Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herhangı bır labaratuara godıp yaptırın derın. Duzen labaratuar varsa uygun gayette ıyı. Üni hastanesınden androlojı bölumundende randevu alıp yaptırabılırsını

Herhangı bır labaratuara godıp yaptırın derın. Duzen labaratuar varsa uygun gayette ıyı. Üni hastanesınden androlojı bölumundende randevu alıp yaptırabılırsını
Teşekkür ederim yazdiklariniz bana fikir verdi en azından gerçekten. Bu testi yaptıralım öncelikle o zaman.

Canm bizden embriyo başına 250 dolar +kdv istediler

Amin Adencim. İnşallah Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. İnşallah en kısa zamanda sağlıklık sıhhatli bebeğini kucağına al. Amin. Ben bu sabah Cem Bey'e göründüm yine. Kalınlık 8 olmuş. Bir gelişmiş yumurta vardı. Onun da normal yolla döllenmesini önerdi Cem Bey. Ama biz kabul etmedik. Çünkü döllenen büyük çoğunlukla sağlıklı olmuyor. Haftaya Cuma günü transfer olacak eğer kandaki progestan değeri yeterli görünürse. Yeterli bulunmazsa transfer iptal olabilirmiş.

Cok dogru bır karar olmus canım. Ins sorunsuz bır sekılde sonuclanır canım. Bende yarın gıdıyorum allahın ıznıyle

Ben ngs ye embriyo başına 350 $ verdim

Sağol canim iyiyim sessiz sessiz takipteyim sizi sen nasılsın ? Bebiste iyi teyzesi çok şükür 1.5 yaşında oldu alan isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım büyümüş bebiş.Zaman nasıl geçiyor bir buçuk yıl oldu mu?:))Allah güzel bir ömür versin sizlere hayırlı evlat olsun innnşallah canım. .Ben de iyiyim tedavideyim yine hakkımızda hayırlısı olsun..

Arkadaslar pgt kac gunde sonuclaniyor birde bunun cesiti var mi
Merhaba. Genelde 3 hafta diyorlar merkezlerde ama 1 hafta ile 2 hafta arasında sonuç geliyor. Benim bildiğim kadarıyla 3 çeşidi var. Fish yöntemi (Birkaç kromozom kontrol ediliyor), CGH yöntemi (tüm kromozomlara bakılıyor), NGS yöntemi (tüm kromozomlar artı mozaiklik durumları kontrol ediliyor) En kapsamlı ve güvenilir olan NGS yöntemi. Bence hiç riske atma ve bu yöntemi kullan. Fiyatı genelde 300 usd artı kdv. Fakat yurt dışına gönderilecekse 300 usd alıyorlar.

Canim bizimde bugun incelenecekmis yarin transfer edilecekmis eger sagliklik gelirse niye kisa surede anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…