ediliyor) En kapsamlı ve güvenilir olan NGS yöntemi. Bence hiç riske atma ve bu yöntemi kullan. Fiyatı genelde 300 usd artı kdv. Fakat yurt dışına gönderilecekse 300 usd alıyorlar.
Canim bizimde bugun incelenecekmis yarin transfer edilecekmis eger sagliklik gelirse niye kisa surede anlamadim

Back