• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim iptal bir tedavim olmuştu böe yumurtam çok fazla büyümüştü ilaçları kestikten 5-6 gün sonRa adet olmultum ama normal adetime 1 haftadan daha çok vardı oysa. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Masal hosgeldin nasilsin? Bebek nasil? Bende dogum yaptim. Oglum 4 ayina yaklasiyor. Hayat cokmhizli ve yorucu geciyo. Sen nasisin?
hayat_gun hayat_gun hayat sen naptin canim. Ikinci tedaviye basladinmi? Ne zaman yolluyosun embryolari ngs ye

Masal hosgeldin nasilsin? Bebek nasil? Bende dogum yaptim. Oglum 4 ayina yaklasiyor. Hayat cokmhizli ve yorucu geciyo. Sen nasisin?
hayat_gun hayat_gun hayat sen naptin canim. Ikinci tedaviye basladinmi? Ne zaman yolluyosun embryolari ngs ye
Sizin sorununuz neydi acaba ? Nerde tedavi görmüştüm bütün sayfaları tek tek okudum ama aklımda tutamıyorum hepsını

Mrh canım iyiyim çok şükür.Tedavi için reglimi bekliyorum.Öncekinden iki embriyo var,bu defa da inşallah embriyolar oluşursa hepsine birlikte önce tasidigimiz hastalık var mı yok mu bakılacak. İnşallah sağlıklı gelenler ngs ye girecek canm.
Sen nasılsın canm bebiş nasıl?

Maşallah oğluşuna öp benim için. Sıla bugün tam 5 aylık oldu teyzesi şükürler olsun. Büyükler der ya hep, ikşnci çocuk kolay ama iki çocuk zor diye. Aynen bu durumu yaşıyorum. Çünkü Masal da çok ağrı ilgi istiyor 2. Sınıfta şimdi sorma çok dertliyim :):) ama ben de işi bıraktım baktım olmuyor masalı kaybedicem.. şimdi evdeyim ama hayat tam bir koşturmaca Benin için :)

Mrh canım iyiyim çok şükür.Tedavi için reglimi bekliyorum.Öncekinden iki embriyo var,bu defa da inşallah embriyolar oluşursa hepsine birlikte önce tasidigimiz hastalık var mı yok mu bakılacak. İnşallah sağlıklı gelenler ngs ye girecek canm.
Sen nasılsın canm bebiş nasıl?
Bebiş iyi şükürler olsun canım. Bugün 5 aylık oldu aslında genetikçi onun da bir ara gen durumuna bakılmasını istedi ama ben korkuyorum, masalda var zaten bir de Sıla da olursa diye korkuyorum. Henüz hazır değilim büyüsün iyice o zamana bende rahatlarım biraz.

Bebiş iyi şükürler olsun canım. Bugün 5 aylık oldu aslında genetikçi onun da bir ara gen durumuna bakılmasını istedi ama ben korkuyorum, masalda var zaten bir de Sıla da olursa diye korkuyorum. Henüz hazır değilim büyüsün iyice o zamana bende rahatlarım biraz.
Masalcım bence hiç korkmana gerek yok. Sağlık açısından translokasyonlu insanlarda hiç bir sorun olmuyor ki. Sadece çocuk sahibi olurken problem oluyor. Onlar çocuk sahibi olana kadarrrr teknoloji kim bilir ne kadar ilerler. Sağlıklı olsunlar da
Masalcım sen normal doğum mu yaptın? Tüp bebekte sorun olmuyor mu normal doğum? Bir de gebelik zehirlenmesi vardı demiştin. Sezeryan yapıp bir an önce bebeğini kucağına almayı neden düşünmedin? Acaba gebelik zehirlenmesi sezeryana engel mi?

Benim eşimde de morfoloji %0, tüp bebekte sorun olmuyor ilkaki içinde yakışıklısını buluyırlar. Benimde normal yolla bir kaybım ve 7 yaşında kızım var.
Bizim dna hasarımız da var 3 defa tüp bebek denedik ilk denememizde 5 emriyo gitti genetiğe 1 tane sağlıklı geld transfer oldum ama olmadı malesef;( ikinci denememizde 3 embriyom gitti sağlıklı gelen olmadı sonuncu denemem de 4 embriyom gitti ve haber bekliyouz inşallah bizde sizin gibi kucağımıza alırız meleğimizi...

Canm hiç korkma kaygilanma.Tıp onların zamanına kadar öyle bir ilerlerki bizler gibi zorlanmadan evlat sahibi olurlar inşallah..

Bayanlar, yumurta toplama işleminden sonraki 2. adetiniz gecikti mi? Benim normalde 24 günü geçmez. Bugün 27. gün. Çok korkuyorum hamileyimdir diye :( :( :(

Bayanlar, yumurta toplama işleminden sonraki 2. adetiniz gecikti mi? Benim normalde 24 günü geçmez. Bugün 27. gün. Çok korkuyorum hamileyimdir diye :KK43: :KK43: :KK43:
Herkeste farklı olabilir belki ama benim adetim opunun 11.günü başladı. Bir hafta erken başladı yani.Ne inşallah gebesindir diyebiliyorum ne de degilsindir diyebiliyorum.Umarim hakkında en hayırlısı olsun..

