• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

En güzelini yapıyorsun pozitif olmakla, güçlü olmakla. Şu an ne aşamadasın? Karıştırıyorum bazen kim ne yapıyordu diye. Kusura bakma. Ama şu an kim ne durumda ise Allah sonraki aşamalara nasip etsin hepimizi. Allah'a dayanıyoruz kızlar, düşmek yok! Umutsuzluk yok ne okursa olsun bizi bir hayır bekliyor inşallah.
Sevgiyle..
İlk denememde negatifi gordum 4gun sonra hasta oldum ve hemen geri ignelere basladim toplama icin alismisken bu evrelere arayi acmiyim dedim:KK69:

merhabaalr pgt mı acgh mi??? ayrıca pgt yaptırdınızz dıyelım yınede emb tutunmassa bşr sonrakı asama ne oluyor ? ve dıger sorum.. çıkan butun embrıyoalrımı genetıge yollatıyorsunuz ????

Canım anlıyorum seni, hayal kırıklığını. Ama işte bizim planladığımız gibi olmuyor. Çok inanarak giriyoruz tedavilere, hamileliklere düşündüğümüz gibi gitmeyince yıkılıyoruz. Ben de tüp bebekde çok motiveydim, doktorum da sen zaten hamile kalabiliyorsun, pgt ile seçeceğiz transfer edeceğiz bu kadar diyordu. Bir sürü embriyo oluşmuştu. Pgt'den 9'da 3'de sağlıklı gelmişti. Önce 2si transfer edildi. Tutmadı. Sonuncu da transfer edildi sonuncu artık bu sefer son anda mucizem tutacak dedim. Abimin bebeği doğdu o gün ve ben son embriyomdan da negatif sonuç alacağımı hissedip önce yeğenimi görmeye gittim hastaneye, sonra o hastanede test yaptırdım ve negatif sonuç aldık. Hayal kırıklığını düşünsenize. Ama olsundu, Allah var gam yoktu! Bu hafta yine normal gebelik denemesinden düşük ve kürtajla çıktım. Ve yine diyorum Allah var, gam yok. Bir gün bizim de olacak ama zor ama geç ama Allah'ın izniyle olacak. Lütfen üzülme! Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüzün gülsün inşallah arkadaşım.

canım sunu anlamıyorum.genetıkten ıyı geldıgı halde tutmayınca acıklama ne oluyor ??? hısteroskopı yapıldımı sıze ??? baska bır problem yoksa tutmamasını nasıl acıklıyorlar ?

İlk denememde negatifi gordum 4gun sonra hasta oldum ve hemen geri ignelere basladim toplama icin alismisken bu evrelere arayi acmiyim dedim:KK69:
Allah bu sefer yüzünü güldürsün canım. Transferden sonra bu kadar erken yapıldığını bilmiyordum. İnşallah bu şekildedir senin hayrın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

canım sunu anlamıyorum.genetıkten ıyı geldıgı halde tutmayınca acıklama ne oluyor ??? hısteroskopı yapıldımı sıze ??? baska bır problem yoksa tutmamasını nasıl acıklıyorlar ?

Bizim dengeli translokasyon dışında başka hiç bir sıkıntımız tespit edilmedi açıkçası tedavi öncesinde de sonrasında da. O yüzden normal bir tüp bebek tedavisindeki şans faktörü ile açıklandu. Ama bir daha tedavi görürsem kendim tüm herşeyi yaptırmayı düşünüyorum

Bizim dengeli translokasyon dışında başka hiç bir sıkıntımız tespit edilmedi açıkçası tedavi öncesinde de sonrasında da. O yüzden normal bir tüp bebek tedavisindeki şans faktörü ile açıklandu. Ama bir daha tedavi görürsem kendim tüm herşeyi yaptırmayı düşünüyorum

ben sebebsiz kısmındayım..
ama bende pco baslangıcı var
bende cd56 yuksek
esımde morfolojı 0 ile 2 arasında degısıyor

ama doktora ssorarsan tutmadı..sebebpsiz...

genetık testler normal bırtekk mtfhrc 1298 heterızıgot

merhabalar gentıkten saglıklı geldıgı halde tutmaz ıse bır sonrakı asama ne oluyor acaba ? hısteroskopımı tekrardan yapılıyor ?
merhaba benimde tutmadı canım cgh den gelen embriyomdu ama şimdi ngs yaptılar bakalım inşallah sağlıklı gelir de tutunur ama histereskopi tekrar yapılacak vs demedi doktorum ve öyle olacağını da sanmıyorum.Tutunmazsa eğer sağlıklı bebekler bulununa kadar ngs yapılacak ve o da tutmazsa tekrar denemekten başka şansımız yok sanırım

Bayanlar pgt yaptirip amniyosentez yaptiran var mi biz de tek gen hastaligi vardi buyuzden yaptirdim istersen yaptir dediler ben korkuyorum sorun olur mu

Bayanlar, çok şükür adetim gecikmiş sadece. Adet oldum. Demek ki yumurta toplama işleminden sonraki adetler gecikiyor biraz. :)
İyi canm gözün aydın dicem..İnşallah planlı bir şekilde hamile kalır yavrularını kucağına alırsın.

Bayanlar pgt yaptirip amniyosentez yaptiran var mi biz de tek gen hastaligi vardi buyuzden yaptirdim istersen yaptir dediler ben korkuyorum sorun olur mu
Pgt yaptırınca risk %1 %2 ye düşüyor.O yüzden ben yaptırır miyim çok emin değilim.Hani amniyosentezde de düşük riski var.Ancak emin olduğumuz uzman ellerde olursa yaptırabilirim.
Sen yaptırmışsın şimdi farkettim.İyi yaptın aslında en doğrusu bence.3 gün dinlen dikkat et kendine.

Anniyosentes yaptirmadim daha bir onceki msj yanlis yazmisim yaptirsam yaptirmasam diye kararsizim benim gibi olan var mi

merhaba benimde tutmadı canım cgh den gelen embriyomdu ama şimdi ngs yaptılar bakalım inşallah sağlıklı gelir de tutunur ama histereskopi tekrar yapılacak vs demedi doktorum ve öyle olacağını da sanmıyorum.Tutunmazsa eğer sağlıklı bebekler bulununa kadar ngs yapılacak ve o da tutmazsa tekrar denemekten başka şansımız yok sanırım

ngs de acgh ile aynı sey dımı ????? kac emb cıktı sende? kacını yolladın ? cok pahalı bır ıslem sonuctaa ?

Şöyle memorial la arasında cidden fark var,Bülent beyin yardımcısı fiyatları gönderdi mesaj olarak, maslak biraz daha lüks kalıyo diğer Acıbadem'lerin yanında ama yine de memorialden uygun

merhaba bende acıbadem fulya da ıkı defa tedavi gördüm iğnelerle beraber 9 bini buldu
sonrasında kolon hastanesinde tedavi gordum doktor orası ıle anlaşmalıydı bır ay ıcınde ıkı defa ard arda tedavı gordum pgt yapıldı bır embryoya iğnelerle 18 buldu veya bıraz gectı

memorial ıyı dıyorlar ama fıyatları hıc bılmıyorum
maslak acıbadem ordan daha mı ucuz dıosunuz
bulent tıras sadece ılk gorusmeye gırıyor sonrakıler yardımcıları takıp edıyor dıye bılıyorum

Back