- 24 Ekim 2017
- 46
- 30
- 8
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.521
İlk denememde negatifi gordum 4gun sonra hasta oldum ve hemen geri ignelere basladim toplama icin alismisken bu evrelere arayi acmiyim dedimEn güzelini yapıyorsun pozitif olmakla, güçlü olmakla. Şu an ne aşamadasın? Karıştırıyorum bazen kim ne yapıyordu diye. Kusura bakma. Ama şu an kim ne durumda ise Allah sonraki aşamalara nasip etsin hepimizi. Allah'a dayanıyoruz kızlar, düşmek yok! Umutsuzluk yok ne okursa olsun bizi bir hayır bekliyor inşallah.
Sevgiyle..
Merhaba benimde ilk denememde 5 embriyodan 1 tane sağlıklı gelmişti ve tutmadı malesef;((rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Canım anlıyorum seni, hayal kırıklığını. Ama işte bizim planladığımız gibi olmuyor. Çok inanarak giriyoruz tedavilere, hamileliklere düşündüğümüz gibi gitmeyince yıkılıyoruz. Ben de tüp bebekde çok motiveydim, doktorum da sen zaten hamile kalabiliyorsun, pgt ile seçeceğiz transfer edeceğiz bu kadar diyordu. Bir sürü embriyo oluşmuştu. Pgt'den 9'da 3'de sağlıklı gelmişti. Önce 2si transfer edildi. Tutmadı. Sonuncu da transfer edildi sonuncu artık bu sefer son anda mucizem tutacak dedim. Abimin bebeği doğdu o gün ve ben son embriyomdan da negatif sonuç alacağımı hissedip önce yeğenimi görmeye gittim hastaneye, sonra o hastanede test yaptırdım ve negatif sonuç aldık. Hayal kırıklığını düşünsenize. Ama olsundu, Allah var gam yoktu! Bu hafta yine normal gebelik denemesinden düşük ve kürtajla çıktım. Ve yine diyorum Allah var, gam yok. Bir gün bizim de olacak ama zor ama geç ama Allah'ın izniyle olacak. Lütfen üzülme! Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüzün gülsün inşallah arkadaşım.
Allah bu sefer yüzünü güldürsün canım. Transferden sonra bu kadar erken yapıldığını bilmiyordum. İnşallah bu şekildedir senin hayrın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.İlk denememde negatifi gordum 4gun sonra hasta oldum ve hemen geri ignelere basladim toplama icin alismisken bu evrelere arayi acmiyim dedim
canım sunu anlamıyorum.genetıkten ıyı geldıgı halde tutmayınca acıklama ne oluyor ??? hısteroskopı yapıldımı sıze ??? baska bır problem yoksa tutmamasını nasıl acıklıyorlar ?
Bizim dengeli translokasyon dışında başka hiç bir sıkıntımız tespit edilmedi açıkçası tedavi öncesinde de sonrasında da. O yüzden normal bir tüp bebek tedavisindeki şans faktörü ile açıklandu. Ama bir daha tedavi görürsem kendim tüm herşeyi yaptırmayı düşünüyorum
Evet 3 tanesi gitti. Hepsinde değişik değişik kromozom anomalileri çıktı. Dr. Yumurta yaşlanması üzerinde duruyor.Merhaba
Düşüklerden sonra hiç fetusu genetik incelemeye gönderdiniz mi?
Bayanlar, çok şükür adetim gecikmiş sadece. Adet oldum. Demek ki yumurta toplama işleminden sonraki adetler gecikiyor biraz. :)İnşallah hakkında hayırlısı olsun canm..Stresten de gecikmiş olabilir.Dediğin gibi iki gün daha bekle sonra test yap.
merhaba benimde tutmadı canım cgh den gelen embriyomdu ama şimdi ngs yaptılar bakalım inşallah sağlıklı gelir de tutunur ama histereskopi tekrar yapılacak vs demedi doktorum ve öyle olacağını da sanmıyorum.Tutunmazsa eğer sağlıklı bebekler bulununa kadar ngs yapılacak ve o da tutmazsa tekrar denemekten başka şansımız yok sanırımmerhabalar gentıkten saglıklı geldıgı halde tutmaz ıse bır sonrakı asama ne oluyor acaba ? hısteroskopımı tekrardan yapılıyor ?
İyi canm gözün aydın dicem..İnşallah planlı bir şekilde hamile kalır yavrularını kucağına alırsın.Bayanlar, çok şükür adetim gecikmiş sadece. Adet oldum. Demek ki yumurta toplama işleminden sonraki adetler gecikiyor biraz. :)
Pgt yaptırınca risk %1 %2 ye düşüyor.O yüzden ben yaptırır miyim çok emin değilim.Hani amniyosentezde de düşük riski var.Ancak emin olduğumuz uzman ellerde olursa yaptırabilirim.Bayanlar pgt yaptirip amniyosentez yaptiran var mi biz de tek gen hastaligi vardi buyuzden yaptirdim istersen yaptir dediler ben korkuyorum sorun olur mu
Teknoloji şimdi çok ilerledi. Anne kanından bazı testler yapılıyor. Acaba onları mı denesen araştırıpta.Anniyosentes yaptirmadim daha bir onceki msj yanlis yazmisim yaptirsam yaptirmasam diye kararsizim benim gibi olan var mi
Anniyosentes yaptirmadim daha bir onceki msj yanlis yazmisim yaptirsam yaptirmasam diye kararsizim benim gibi olan var mi
merhaba benimde tutmadı canım cgh den gelen embriyomdu ama şimdi ngs yaptılar bakalım inşallah sağlıklı gelir de tutunur ama histereskopi tekrar yapılacak vs demedi doktorum ve öyle olacağını da sanmıyorum.Tutunmazsa eğer sağlıklı bebekler bulununa kadar ngs yapılacak ve o da tutmazsa tekrar denemekten başka şansımız yok sanırım
Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?