• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sevındım sızın adınıza Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın işimiz o kadar zor ki kime güvenelim nasıl ılerleyelım şaşırıyoruz ben kasımda tedavıye başlamak ıstıyorum ama hala karar veremıyorum en doğru yer neresı

Çok doğru. Ben de artık kimseye güvenemez oldum. Bedenimiz , duygularımız , umutlarımız üzerinden ticaret yapıyorlar. Yaşadıklarımız zaten ağır , bir de üzerine bu ekleniyor.

Bende amerikan hastanesinde pgt yaptiranlardanim 10embriyo 1i saglikli cikti malesef sonucumsa negatif:işsiz:vazgecmemeliyiz Rabbim saglik versin biz hepsinin ustesinden gelir ciceklerimizi boceklerimizi kucagimiza aliriz insallah:anne:@EfervesaN B Birumut73 sizi okuyup uye oldum ve yalniz olmadigimi hissettim:KK15:

Ben daha önce de yorum yaptım Acıbadem ile ilgili. Bülent Bey'i zaten sadece 1 kez göreceksiniz. İlk muayenede . Sonra ekibinden hangi dr'a denk gelirseniz o gün o muayene edecek. Gördüklerini gidip Bülent Bey'e anlatacak , yorumunu isteyecek. Siz kapıda 1 saat kulaktan kulağa oynamalarını bekleyeceksiniz. Bülent Bey o sırada yurtdışındaysa whatsapp'tan yazıp cevap bekleyecekler. Sonra sizi hemşire odasına alıp tedavinize alakasız bir dünya şey daha ekleyecekler. Her bir eklenen 1000 TL'den aşağı olmayacak. Bu şekilde geçen 3 ay boyunca daha nereden para koparabilirizle o kadar meşgul olacaklar ki endometriumunda olan ciddi düzeydeki incelik problemini sana söylemeyecekler. A'dan Z'ye bana yaşattıkları. Hakkımı helal etmem asla. Başkası da yaşasın istemem.
Acıbadem'ler le ilgili o kadar yorum okudum ki sizinki gibi, ismi bu kadar duyulan bilinen bir merkez nasıl bu kadar hastayı ikinci plana atıyor,bilmiyorum,ben de dün Atakent Acıbadem den fiyat almak için aradım doktor Turgut Aydın la görüştürdüler telefonda,telefondan bişe ne kadar lakayt ve ilgisiz olduğunu anladım maalesef,sinir olmuştum dün,sonra doktor hakkındaki yorumların yarısı iyi yarısı kötü olunca direk vazgeçtim zAten gidip görüşmekten,, Acıbadem dosyası bitti benim için,,Şişli memorial a karar verdik nasip olursa

Acıbadem'ler le ilgili o kadar yorum okudum ki sizinki gibi, ismi bu kadar duyulan bilinen bir merkez nasıl bu kadar hastayı ikinci plana atıyor,bilmiyorum,ben de dün Atakent Acıbadem den fiyat almak için aradım doktor Turgut Aydın la görüştürdüler telefonda,telefondan bişe ne kadar lakayt ve ilgisiz olduğunu anladım maalesef,sinir olmuştum dün,sonra doktor hakkındaki yorumların yarısı iyi yarısı kötü olunca direk vazgeçtim zAten gidip görüşmekten,, Acıbadem dosyası bitti benim için,,Şişli memorial a karar verdik nasip olursa

Ben 3 ay tedavi gördüm Acıbadem'de. Her hafta ortalama 2 kez kontrole gittiğimi düşünürsek ; her gittiğimde sinirden ağlayarak çıkıyordum. Gerçekten çok kötüydü. Bir de baştan söylenenin 2 katı paramızı aldılar.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alırsınız. Sevgiler.

Bende amerikan hastanesinde pgt yaptiranlardanim 10embriyo 1i saglikli cikti malesef sonucumsa negatif:işsiz:vazgecmemeliyiz Rabbim saglik versin biz hepsinin ustesinden gelir ciceklerimizi boceklerimizi kucagimiza aliriz insallah:anne:@EfervesaN B Birumut73 sizi okuyup uye oldum ve yalniz olmadigimi hissettim:KK15:

Mesajınızı şimdi gördüm. Negatif olmasına üzüldüm. Ben de defalarca negatifi gördüm. Ama umudumu korumaya çalışıyorum. Hakkımızda en hayırlısı olsun diye dua ediyorum hepimize. Evet , yalnız değiliz. Umarım güzel günler gelecek.

