- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.661
Tutmaması ni başka bir şeye bağladılar mi.bnm de tutmadıbenim tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutmaması ni başka bir şeye bağladılar mi.bnm de tutmadıbenim tutmadı
Pekı sorun neydıTutmaması ni başka bir şeye bağladılar mi.bnm de tutmadı
merhaba hayat daha olmadım geçen hafta histeroskopiden sonra ilk kontrolümü oldum herşey yolunda dedi doktor bir adet daha geçir ocak adetinle transfer hazırlıklarına başlayacağız tek embriyo var çok önemli dedi. transfer hazırlıklarında hergün iki ampül progestan vurulacakmışım estrofemin yanında. bakalım bekliyorum inşallah güzel haberlerle buluşalım . sen nasılsın son durumun nedir?deepliner canım nasılsın? Transfer oldun mu?Güzel haberler alalım inşallah..
Oh çok şükür canm aklimdaydin merak ettim.İyi bu defa bütün önlemler tam alınıyor.Rabbim uğraşlarını araya vermesin.Zaman çabuk geçiyor,inşallah yakinda hamileliğini konuşuruz.Ben de iyiyim canm.Yarın opu var sonra da diğer tedavimde oluşan iki embriyo ile birlikte pgtye gidecekler inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..merhaba hayat daha olmadım geçen hafta histeroskopiden sonra ilk kontrolümü oldum herşey yolunda dedi doktor bir adet daha geçir ocak adetinle transfer hazırlıklarına başlayacağız tek embriyo var çok önemli dedi. transfer hazırlıklarında hergün iki ampül progestan vurulacakmışım estrofemin yanında. bakalım bekliyorum inşallah güzel haberlerle buluşalım . sen nasılsın son durumun nedir?
aminn inşallahh. kaç yumurta var gibi canım. hadi bakalım güzel haberler ver sen de :) 2 cepte ve yarınkiler olacak . şimdi 5. gün haber bekleyeceğiz sonrasında ngs :) inşallah senin de benimki gibi hızlıca çıkar sonucun ve en önemlisi sağlıklı gelsinnOh çok şükür canm aklimdaydin merak ettim.İyi bu defa bütün önlemler tam alınıyor.Rabbim uğraşlarını araya vermesin.Zaman çabuk geçiyor,inşallah yakinda hamileliğini konuşuruz.Ben de iyiyim canm.Yarın opu var sonra da diğer tedavimde oluşan iki embriyo ile birlikte pgtye gidecekler inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Aynen canim önemli olan sağlıklı gelsin ve bizi hiç birakmasin.Geçen tedavide 32 yumurtadan 14 ü olgun 6si döllendi sona iki tane kaldı. Şimdi yine yumurta fazla görünüyor ama fazla dölleneceğinden hiç umudum yok.Çünkü geçen sefer bukadar düşerken bu defa fazla olur mu o düşündürüyor.Bize lâzım olan aslında bir bilemedin iki bebiş ama onlar için de şansımızın yüksek olması gerekiyor.İnşallah bu defa rabbim ol desin.aminn inşallahh. kaç yumurta var gibi canım. hadi bakalım güzel haberler ver sen de :) 2 cepte ve yarınkiler olacak . şimdi 5. gün haber bekleyeceğiz sonrasında ngs :) inşallah senin de benimki gibi hızlıca çıkar sonucun ve en önemlisi sağlıklı gelsinn
Eşim de transkolaoyon var dna hasar 35 ve sprem sayısı eksik ...Pekı sorun neydı
Bu konu aklımI cok karıatırıyor
Ne dediler pekı tutmaması konusunda.Eşim de transkolaoyon var dna hasar 35 ve sprem sayısı eksik ...
Morfoloji de 2 .
merhaba arkadaşım,benimde 30yumurta toplanmusti malesef geriye bir tane bile çıkmadı.acaba yumurta kalitesindenmi saglikli embiriyo elde edilemiyor? birde çok yumurta toplanan bayandanda saglikli embiriyo oluşmuyor diye düşünüyorum.gerçi benim azda toplandı fayda etmedi de.neyseAynen canim önemli olan sağlıklı gelsin ve bizi hiç birakmasin.Geçen tedavide 32 yumurtadan 14 ü olgun 6si döllendi sona iki tane kaldı. Şimdi yine yumurta fazla görünüyor ama fazla dölleneceğinden hiç umudum yok.Çünkü geçen sefer bukadar düşerken bu defa fazla olur mu o düşündürüyor.Bize lâzım olan aslında bir bilemedin iki bebiş ama onlar için de şansımızın yüksek olması gerekiyor.İnşallah bu defa rabbim ol desin.
