- 24 Ekim 2017
- 46
- 30
- 8
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.481
Hic kendini suclama canm Allahin bi bildigi vardir bende kist olusmustu sondurdukleri halde olmadi Rabbim yardimcimiz olsunCanm iki defa denedik.İkisinde de 3 embriyomdan ikisi sağlıklı gelmişti.İlki negatif sonuçlandı,ikincisinde pozitifi gördüm ancak değerim katlanmadı. Tedaviye başlarken bende myom vardı dr istersen alalım dedi.Tercihi bana bırakınca kabul etmedim ben de zaman kaybi olmasın diye.Drum ona bağlamıştı.Keşke drumu dinleseydim dedim.Bir de iki tedavimde de sadece taşıdığımız hastalığa bakıldı. Bu defa inşallah ngsden geçecek. Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah.
Aynen o zaman ben de çok heyecanliydim.Yine aynı süreçlerden geçeceğiz.Normalde 10 güne sonuç belli olur dediler galiba sana.Erken aradilar o zaman değil mi?Sen fish yöntemi mi yoksa cgh ya da ngs yöntemi mi uygulattin canm?Yani bir de iki embriyo,şansın yüksek canm..İnşallah sağlıcakla tutunurlar annelerine hayırlı evlat olurlar inşallah..Aynen canım heyecan dorukta:)) pgt sonucumu beklerken o kadsr stres yaptımki hergün basım agrıyordu geceleri inanki uyuyamıyordum .pazartesi günü kalktım dedimki aman be herşey olacagına varır illaki sonuc gelecek ne dert ediyosun dedim kendime dünyanın sonu degildi ya . Ve bu aksam aranmam resmen mucizeydi. Hiç beklemiyordum ve şimdi transfere kadar da stres yapmıcam herşey olacagına varır diyerek yoluma bakıcam en azından ilki tutmazsa ikincisini deneriz
Amin canım haklısın aslında nasip değilse herşey bahane oluyor.Ama hepimizin hayaline ulaşacağına inaniyorum.Çünkü emek sarfetmeden beklemiyoruz.Hem sabirla mücadelemizi veriyoruz hem de duamızı ediyoruz..İnşallah rabbim mükafatını verecek..Hic kendini suclama canm Allahin bi bildigi vardir bende kist olusmustu sondurdukleri halde olmadi Rabbim yardimcimiz olsun
Hayat opudan sonra 12. günde adet oldum. Ama bu 2. adetim. Hala olmadımHerkeste farklı olabilir belki ama benim adetim opunun 11.günü başladı. Bir hafta erken başladı yani.Ne inşallah gebesindir diyebiliyorum ne de degilsindir diyebiliyorum.Umarim hakkında en hayırlısı olsun..
Belki opudan dolayı bu ay gecikmiş olabilir.Merkezi arayıp sorsan normal mi diye onlar daha iyi aydınlatırlar bence ama dedigim gibi sonuçta tedavi sırasında rahime müdahale ediliyor ondan gecikmis olabilir canm.Benim çok düzenli olmasına rağmen ameliyat sonrası bir iki ay düzensizdi adetim gecikiyordu.Hayat opudan sonra 12. günde adet oldum. Ama bu 2. adetim. Hala olmadımNormalde en geç 24 günde bir olmam lazım. Asla normal yoldan artık denemek istemiyorum. 5 tane düşüğüm var. Hepsinde de kürtaj oldum...
Hayat inşallah öyledir. 2 gün daha bekleyip test yapıcam. İnşallah hamile değilimdirBelki opudan dolayı bu ay gecikmiş olabilir.Merkezi arayıp sorsan normal mi diye onlar daha iyi aydınlatırlar bence ama dedigim gibi sonuçta tedavi sırasında rahime müdahale ediliyor ondan gecikmis olabilir canm.Benim çok düzenli olmasına rağmen ameliyat sonrası bir iki ay düzensizdi adetim gecikiyordu.
Merhaba bende 2. tedavimde çok korkmuştum acaba hamilemiyim diye 2. regl 4 gün geç geldi ama böyle durumlar oluyorHayat inşallah öyledir. 2 gün daha bekleyip test yapıcam. İnşallah hamile değilimdir
İnşallah Duygu. İnşallah hamile değilimdir.Merhaba bende 2. tedavimde çok korkmuştum acaba hamilemiyim diye 2. regl 4 gün geç geldi ama böyle durumlar oluyor
Bende düşüklerimde hep kürtaj oldum o yüzden normal denemekten çok korkuyorumHayat opudan sonra 12. günde adet oldum. Ama bu 2. adetim. Hala olmadımNormalde en geç 24 günde bir olmam lazım. Asla normal yoldan artık denemek istemiyorum. 5 tane düşüğüm var. Hepsinde de kürtaj oldum...
