Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Valla ben pek bilmiyorum canm c yle baslayan bişey dediler ama o heyecanla anlayamadım ama pgt oldugnu biliyorum.bide ben cok soru soran biri degilim mesela tek yumurta saglam grlmeyipde herşeyini arastıran insanlar var ben biraz vurdum duymazım galiba doktora güvenim sonsuz ki ondan büyük Allah cc var o yüzden Allah cc var gam yok :))

Yarın sayısını hatırlayamadığım transferlerden bir tanesi.1 tane dondurulmuş embriyomuz var.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
İnsallah canm benim sana sabah namazında dua edicem insallah tutar bu sefer canm benim

Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygun

Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygun
Ama bence bu fiyatlar fazla uygun,mutlaka yanlış verdiler bence,ya da dolar olması gereken yere tl yazmış,ondan uygun çıkıyor,bir de transkolasyonlu dediğin nedir tam olarak?

BşLwr

Çok arastirmak ta iyi değil canm.İnsanın kafası karışıyor.Doğrusunu yapıyorsun bence..C ile başlıyorsa cgh yöntemidir muhtemelen. Hem sizdeki sorunun olduğu kromozoma hem de diğer bütün kromozomlara bakılıyor.Daha iyi yani.İnşallah sağlıkla tutunurlar sana canm..

Evet canım sadece ben değilmişim diyorum bende Allah hepimizin yardımcısı olsun, burda birbirimizin acılarını paylaşıyoruz, biz Ankara centrum klinikte tedavi görüyoruz.

Sizin translakasyonlar kaçıncı kromozom larda ?
Olcay merhaba. Eşimle benim genetik testlerimiz normal geldi. Bizde hiç bir sorun bulunamadı. Benim sağlıklı bir kızım da var. Ama sonrasında bir türlü olmadı çocuğumuz. Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düştü heralde...

Haklısın aslında. Tutunması da ayrı bir olay. Sağlıklı gelmesiyle iş bitmiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda.

C Cicek-bocek 10 tanede 1 embriyo gelince insan umutlanıyor,1 tane geldi bak bir hayır var diyor, olacakmış gibi daha çok hissediyor insan sonra negatifi alınca şok oluyor belki ama yine de oldukça pozitifsin tebrik ederim. Ben de defalarca yıkıldım tekrar tekrar ayapa kalktım Allah sayesinde tabii. Allah emek ve umutlarımızı karşılıksız bırakmayacak inşallah. Önemli olan bu sınavları geçebilmek, neyle sınandığımızın farkındalığında olmak.

Haklısın aslında. Tutunması da ayrı bir olay. Sağlıklı gelmesiyle iş bitmiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Aynen canm ama tabi pgtden geçince şans biraz daha artıyor. Rabbim yeterki ol desin.Benim yaşadığım kayıplar doğal gebeliklerim sonucunda oldu canm.Pgtli denememizde ilki tutmadi ikincisi tutundu ama değerim ilerlemedi.Bendeki myoma bağladı drum bu durumu.Ameliyat oldum sonra. Bu defa nasipte varsa olur yoksa da yine bir bahane buluruz şundan dolayi olmadı diye.

İtiraf ediyim ilk gun yikildim hemde nasil ama ben kendimle cok konusurum bir de burda yalniz olmadigimi ve hatta benden daha cok ugrasmis insanlar oldugunu gorunce pozitif ol ve insanlarada kendinede moral ver dedim ve iyi geldigini gordum benim durumumda olan bazi arkadaslara ozelden mesaj yazdim olmadiklarini gorunce merak ettim iyiler mi diye ve az once buraya girdigimde ezana denk geldim ve dedim ki rabbim bu ugraslarimiza hayirlisiyla guzel sonuclar nasip eyle boyle iste buarada ben ara vermeden tekrar ignelere basladim yumoslarim iyi durumdaymis

Sagol canm benim insallah . Bugun hormon testlerimde iyi çıkmış. Adetin 2.günü gel dediler . Transferden önce rahim kalınlascak mı bi o kaldı sanırım o da olur insallah ilac veriyorlardı dimi

Sagol canm benim insallah . Bugun hormon testlerimde iyi çıkmış. Adetin 2.günü gel dediler . Transferden önce rahim kalınlascak mı bi o kaldı sanırım o da olur insallah ilac veriyorlardı dimi
İyi canm sevindim.Adetinle birlikte transfere hazırlık başlayacak. Rahmin kalinlasmasi için dr ilaç verecek sana,düzenli kontrollere çağırır,rahim yeterli kalınlığa gelince inşallah transfer yapılacak canım..

En güzelini yapıyorsun pozitif olmakla, güçlü olmakla. Şu an ne aşamadasın? Karıştırıyorum bazen kim ne yapıyordu diye. Kusura bakma. Ama şu an kim ne durumda ise Allah sonraki aşamalara nasip etsin hepimizi. Allah'a dayanıyoruz kızlar, düşmek yok! Umutsuzluk yok ne okursa olsun bizi bir hayır bekliyor inşallah.
Sevgiyle..

İnsallah canım benim

Merhaba
Düşüklerden sonra hiç fetusu genetik incelemeye gönderdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…