- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.501
Valla ben pek bilmiyorum canm c yle baslayan bişey dediler ama o heyecanla anlayamadım ama pgt oldugnu biliyorum.bide ben cok soru soran biri degilim mesela tek yumurta saglam grlmeyipde herşeyini arastıran insanlar var ben biraz vurdum duymazım galiba doktora güvenim sonsuz ki ondan büyük Allah cc var o yüzden Allah cc var gam yok :))Aynen o zaman ben de çok heyecanliydim.Yine aynı süreçlerden geçeceğiz.Normalde 10 güne sonuç belli olur dediler galiba sana.Erken aradilar o zaman değil mi?Sen fish yöntemi mi yoksa cgh ya da ngs yöntemi mi uygulattin canm?Yani bir de iki embriyo,şansın yüksek canm..İnşallah sağlıcakla tutunurlar annelerine hayırlı evlat olurlar inşallah..
İnsallah canm benim sana sabah namazında dua edicem insallah tutar bu sefer canm benimYarın sayısını hatırlayamadığım transferlerden bir tanesi.1 tane dondurulmuş embriyomuz var.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygunAcıbadem maslak Bülent hocadan olumlu tedavısı biten 4-5 arkadaş tanıyorum translakasyonlu ama fıyatları çok uygun değil yanı hatta bıraz daha yüksek dıye biliyorum ben siz yanlış anlamış olabılır mısınız ?
Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygun
Ama bence bu fiyatlar fazla uygun,mutlaka yanlış verdiler bence,ya da dolar olması gereken yere tl yazmış,ondan uygun çıkıyor,bir de transkolasyonlu dediğin nedir tam olarak?Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygun
İnsallah canm benim sana sabah namazında dua edicem insallah tutar bu sefer canm benim
allah razı olsun canım.hepimizin duaları kabul olsun.İnsallah canm benim sana sabah namazında dua edicem insallah tutar bu sefer canm benim
Ama bence bu fiyatlar fazla uygun,mutlaka yanlış verdiler bence,ya da dolar olması gereken yere tl yazmış,ondan uygun çıkıyor,bir de transkolasyonlu dediğin nedir tam olarak?[ bizler gibi kromozomları yer degıstır yani aynı sorunu yaşayan siz deki listeyi bize atar mısınız merak ettım bende bu arada sizin sorununuz nedir translakasyon değil mi ?
Bizler gibi aynı sorunu taşıyan kromozom bozukluğu olanlar demek translakasyon sizin sorununuz translakasyon değil mi ? Sizdeki listeyi bize atar mısınız merak attım
Çok arastirmak ta iyi değil canm.İnsanın kafası karışıyor.Doğrusunu yapıyorsun bence..C ile başlıyorsa cgh yöntemidir muhtemelen. Hem sizdeki sorunun olduğu kromozoma hem de diğer bütün kromozomlara bakılıyor.Daha iyi yani.İnşallah sağlıkla tutunurlar sana canm..Valla ben pek bilmiyorum canm c yle baslayan bişey dediler ama o heyecanla anlayamadım ama pgt oldugnu biliyorum.bide ben cok soru soran biri degilim mesela tek yumurta saglam grlmeyipde herşeyini arastıran insanlar var ben biraz vurdum duymazım galiba doktora güvenim sonsuz ki ondan büyük Allah cc var o yüzden Allah cc var gam yok :))
Evet canım sadece ben değilmişim diyorum bende Allah hepimizin yardımcısı olsun, burda birbirimizin acılarını paylaşıyoruz, biz Ankara centrum klinikte tedavi görüyoruz.Kaç yaşındasınız ? Nerde tedavı görüyorsunuz ? Bazen gözüm çok korkuyor üst üste talihsizlik yaşamışsınız Allah hepımızın yardımcısı olsun iyi ki bu site var yoksa herhalde bunlar sadece beynim basına geliyor zannederdım hepımız ortak acılar yasıyoruz
Olcay merhaba. Eşimle benim genetik testlerimiz normal geldi. Bizde hiç bir sorun bulunamadı. Benim sağlıklı bir kızım da var. Ama sonrasında bir türlü olmadı çocuğumuz. Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düştü heralde...Sizin translakasyonlar kaçıncı kromozom larda ?
Aynen öyle.tek olsun bizim olsun....yeter ki tutunsun sana...
Haklısın aslında. Tutunması da ayrı bir olay. Sağlıklı gelmesiyle iş bitmiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda.Canm ona göre degerlendirilmiyor diye biliyorum.Bizim riskimiz de %25,iki tedavimde de üç embriyomdan ikisi sağlıklı gelmişti..Böyle bakınca ben de sağlıklı şansım yüksek diyorum ki keşke öyle olsa ama iki defa üst üste kayıp yaşadım.Yani %25 lik risk malesef iki defa geldi bizi buldu.Nerde kaldı şansımız..