Merhaba canm evet malesef ben de öyle duydum.Fazla yumurta olmasi kalitesini azaltıyor diyorlar.İnşallah öyle olmaz bu defa.Druma sordum fazla yumurta çıkıyor neden az dölleniyor diye o da yumurta ve sperminizden dedi.Bilmiyorum artık rabbim hayırlısını versin.Sen ne aşamadasın canm?merhaba arkadaşım,benimde 30yumurta toplanmusti malesef geriye bir tane bile çıkmadı.acaba yumurta kalitesindenmi saglikli embiriyo elde edilemiyor? birde çok yumurta toplanan bayandanda saglikli embiriyo oluşmuyor diye düşünüyorum.gerçi benim azda toplandı fayda etmedi de.neyse
canım malesef biz hiç sonuç elde edemedik.yani şimdilik tedavi işini askıya aldık.1.denemede 30dolgun yumurta ,19dollendi geriye 5tane kalitesiz embiriyo tedavi iptal.2.deneme 10dolgun yum,hiç dollenme gerçekleşemedi.doktorum çok umutsuz konuştu.sorunumuz sebebsiz infertilite. Kaan aydostan randevu aldık.eşim Dna hasar testini yapicak.bakalim ona göre bir tedavi planı yaparız tekrar.Ama benim pek.umudum kalmadı. ...Merhaba canm evet malesef ben de öyle duydum.Fazla yumurta olmasi kalitesini azaltıyor diyorlar.İnşallah öyle olmaz bu defa.Druma sordum fazla yumurta çıkıyor neden az dölleniyor diye o da yumurta ve sperminizden dedi.Bilmiyorum artık rabbim hayırlısını versin.Sen ne aşamadasın canm?
Umudunu yitirme canm.Gün doğmadan neler doğar..Rabbim ol dedikten sonra hersey bahane.İnşallah bu defa zorlanmadan hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun..canım malesef biz hiç sonuç elde edemedik.yani şimdilik tedavi işini askıya aldık.1.denemede 30dolgun yumurta ,19dollendi geriye 5tane kalitesiz embiriyo tedavi iptal.2.deneme 10dolgun yum,hiç dollenme gerçekleşemedi.doktorum çok umutsuz konuştu.sorunumuz sebebsiz infertilite. Kaan aydostan randevu aldık.eşim Dna hasar testini yapicak.bakalim ona göre bir tedavi planı yaparız tekrar.Ama benim pek.umudum kalmadı. ...
Amin İNŞALLAH arkadaşım, cumlemiz için.....Umudunu yitirme canm.Gün doğmadan neler doğar..Rabbim ol dedikten sonra hersey bahane.İnşallah bu defa zorlanmadan hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun..
Merhabacanım malesef biz hiç sonuç elde edemedik.yani şimdilik tedavi işini askıya aldık.1.denemede 30dolgun yumurta ,19dollendi geriye 5tane kalitesiz embiriyo tedavi iptal.2.deneme 10dolgun yum,hiç dollenme gerçekleşemedi.doktorum çok umutsuz konuştu.sorunumuz sebebsiz infertilite. Kaan aydostan randevu aldık.eşim Dna hasar testini yapicak.bakalim ona göre bir tedavi planı yaparız tekrar.Ama benim pek.umudum kalmadı. ...
Hiç birşey embrio ikinci kalite idi insallah bir daha ki sefere 1 kaliteli embrio olur ve tranfer ederiz dedilerNe dediler pekı tutmaması konusunda.
Merhaba yaptırılabilir eöbriyolog hücre alıp tekrar dondurabilir arkdaşımın 3 kere donup çözüldü ve şuan hamilearkadaslar bir sey sormak istiyorum.adanada bir merkezde dondurulmus 4 tane embriyom var. esimde bulunan translokasyonu ogrenmeden once dondurmustuk. simdi bu dondurulmus embriyolara pgt yapilir mi. cozdurup parca alip tekrar dondurmalari gerek.bu da olmaz sanirim.bastan mi baslamak gerek.bilgisi olan var mi.
Maşallah canım çok güzel..Rabbim sana tutunup kucağına aldığın günleri de göstersin innnşallah..Merhaba arkadaslar
7 embrıyodan 4 saglıklı embrıyom ngs den geldi .
Simdi era yaptırmak istıyorum. Cd 56 yaptırdım. Baska yapılacak bırsey kalmadı gibi gelıyor önerilerinz varmı??