İnsallah canım benim ee senin sonuc noldu hamilemisin canm
Canm iki defa denedik.İkisinde de 3 embriyomdan ikisi sağlıklı gelmişti.İlki negatif sonuçlandı,ikincisinde pozitifi gördüm ancak değerim katlanmadı. Tedaviye başlarken bende myom vardı dr istersen alalım dedi.Tercihi bana bırakınca kabul etmedim ben de zaman kaybi olmasın diye.Drum ona bağlamıştı.Keşke drumu dinleseydim dedim.Bir de iki tedavimde de sadece taşıdığımız hastalığa bakıldı. Bu defa inşallah ngsden geçecek. Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah.

Canm iki defa denedik.İkisinde de 3 embriyomdan ikisi sağlıklı gelmişti.İlki negatif sonuçlandı,ikincisinde pozitifi gördüm ancak değerim katlanmadı. Tedaviye başlarken bende myom vardı dr istersen alalım dedi.Tercihi bana bırakınca kabul etmedim ben de zaman kaybi olmasın diye.Drum ona bağlamıştı.Keşke drumu dinleseydim dedim.Bir de iki tedavimde de sadece taşıdığımız hastalığa bakıldı. Bu defa inşallah ngsden geçecek. Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah.
Amin canım benim.hayırlısı olacagı olsaydı olurdu demekki hakkında hayırlısı böyleymiş. İnsallah tez zamnda pozitifi görürüz. Şimdi hormon testlerimi yaptırcam bugun adetin 17.günü transfer için bir dahakş adetimi beklicem acaba

Amin canım benim.hayırlısı olacagı olsaydı olurdu demekki hakkında hayırlısı böyleymiş. İnsallah tez zamnda pozitifi görürüz. Şimdi hormon testlerimi yaptırcam bugun adetin 17.günü transfer için bir dahakş adetimi beklicem acaba
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görelim. Ben de hep dedim ozaman nasip değilmiş demek ki..Nasipte varsa zaten önünde hiçbir engel duramaz.Kesinlikle buna inanıyorum.Hormon testi de mi yapılıyor?Sonuç ne zaman çıkıyor? Bence bu göreceğin adetinle birlikte transfere hazırlık başlar.

Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görelim. Ben de hep dedim ozaman nasip değilmiş demek ki..Nasipte varsa zaten önünde hiçbir engel duramaz.Kesinlikle buna inanıyorum.Hormon testi de mi yapılıyor?Sonuç ne zaman çıkıyor? Bence bu göreceğin adetinle birlikte transfere hazırlık başlar.
Tsh prolaktin birde indirect coombs testlerini istedi yarın sabaha devletten randevu aldım öglenden sonra cıkıyor sonuclar . Adet olmam için söktürücü verirmi acaba şimdi strestende olamam belki zaten ilaçsız zor oluyorum

Canım oğlun nasıl :):) umarım iyisinizdir ikinizde. Daha şakın misin artık :)
Evet evet sakinim :))ilaçlarıma geri dönünce çok şükür sakinledim :) sen nasılsın kızlarında iyiymiş şükür .. gelmedin uzun zamandır intgrasmdan fln yazdım sana o zamanlar görmedin neyse sağlık olsun güle güle büyüsün kuzu .. bizde yaşımıza giricez yarından sonra ne çabuk geçti günler hayal gibi ... oğluşum hasta teyzesi orta kulak iltihabı olmuş ateş grip hepsi mevcut .. uykusuz geceler hayata yetişemiyorum

Tsh prolaktin birde indirect coombs testlerini istedi yarın sabaha devletten randevu aldım öglenden sonra cıkıyor sonuclar . Adet olmam için söktürücü verirmi acaba şimdi strestende olamam belki zaten ilaçsız zor oluyorum
Gecikirsen verir canm.Druna sor bence.Transfere geri sayım başlıyor maşallah..

Gecikirsen verir canm.Druna sor bence.Transfere geri sayım başlıyor maşallah..
Aynen canım heyecan dorukta:)) pgt sonucumu beklerken o kadsr stres yaptımki hergün basım agrıyordu geceleri inanki uyuyamıyordum .pazartesi günü kalktım dedimki aman be herşey olacagına varır illaki sonuc gelecek ne dert ediyosun dedim kendime dünyanın sonu degildi ya . Ve bu aksam aranmam resmen mucizeydi. Hiç beklemiyordum ve şimdi transfere kadar da stres yapmıcam herşey olacagına varır diyerek yoluma bakıcam en azından ilki tutmazsa ikincisini deneriz

Back