• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Doğru aslında genel adı pgt de açıklayamadım tam.Bizimki tek gen hastalığı önce hastalığımıza bakilcak ondan sağlıklı gelenlere ngs yöntemi uygulanacak ama ngs de sağlıklı çıkma şansı biraz daha azalıyor galiba.Fish yönteminde iki tedavimde de 3 te iki sağlıklı geldi ama bu defa daha da düşer gibime geliyor.İnşallah öyle olmaz.
Evet canım benım dırum farklı oldugundan kendıme göre konustum kusura bakma .
Bızde hıcbır sorun olmamasına ragmen 7 tane gonderdık 4 saglıklı geldi. Sayı olarak kactane gondereceksınız.
En azından bu işlemlerden sonra içiniz rahat olacak ıns saglıklı gelir. Kiminin hepsı saglıklı gelıyorda tutmuyor kımının 1 tane saglıklı geliyor tutuyor.işin bu kısmına cok aklım ermıyor

Doğru aslında genel adı pgt de açıklayamadım tam.Bizimki tek gen hastalığı önce hastalığımıza bakilcak ondan sağlıklı gelenlere ngs yöntemi uygulanacak ama ngs de sağlıklı çıkma şansı biraz daha azalıyor galiba.Fish yönteminde iki tedavimde de 3 te iki sağlıklı geldi ama bu defa daha da düşer gibime geliyor.İnşallah öyle olmaz.
Seyy fish yontemi nedir tam olarak

Evet canım benım dırum farklı oldugundan kendıme göre konustum kusura bakma .
Bızde hıcbır sorun olmamasına ragmen 7 tane gonderdık 4 saglıklı geldi. Sayı olarak kactane gondereceksınız.
En azından bu işlemlerden sonra içiniz rahat olacak ıns saglıklı gelir. Kiminin hepsı saglıklı gelıyorda tutmuyor kımının 1 tane saglıklı geliyor tutuyor.işin bu kısmına cok aklım ermıyor
Estağfurullah canm şu an 5 tane görünüyor fish yöntemi nden geçecek olan sağlıklı çıkanlar ngs ye girecek.Ancak bugün embriyolarımın 6.günü geriden gelenler vardı onlardan da çıkabilir ya da cikmayabilir.Telefon bekliyorum..:dua:

Arkadaslar biz oğlumla kavuştuk .Sizlere çok dua ettim .Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın
Ay maşallah subhanallah..Gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Zaman nasıl geçiyor ya daha dün hamile olduğunu öğrenmiştik sanki..:)Dualarinda bizleri unutma canm.Embriyolarına hangi yöntem uygulandı canm?

Ay maşallah subhanallah..Gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Zaman nasıl geçiyor ya daha dün hamile olduğunu öğrenmiştik sanki..:)Dualarinda bizleri unutma canm.Embriyolarına hangi yöntem uygulandı canm?
Allah razı olsun canım .Nasıl unuturum sizleri hep dualarımdasınız. Ben kromozom bozukluğu sebebiyle ngs ıle hamile kaldım

Arkadaslar biz oğlumla kavuştuk .Sizlere çok dua ettim .Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın
Yaso ne kadar sevindim, şükürler olsun. Rabbim size sağlıklı sıhhatli mutlu uzun ömürler versin. Adını hatırlıyorum ama hikayeni tam hatırlayamıyorum. Bize hatırlatabilir misin rica etsek?

Cem Bey yoktu, Fırat Bey vardı. Fena değil dedi. Normalde hep çok iyi çok iyi derdi. Bunu duyunca şüphelendim biraz. İlacın dozunu arttırdı Cem Bey ile konusarak. Bakalım yarın ne diyecekler?
Bence endıselenme. Her ay aynı olamayanılıyor canım. Dualarım senınle olacak.
Doktorun cem bey ike baska bır doktorun muayene etmesı senı rahatsız etmıyormu?? Cunku öngorü onemli. Cem beyde haylı unutkan bırı sahsen ben en bastan sona kendı gorurebılecegı zamanlarda baslamasını ıstyrm. Ne dusunuyosun bu konuda

Bence endıselenme. Her ay aynı olamayanılıyor canım. Dualarım senınle olacak.
Doktorun cem bey ike baska bır doktorun muayene etmesı senı rahatsız etmıyormu?? Cunku öngorü onemli. Cem beyde haylı unutkan bırı sahsen ben en bastan sona kendı gorurebılecegı zamanlarda baslamasını ıstyrm. Ne dusunuyosun bu konuda
Umutcum bugün gittim yine kontrole. Kalınlaşma çok fazla değil iki günde. 7,1 di 7,4 olmuş. Ama Cem Bey yine de transferi yaparız dedi.
Diğer dr yani Fırat Bey muayene edip Cem Bey'le bulguları paylaştığı için sorun etmedim. Ama transferi mutlaka Cem Bey'in yapması lazım tabi ki. Cuma günü yine çağırdı kontrole.

Umutcum bugün gittim yine kontrole. Kalınlaşma çok fazla değil iki günde. 7,1 di 7,4 olmuş. Ama Cem Bey yine de transferi yaparız dedi.
Diğer dr yani Fırat Bey muayene edip Cem Bey'le bulguları paylaştığı için sorun etmedim. Ama transferi mutlaka Cem Bey'in yapması lazım tabi ki. Cuma günü yine çağırdı kontrole.
Karısmak istemıyorum ama onca masraf onca emek bekleyıs.. eger bır sorun yoksa lütfen olması gerektıgı gıbı olsun deger.
Cunku rahım içi bır bılınmezlık. Ve en önemli nokta rahımın hazır olması

Back