Canım anlıyorum seni, hayal kırıklığını. Ama işte bizim planladığımız gibi olmuyor. Çok inanarak giriyoruz tedavilere, hamileliklere düşündüğümüz gibi gitmeyince yıkılıyoruz. Ben de tüp bebekde çok motiveydim, doktorum da sen zaten hamile kalabiliyorsun, pgt ile seçeceğiz transfer edeceğiz bu kadar diyordu. Bir sürü embriyo oluşmuştu. Pgt'den 9'da 3'de sağlıklı gelmişti. Önce 2si transfer edildi. Tutmadı. Sonuncu da transfer edildi sonuncu artık bu sefer son anda mucizem tutacak dedim. Abimin bebeği doğdu o gün ve ben son embriyomdan da negatif sonuç alacağımı hissedip önce yeğenimi görmeye gittim hastaneye, sonra o hastanede test yaptırdım ve negatif sonuç aldık. Hayal kırıklığını düşünsenize. Ama olsundu, Allah var gam yoktu! Bu hafta yine normal gebelik denemesinden düşük ve kürtajla çıktım. Ve yine diyorum Allah var, gam yok. Bir gün bizim de olacak ama zor ama geç ama Allah'ın izniyle olacak. Lütfen üzülme! Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüzün gülsün inşallah arkadaşım.