C Cicek-bocek 10 tanede 1 embriyo gelince insan umutlanıyor,1 tane geldi bak bir hayır var diyor, olacakmış gibi daha çok hissediyor insan sonra negatifi alınca şok oluyor belki ama yine de oldukça pozitifsin tebrik ederim. Ben de defalarca yıkıldım tekrar tekrar ayapa kalktım Allah sayesinde tabii. Allah emek ve umutlarımızı karşılıksız bırakmayacak inşallah. Önemli olan bu sınavları geçebilmek, neyle sınandığımızın farkındalığında olmak.Mesajınızı şimdi gördüm. Negatif olmasına üzüldüm. Ben de defalarca negatifi gördüm. Ama umudumu korumaya çalışıyorum. Hakkımızda en hayırlısı olsun diye dua ediyorum hepimize. Evet , yalnız değiliz. Umarım güzel günler gelecek.
Aynen canm ama tabi pgtden geçince şans biraz daha artıyor. Rabbim yeterki ol desin.Benim yaşadığım kayıplar doğal gebeliklerim sonucunda oldu canm.Pgtli denememizde ilki tutmadi ikincisi tutundu ama değerim ilerlemedi.Bendeki myoma bağladı drum bu durumu.Ameliyat oldum sonra. Bu defa nasipte varsa olur yoksa da yine bir bahane buluruz şundan dolayi olmadı diye.Haklısın aslında. Tutunması da ayrı bir olay. Sağlıklı gelmesiyle iş bitmiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda.
İtiraf ediyim ilk gun yikildim hemde nasil ama ben kendimle cok konusurum bir de burda yalniz olmadigimi ve hatta benden daha cok ugrasmis insanlar oldugunu gorunce pozitif ol ve insanlarada kendinede moral ver dedim ve iyi geldigini gordum benim durumumda olan bazi arkadaslara ozelden mesaj yazdim olmadiklarini gorunce merak ettim iyiler mi diye ve az once buraya girdigimde ezana denk geldim ve dedim ki rabbim bu ugraslarimiza hayirlisiyla guzel sonuclar nasip eyleC Cicek-bocek 10 tanede 1 embriyo gelince insan umutlanıyor,1 tane geldi bak bir hayır var diyor, olacakmış gibi daha çok hissediyor insan sonra negatifi alınca şok oluyor belki ama yine de oldukça pozitifsin tebrik ederim. Ben de defalarca yıkıldım tekrar tekrar ayapa kalktım Allah sayesinde tabii. Allah emek ve umutlarımızı karşılıksız bırakmayacak inşallah. Önemli olan bu sınavları geçebilmek, neyle sınandığımızın farkındalığında olmak.
Sagol canm benim insallah . Bugun hormon testlerimde iyi çıkmış. Adetin 2.günü gel dediler . Transferden önce rahim kalınlascak mı bi o kaldı sanırım o da olur insallah ilac veriyorlardı dimiÇok arastirmak ta iyi değil canm.İnsanın kafası karışıyor.Doğrusunu yapıyorsun bence..C ile başlıyorsa cgh yöntemidir muhtemelen. Hem sizdeki sorunun olduğu kromozoma hem de diğer bütün kromozomlara bakılıyor.Daha iyi yani.İnşallah sağlıkla tutunurlar sana canm..
İyi canm sevindim.Adetinle birlikte transfere hazırlık başlayacak. Rahmin kalinlasmasi için dr ilaç verecek sana,düzenli kontrollere çağırır,rahim yeterli kalınlığa gelince inşallah transfer yapılacak canım..Sagol canm benim insallah . Bugun hormon testlerimde iyi çıkmış. Adetin 2.günü gel dediler . Transferden önce rahim kalınlascak mı bi o kaldı sanırım o da olur insallah ilac veriyorlardı dimi
En güzelini yapıyorsun pozitif olmakla, güçlü olmakla. Şu an ne aşamadasın? Karıştırıyorum bazen kim ne yapıyordu diye. Kusura bakma. Ama şu an kim ne durumda ise Allah sonraki aşamalara nasip etsin hepimizi. Allah'a dayanıyoruz kızlar, düşmek yok! Umutsuzluk yok ne okursa olsun bizi bir hayır bekliyor inşallah.İtiraf ediyim ilk gun yikildim hemde nasil ama ben kendimle cok konusurum bir de burda yalniz olmadigimi ve hatta benden daha cok ugrasmis insanlar oldugunu gorunce pozitif ol ve insanlarada kendinede moral ver dedim ve iyi geldigini gordum benim durumumda olan bazi arkadaslara ozelden mesaj yazdim olmadiklarini gorunce merak ettim iyiler mi diye ve az once buraya girdigimde ezana denk geldim ve dedim ki rabbim bu ugraslarimiza hayirlisiyla guzel sonuclar nasip eyleboyle iste buarada ben ara vermeden tekrar ignelere basladim yumoslarim iyi durumdaymis
İnsallah canım benimİyi canm sevindim.Adetinle birlikte transfere hazırlık başlayacak. Rahmin kalinlasmasi için dr ilaç verecek sana,düzenli kontrollere çağırır,rahim yeterli kalınlığa gelince inşallah transfer yapılacak canım..
MerhabaAynen ben de öyle. 5 düşüğüm var. Üstüne, teste giden 4 embryodan sadece bir tane normal geldi. Yani buna göre şansım %25. Ama önceki 5 düşüğü de sayarsak sağlıklı sansım çok çok düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?