• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba kızlar ben 41 yaşındayım tüp bebek tedavisi görüyorum ilk olacak allahın izniyle üç embiryo pgt ye gönderildi iki tanesi bugün netleşecek 6 cı gün embiryosu olacak eğer hayatta kalırlarsa pgt zorunlu şişli memorialde 38 üstü bayanlara pgt hakkında tecrübesi olanlar biraz bilgi verirse sevinirim çünkü çok endişeliyim geri gelmezse embiryolarım diye

Bülent hoca nasıldır peki bilen var mı,ismini duydum ama nasıldır bilemiyorum ya da Acıbademi tercih etsek kime gitmek daha doğru olur
Benim bütün yaz aylarım Bülent hocayı aratırarak gectı Gelecek ay büyük ihyımalle orada başlayacağım genetıks ıle çalışıyor Bülent hoca

Sağol canım inşallah teker teker bu sayfadan mezun olucaz.

Sana da çok çok geçmiş olsun. Güzel günler gelince gerideki kötüler hep unutuluyor.

Benim aslında genetikçim Yaman Sağlam'dı ama o dönem medicalparktan ayrılma aşamasında olduğu için beni Genetiks e emanet etmişti. Beni her konuda bilgilendirdi uzun uzun anlattı her şeyi. Gidişatı hep onunla takip etmiştim. Dondurulmuşları hiç istemedi mesela o. İyi ki de istememiş :)

Aslında o da bana normal deneyebileceğimi söylemişti, benim bebekler 10. Haftayı görmüyorlardı zaten o yüzden 12. Hafta kandan bakarız sorunlumolursa sonlandırırsın demişti ama ben korktum. Yapamadım, bir tedavi iptal edilince deli cesaretiyle denedik ama olmadı o ay.
Genetik doktorunuz mu normal denemenizi istedi sorununuz neydi ve kaç defa olumsuz sonuçlandı

Merhaba siz hangi merkezde yaptırdınız bu işlemi 3+3 olayı çok mantıklı geldi sonuçta ucuz bi işlem değil. Ben de bu şekilde yaptırmak isterim. Bi de yaptırdığınız merkezde sperm secimini ımsı yöntemi ile mi yaptilar? Öyle yapılınca sağlıklı çıkma ihtimali artiyormus dediler de.
Misagor merhaba. Ben Ataşehir Memorial' de yaptırıyorum. Ama sanırım her merkezde bu imkan var. Ne kadar isterseniz o kadarını gönderirsiniz teste. Sperm için nasıl bir yöntem kullanıldı, açıkcası bilemiyorum.

Bülent hoca nasıldır peki bilen var mı,ismini duydum ama nasıldır bilemiyorum ya da Acıbademi tercih etsek kime gitmek daha doğru olur

Ben daha önce de yorum yaptım Acıbadem ile ilgili. Bülent Bey'i zaten sadece 1 kez göreceksiniz. İlk muayenede . Sonra ekibinden hangi dr'a denk gelirseniz o gün o muayene edecek. Gördüklerini gidip Bülent Bey'e anlatacak , yorumunu isteyecek. Siz kapıda 1 saat kulaktan kulağa oynamalarını bekleyeceksiniz. Bülent Bey o sırada yurtdışındaysa whatsapp'tan yazıp cevap bekleyecekler. Sonra sizi hemşire odasına alıp tedavinize alakasız bir dünya şey daha ekleyecekler. Her bir eklenen 1000 TL'den aşağı olmayacak. Bu şekilde geçen 3 ay boyunca daha nereden para koparabilirizle o kadar meşgul olacaklar ki endometriumunda olan ciddi düzeydeki incelik problemini sana söylemeyecekler. A'dan Z'ye bana yaşattıkları. Hakkımı helal etmem asla. Başkası da yaşasın istemem.

merhaba kızlar ben 41 yaşındayım tüp bebek tedavisi görüyorum ilk olacak allahın izniyle üç embiryo pgt ye gönderildi iki tanesi bugün netleşecek 6 cı gün embiryosu olacak eğer hayatta kalırlarsa pgt zorunlu şişli memorialde 38 üstü bayanlara pgt hakkında tecrübesi olanlar biraz bilgi verirse sevinirim çünkü çok endişeliyim geri gelmezse embiryolarım diye
Canım sizin problem neydi bizde eşimin 13 krmomzom 4 e yapışmış 1979 doğumluyum bende geçen sene oğlumu chg yöntemiyle elime aldım çok şükür dört taneden üç tanesi sağlıklı gelmişti ilki negatif oldu ikincide oğlum oldu sizde durumlar nasıl Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben daha önce de yorum yaptım Acıbadem ile ilgili. Bülent Bey'i zaten sadece 1 kez göreceksiniz. İlk muayenede . Sonra ekibinden hangi dr'a denk gelirseniz o gün o muayene edecek. Gördüklerini gidip Bülent Bey'e anlatacak , yorumunu isteyecek. Siz kapıda 1 saat kulaktan kulağa oynamalarını bekleyeceksiniz. Bülent Bey o sırada yurtdışındaysa whatsapp'tan yazıp cevap bekleyecekler. Sonra sizi hemşire odasına alıp tedavinize alakasız bir dünya şey daha ekleyecekler. Her bir eklenen 1000 TL'den aşağı olmayacak. Bu şekilde geçen 3 ay boyunca daha nereden para koparabilirizle o kadar meşgul olacaklar ki endometriumunda olan ciddi düzeydeki incelik problemini sana söylemeyecekler. A'dan Z'ye bana yaşattıkları. Hakkımı helal etmem asla. Başkası da yaşasın istemem.
Siz Su an bı yerde tedavı oluyor musunuz ? Sorununuz ne ? Kromozom bozukluğu mu ?