Aynen ben de öyle. 5 düşüğüm var. Üstüne, teste giden 4 embryodan sadece bir tane normal geldi. Yani buna göre şansım %25. Ama önceki 5 düşüğü de sayarsak sağlıklı sansım çok çok düşük.Bende düşüklerimde hep kürtaj oldum o yüzden normal denemekten çok korkuyorum
Sizin translakasyonlar kaçıncı kromozom larda ?Aynen ben de öyle. 5 düşüğüm var. Üstüne, teste giden 4 embryodan sadece bir tane normal geldi. Yani buna göre şansım %25. Ama önceki 5 düşüğü de sayarsak sağlıklı sansım çok çok düşük.
benimde kendiliğinden oluşan 4 gebeliğim var hepsinde kürtaj oldum ne eşimde ne de bende genetik bir sorun yok,yapılan tahliller sonucunda eşimde morfoloji bozukluğu ve dna hasarı çıktı o yüzden drlar tüp bebek dediler ki öyle olmasa bile bizim tek çözümümüz tüp bebekmiş embriyologda normal yolla hamile kalırsan aynı sorunlar yaşanır dedi;tabi rabbim bilir bunu ama ben korktum denemeye.Sonrasında tedaviye başladık ilk denemdemem de 5 embriyo gönderdik 1 tane sağlıklı geldi ama cgh yapılmıştı tutmadı,ikinci deneme de 3 tane ngs ye gitti sağlıklı gelmedi son denemem de ise 4 embriyo gönderdik bekliyoruz bakalım Allahtan ümit kesilmez rabbim hepimize kolaylık versin....Sizin translakasyonlar kaçıncı kromozom larda ?
tek olsun bizim olsun....yeter ki tutunsun sana...Aynen ben de öyle. 5 düşüğüm var. Üstüne, teste giden 4 embryodan sadece bir tane normal geldi. Yani buna göre şansım %25. Ama önceki 5 düşüğü de sayarsak sağlıklı sansım çok çok düşük.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canm..Stresten de gecikmiş olabilir.Dediğin gibi iki gün daha bekle sonra test yap.Hayat inşallah öyledir. 2 gün daha bekleyip test yapıcam. İnşallah hamile değilimdir
Canm ona göre degerlendirilmiyor diye biliyorum.Bizim riskimiz de %25,iki tedavimde de üç embriyomdan ikisi sağlıklı gelmişti..Böyle bakınca ben de sağlıklı şansım yüksek diyorum ki keşke öyle olsa ama iki defa üst üste kayıp yaşadım.Yani %25 lik risk malesef iki defa geldi bizi buldu.Nerde kaldı şansımız..Aynen ben de öyle. 5 düşüğüm var. Üstüne, teste giden 4 embryodan sadece bir tane normal geldi. Yani buna göre şansım %25. Ama önceki 5 düşüğü de sayarsak sağlıklı sansım çok çok düşük.
Acıbadem maslak Bülent hocadan olumlu tedavısı biten 4-5 arkadaş tanıyorum translakasyonlu ama fıyatları çok uygun değil yanı hatta bıraz daha yüksek dıye biliyorum ben siz yanlış anlamış olabılır mısınız ?KızlAr Acıbadem'e hayır diyorum ama maslak Acıbadem de ki Bülent hocayla olumlu bişey yaşayan hiç mi yok acaba:) fiyatları çok uygun olunca ister istemez aklı karışıyo insanın,ben memorial den Emin'im kesinlikle orada yaptıracağım ama ne bileyim nerden baksanız 11 000 tl fark var ve benim için büyük meblağlar
Kaç yaşındasınız ? Nerde tedavı görüyorsunuz ? Bazen gözüm çok korkuyor üst üste talihsizlik yaşamışsınız Allah hepımızın yardımcısı olsun iyi ki bu site var yoksa herhalde bunlar sadece beynim basına geliyor zannederdım hepımız ortak acılar yasıyoruzbenimde kendiliğinden oluşan 4 gebeliğim var hepsinde kürtaj oldum ne eşimde ne de bende genetik bir sorun yok,yapılan tahliller sonucunda eşimde morfoloji bozukluğu ve dna hasarı çıktı o yüzden drlar tüp bebek dediler ki öyle olmasa bile bizim tek çözümümüz tüp bebekmiş embriyologda normal yolla hamile kalırsan aynı sorunlar yaşanır dedi;tabi rabbim bilir bunu ama ben korktum denemeye.Sonrasında tedaviye başladık ilk denemdemem de 5 embriyo gönderdik 1 tane sağlıklı geldi ama cgh yapılmıştı tutmadı,ikinci deneme de 3 tane ngs ye gitti sağlıklı gelmedi son denemem de ise 4 embriyo gönderdik bekliyoruz bakalım Allahtan ümit kesilmez rabbim hepimize kolaylık versin....
Bana da genetix ngs değil chg yaptı ve yanılma payı yüzde 5 yazmışlar başlarından savmak için sağlıklı bile gelse aminosentez yaptırırdımaz kaldı sabır sabır :) CHG de yanılma %3 dedi bana genetikçim ama benim durumumda ultrason verileri yeterli acıklamayı verir dedi,
ama bence yapılmalı rahaatlıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?