Kizlar ben anatolia da tup bebek yaptirdim hakan yarali oranin sahibi ama be transferimi ve opu mu mehtap hanim yapsin istedim cok sukurde memnun kalsin illa da cok bilinmis bir doktor olmasina gerek yok siz rahat olun sonrasi pesi sira geliyor

Canım o kadar doğru ve güzel yolda gidiyorsun ki, aynen öyle Allah var gam Yok. Emin ol mükafatını alacaksın. Sadece bizlerin sınavı biraz daha zor. İnşAllah hepimizin yüzü gülsün

Canım sağolasın, Allah razı olsun desteğin için. Sen bizim için çok güçlü ve olumlu örneksin. Hem doğal yol ile hem pgt ile olumlu sonuç aldın. Bu mutluluğu yaşayanlar, başaranlar olarak buraya yine gelip yazmam çok önemli bizim için. Allah yavrularınla eşinle çok sağlıklı güzel ömürler versin ve darısı başımıza olsun hayırlısı ise ❤️

Merhaba benimde ilk denememde 5 embriyodan 1 tane sağlıklı gelmişti ve tutmadı malesef;((rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Kızlarrr yarın pgt için aranabilirim çok heyecalıyım nolur dua edinde iyi çıksın . İnsallah ararlar eger aramazlarsa kasımın 2 sine kadar mecburen beklicem :KK43:
Aradılar mı sonuç ne oldu? Yazdıysan eğer görmedim kusuruma bakma ama merak ettim !!!

Ben 3 ay tedavi gördüm Acıbadem'de. Her hafta ortalama 2 kez kontrole gittiğimi düşünürsek ; her gittiğimde sinirden ağlayarak çıkıyordum. Gerçekten çok kötüydü. Bir de baştan söylenenin 2 katı paramızı aldılar.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alırsınız. Sevgiler.
İşte böyle yorumları okuyup gördükçe ben kontrolün elimde olmasını istedim. Drum da bu konuda süper yönlendirmişti beni. Dr-merkez-genetik laboratuvar hepsi ayrı bende. Eğer biri tökezleseydi bende olumlu sonuç alamazdım :( memorşaller konusunda ise tek diyeceğim devlet hastanesi gibi :( ilk tüp denememde merkezim Ataşehir memorşaldi. Cem bey dışındakilerin tamamı ruhsuz robot olmuşlar... oradaki dondurulnuşjarım için görüşmüştüm ama ordan nasıl kaçtığını bilemezsiniz. O kadar soğuk gelmişti ki. Hala oradaki ilk tedaviden kalan 3 embriyonun imhası yapılacak, genetiklerine bakılamayacağı için imha istedim. Benden imha istememe rağmen saklama bedeli istediler cıngar çıkarttım şikayet vara falan her yere yazdım geri adım attılar sonRa.

Ben amerikan hastanesinde tedavi goruyorum ve memnunum insan negatif sonuc alinca kuskuya dusuyor elbet ama nerede rahat ediyorsaniz sorulariniza cevap aliyorsaniz ve guveniyorsaniz orasi dogru adres oluyor sanirim

Buarada tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz?:dua:negatifi aldiktan sonra ilaclari biraktigimin3.gunu acaba ne zaman adet olurum:bicak:

Eşimde morfoloji bozukluğu var; öncesinde ise kendiliğinden gebeliklerim ve 4 düşüğüm var .Centrum da tedavi görüyorum Ankara' da.
Benim eşimde de morfoloji %0, tüp bebekte sorun olmuyor ilkaki içinde yakışıklısını buluyırlar. Benimde normal yolla bir kaybım ve 7 yaşında kızım var.

Ben amerikan hastanesinde tedavi goruyorum ve memnunum insan negatif sonuc alinca kuskuya dusuyor elbet ama nerede rahat ediyorsaniz sorulariniza cevap aliyorsaniz ve guveniyorsaniz orasi dogru adres oluyor sanirim
Amerikan hastanesi için de güzel şeyler duydum aslında kötü yoruma pek denk gelmedim. İnş güzel sonuçlar alırsın

Buarada tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz?:dua:negatifi aldiktan sonra ilaclari biraktigimin3.gunu acaba ne zaman adet olurum:bicak:
Canım benim iptal bir tedavim olmuştu böe yumurtam çok fazla büyümüştü ilaçları kestikten 5-6 gün sonRa adet olmultum ama normal adetime 1 haftadan daha çok vardı oysa. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Back