Siz Su an bı yerde tedavı oluyor musunuz ? Sorununuz ne ? Kromozom bozukluğu mu ?

Benim yaşımdan dolayı yumurtalarım az ve sağlıksız. Şu an Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyorum. İlk yumurta toplamadan sonra kist oluştu . Ameliyathanede onları boşalttılar ve 1 lira almadılar. Bunun gibi ücretsiz birkaç şey yapıldı. Çok şaşırdım. Acıbadem'de aldığım nefese bile para alıyorlardı. O anlamda bana çok iyi geldi Amerikan Hast. Yaklaşımları daha insani ve daha az tüccar.

Canım anlıyorum seni, hayal kırıklığını. Ama işte bizim planladığımız gibi olmuyor. Çok inanarak giriyoruz tedavilere, hamileliklere düşündüğümüz gibi gitmeyince yıkılıyoruz. Ben de tüp bebekde çok motiveydim, doktorum da sen zaten hamile kalabiliyorsun, pgt ile seçeceğiz transfer edeceğiz bu kadar diyordu. Bir sürü embriyo oluşmuştu. Pgt'den 9'da 3'de sağlıklı gelmişti. Önce 2si transfer edildi. Tutmadı. Sonuncu da transfer edildi sonuncu artık bu sefer son anda mucizem tutacak dedim. Abimin bebeği doğdu o gün ve ben son embriyomdan da negatif sonuç alacağımı hissedip önce yeğenimi görmeye gittim hastaneye, sonra o hastanede test yaptırdım ve negatif sonuç aldık. Hayal kırıklığını düşünsenize. Ama olsundu, Allah var gam yoktu! Bu hafta yine normal gebelik denemesinden düşük ve kürtajla çıktım. Ve yine diyorum Allah var, gam yok. Bir gün bizim de olacak ama zor ama geç ama Allah'ın izniyle olacak. Lütfen üzülme! Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüzün gülsün inşallah arkadaşım.
Canım o kadar doğru ve güzel yolda gidiyorsun ki, aynen öyle Allah var gam Yok. Emin ol mükafatını alacaksın. Sadece bizlerin sınavı biraz daha zor. İnşAllah hepimizin yüzü gülsün

Rabbim cumlemizi selamete kavustursun ben birazda maliyetlerden dolayi cok bunaldim ve amh dusuk yumuetalarim bitiyor yasim 30 oldu
Canım yaptığımız stres ve kullanılan ilaçlar da Amh tetikliyor özelikle stres. Zor olsa da bu süreçte daha sakin olmak lazım...

Genetik doktorunuz mu normal denemenizi istedi sorununuz neydi ve kaç defa olumsuz sonuçlandı
Canım bende 13–14. Kromozomlarda dengeli translokasyon var.
İkinci tüp ama ilk pgt denememde 9 embriyodan 1 sağlıklı geldi şükürler olsun onu da kucağıma aldım.

Canım sizin problem neydi bizde eşimin 13 krmomzom 4 e yapışmış 1979 doğumluyum bende geçen sene oğlumu chg yöntemiyle elime aldım çok şükür dört taneden üç tanesi sağlıklı gelmişti ilki negatif oldu ikincide oğlum oldu sizde durumlar nasıl Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım oğlun nasıl :):) umarım iyisinizdir ikinizde. Daha şakın misin artık :)

Para pul bir şekilde ayarlıyoruz napalım. Hiç olmayanlara Allah yardım etsin.
Bu arada ağlaman için anlatmadım, ağlattığıma üzüldüm canım
Ama lütfen üzülme, güçlü ol, sabırlı ol. Tedavi sürecindesin kendini düşürme. Herşey iyi gider inşallah.
Tek gende sizin süreçleri çok bilemiyorum canım ama dediğim gibi işimiz kolay değil evet ama hepimizin Allah'ın izniyle bir sırası zamanı var.
Bende de fish yerine array için örnek aldıklarında kalakalmıştım :( pgt maaiyeti bir anda 3’e katlanmıştı. İnsan başka bir şey düşünemiyor ki, bulup buluşturup ödemiştik çok ağlamıştım. ma sonra Rabbim güldürdü. İnş bundayfadan herkes mezun olacak

Benim yaşımdan dolayı yumurtalarım az ve sağlıksız. Şu an Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyorum. İlk yumurta toplamadan sonra kist oluştu . Ameliyathanede onları boşalttılar ve 1 lira almadılar. Bunun gibi ücretsiz birkaç şey yapıldı. Çok şaşırdım. Acıbadem'de aldığım nefese bile para alıyorlardı. O anlamda bana çok iyi geldi Amerikan Hast. Yaklaşımları daha insani ve daha az tüccar.
Sevındım sızın adınıza Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın işimiz o kadar zor ki kime güvenelim nasıl ılerleyelım şaşırıyoruz ben kasımda tedavıye başlamak ıstıyorum ama hala karar veremıyorum en doğru yer neresı

Back