- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.441
Sevındım sızın adınıza Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın işimiz o kadar zor ki kime güvenelim nasıl ılerleyelım şaşırıyoruz ben kasımda tedavıye başlamak ıstıyorum ama hala karar veremıyorum en doğru yer neresı
Acıbadem'ler le ilgili o kadar yorum okudum ki sizinki gibi, ismi bu kadar duyulan bilinen bir merkez nasıl bu kadar hastayı ikinci plana atıyor,bilmiyorum,ben de dün Atakent Acıbadem den fiyat almak için aradım doktor Turgut Aydın la görüştürdüler telefonda,telefondan bişe ne kadar lakayt ve ilgisiz olduğunu anladım maalesef,sinir olmuştum dün,sonra doktor hakkındaki yorumların yarısı iyi yarısı kötü olunca direk vazgeçtim zAten gidip görüşmekten,, Acıbadem dosyası bitti benim için,,Şişli memorial a karar verdik nasip olursaBen daha önce de yorum yaptım Acıbadem ile ilgili. Bülent Bey'i zaten sadece 1 kez göreceksiniz. İlk muayenede . Sonra ekibinden hangi dr'a denk gelirseniz o gün o muayene edecek. Gördüklerini gidip Bülent Bey'e anlatacak , yorumunu isteyecek. Siz kapıda 1 saat kulaktan kulağa oynamalarını bekleyeceksiniz. Bülent Bey o sırada yurtdışındaysa whatsapp'tan yazıp cevap bekleyecekler. Sonra sizi hemşire odasına alıp tedavinize alakasız bir dünya şey daha ekleyecekler. Her bir eklenen 1000 TL'den aşağı olmayacak. Bu şekilde geçen 3 ay boyunca daha nereden para koparabilirizle o kadar meşgul olacaklar ki endometriumunda olan ciddi düzeydeki incelik problemini sana söylemeyecekler. A'dan Z'ye bana yaşattıkları. Hakkımı helal etmem asla. Başkası da yaşasın istemem.
Acıbadem'ler le ilgili o kadar yorum okudum ki sizinki gibi, ismi bu kadar duyulan bilinen bir merkez nasıl bu kadar hastayı ikinci plana atıyor,bilmiyorum,ben de dün Atakent Acıbadem den fiyat almak için aradım doktor Turgut Aydın la görüştürdüler telefonda,telefondan bişe ne kadar lakayt ve ilgisiz olduğunu anladım maalesef,sinir olmuştum dün,sonra doktor hakkındaki yorumların yarısı iyi yarısı kötü olunca direk vazgeçtim zAten gidip görüşmekten,, Acıbadem dosyası bitti benim için,,Şişli memorial a karar verdik nasip olursa
İnşallah,acıbademlerden öyle soğudum ki, Şişli memorial için neredeyse sabırsızlanıyorum
Canım o kadar doğru ve güzel yolda gidiyorsun ki, aynen öyle Allah var gam Yok. Emin ol mükafatını alacaksın. Sadece bizlerin sınavı biraz daha zor. İnşAllah hepimizin yüzü gülsün
Merhaba benimde ilk denememde 5 embriyodan 1 tane sağlıklı gelmişti ve tutmadı malesef;((rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Siz nerde tedavi görmüştünüz sorununuz nedir ?Merhaba benimde ilk denememde 5 embriyodan 1 tane sağlıklı gelmişti ve tutmadı malesef;((rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Eşimde morfoloji bozukluğu var; öncesinde ise kendiliğinden gebeliklerim ve 4 düşüğüm var .Centrum da tedavi görüyorum Ankara' da.Siz nerde tedavi görmüştünüz sorununuz nedir ?
Aradılar mı sonuç ne oldu? Yazdıysan eğer görmedim kusuruma bakma ama merak ettim !!!Kızlarrr yarın pgt için aranabilirim çok heyecalıyım nolur dua edinde iyi çıksın . İnsallah ararlar eger aramazlarsa kasımın 2 sine kadar mecburen beklicem
İşte böyle yorumları okuyup gördükçe ben kontrolün elimde olmasını istedim. Drum da bu konuda süper yönlendirmişti beni. Dr-merkez-genetik laboratuvar hepsi ayrı bende. Eğer biri tökezleseydi bende olumlu sonuç alamazdımBen 3 ay tedavi gördüm Acıbadem'de. Her hafta ortalama 2 kez kontrole gittiğimi düşünürsek ; her gittiğimde sinirden ağlayarak çıkıyordum. Gerçekten çok kötüydü. Bir de baştan söylenenin 2 katı paramızı aldılar.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alırsınız. Sevgiler.
Ben aradım canım sonuc 10 gün içinde çıkar dediler bekliyoruz sabırlaAradılar mı sonuç ne oldu? Yazdıysan eğer görmedim kusuruma bakma ama merak ettim !!!
Benim eşimde de morfoloji %0, tüp bebekte sorun olmuyor ilkaki içinde yakışıklısını buluyırlar. Benimde normal yolla bir kaybım ve 7 yaşında kızım var.Eşimde morfoloji bozukluğu var; öncesinde ise kendiliğinden gebeliklerim ve 4 düşüğüm var .Centrum da tedavi görüyorum Ankara' da.
Amerikan hastanesi için de güzel şeyler duydum aslında kötü yoruma pek denk gelmedim. İnş güzel sonuçlar alırsınBen amerikan hastanesinde tedavi goruyorum ve memnunum insan negatif sonuc alinca kuskuya dusuyor elbet ama nerede rahat ediyorsaniz sorulariniza cevap aliyorsaniz ve guveniyorsaniz orasi dogru adres oluyor sanirim
Canım benim iptal bir tedavim olmuştu böe yumurtam çok fazla büyümüştü ilaçları kestikten 5-6 gün sonRa adet olmultum ama normal adetime 1 haftadan daha çok vardı oysa. Umarım yardımcı olabilmişimdirBuarada tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz?negatifi aldiktan sonra ilaclari biraktigimin3.gunu acaba ne zaman adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?