• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah ah soyledikleriniz cok dogru belki ama bu benim 5. Toplamamdi ve genetige gidecek sadece 2 tane kalabildi
Canım anlıyorum seni, hayal kırıklığını. Ama işte bizim planladığımız gibi olmuyor. Çok inanarak giriyoruz tedavilere, hamileliklere düşündüğümüz gibi gitmeyince yıkılıyoruz. Ben de tüp bebekde çok motiveydim, doktorum da sen zaten hamile kalabiliyorsun, pgt ile seçeceğiz transfer edeceğiz bu kadar diyordu. Bir sürü embriyo oluşmuştu. Pgt'den 9'da 3'de sağlıklı gelmişti. Önce 2si transfer edildi. Tutmadı. Sonuncu da transfer edildi sonuncu artık bu sefer son anda mucizem tutacak dedim. Abimin bebeği doğdu o gün ve ben son embriyomdan da negatif sonuç alacağımı hissedip önce yeğenimi görmeye gittim hastaneye, sonra o hastanede test yaptırdım ve negatif sonuç aldık. Hayal kırıklığını düşünsenize. Ama olsundu, Allah var gam yoktu! Bu hafta yine normal gebelik denemesinden düşük ve kürtajla çıktım. Ve yine diyorum Allah var, gam yok. Bir gün bizim de olacak ama zor ama geç ama Allah'ın izniyle olacak. Lütfen üzülme! Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüzün gülsün inşallah arkadaşım.

Kortizon derken ? Hangisini kast ediyorsunuz? Progesteron ve östrojen iğneleri kullanıyoruz. Ben günde birer tane kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam
Transfer öncesi günde 4 kez deltacortil kullanıyorum.transfer sonrasıda devam edecekmişim.daha önceki tedavilerimde de kullanmıştım ama sadece transfer öncesi 5 gündü.

Ben Acıbadem’le görüşmeye gidecegım bozda translakasyon var ama nereyle görüşsem rakamlar yakın bizim bi 20.000-30.000 hazırlamamız gerek çok fazla oynamıyor rakamlar işin içinde Pgt olunca
Sanırım öyle,ben yarın acıbademin genetik laboratuvarsın ile görüşeceğim net olsun ama bilemiyorum

D Defnekuzuu EfervesaN EfervesaN inanılmaz rakamlar bunlar gerçekten. Bende de dengeli translokasyon var. Geçen sene Ekim'de Liv'de tüp bebek ve Microgen'de 9embriyo pgt için neredeyse 28-30.000 gibi bir rakama çıkmıştı.
İşte başta söyledikleri ile sonraki süreçte harcananlar birbirini tutmuyor sanırım,bir de kişiden kişiye bünyeden bünyede değişen tedavi veya tetkikler de eklenince Of offf, yok mu ya şöyle uygun ama güvenilir bir merkez

İşte başta söyledikleri ile sonraki süreçte harcananlar birbirini tutmuyor sanırım,bir de kişiden kişiye bünyeden bünyede değişen tedavi veya tetkikler de eklenince Of offf, yok mu ya şöyle uygun ama güvenilir bir merkez
Sen hangi Acıbadem ile görüştün/görüşeceksin? Acıbadem'in kendi genetiği mi var Memorial Şişli gibi?
Hastanelerin genetiği ne kadar ilerlemiş olabilir ki? Yeterli midir emin olamıyorum. Mesela Şişli Memorial Semra Kahraman ve ekibini çok kişiden olumlu duydum ama genetiği ne kadar yeterlidir? Hiç oradan genetik ike görüşen oldu mu? İnternette sadece Yeşim diye bir genetik doktorunun adı var.

Transfer öncesi günde 4 kez deltacortil kullanıyorum.transfer sonrasıda devam edecekmişim.daha önceki tedavilerimde de kullanmıştım ama sadece transfer öncesi 5 gündü.

Ben deltacortil hiç kullanmadım canım.transferden sonra kan sulandırması için
clexana iğne günde 1 göbekten ve progesteron için proluton iğne 3günde 1 kalçadan vurulmuştum. Ayrıca crinone gel, estrofem tablet de tabii.
Transferler negatif tabii bu arada

Allah şifa versin, hayırlı olsun tedavin. İyi haberler alırız inşallah

Canım anlıyorum seni, hayal kırıklığını. Ama işte bizim planladığımız gibi olmuyor. Çok inanarak giriyoruz tedavilere, hamileliklere düşündüğümüz gibi gitmeyince yıkılıyoruz. Ben de tüp bebekde çok motiveydim, doktorum da sen zaten hamile kalabiliyorsun, pgt ile seçeceğiz transfer edeceğiz bu kadar diyordu. Bir sürü embriyo oluşmuştu. Pgt'den 9'da 3'de sağlıklı gelmişti. Önce 2si transfer edildi. Tutmadı. Sonuncu da transfer edildi sonuncu artık bu sefer son anda mucizem tutacak dedim. Abimin bebeği doğdu o gün ve ben son embriyomdan da negatif sonuç alacağımı hissedip önce yeğenimi görmeye gittim hastaneye, sonra o hastanede test yaptırdım ve negatif sonuç aldık. Hayal kırıklığını düşünsenize. Ama olsundu, Allah var gam yoktu! Bu hafta yine normal gebelik denemesinden düşük ve kürtajla çıktım. Ve yine diyorum Allah var, gam yok. Bir gün bizim de olacak ama zor ama geç ama Allah'ın izniyle olacak. Lütfen üzülme! Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüzün gülsün inşallah arkadaşım.
Aglayarak okudum yazdimlarini cok duygusalim bugun surekli agliyorum..
Allahim nasil bir sinav dedim belki de bende hic pozitifi goremeyecegim bilemiyorum....
Yazini okudum ve simdi diyorum ki o iki tane gitsin analize parasi pulu umrumda degil belki nasip olur belki olmaz demekki iki tane hayirli kilmis rabbim bilmiyorum
Su ana kadar 1 toplama daha yapmaliyim diyordum ama simdi fikrim degisti
Rabbim yuzumuzu guldursun kardesim

Canım olsun vardır bir hayır,sıkma canını üzülme,insanlar nelerden sonra feraha çıkıyor,dur bakalım Rabbim ne zman verecek hayrını,umudunsakın kaybetme,Allahçok büyük
Rabbim cumlemizi selamete kavustursun ben birazda maliyetlerden dolayi cok bunaldim ve amh dusuk yumuetalarim bitiyor yasim 30 oldu

Allahim nasil bir sinav dedim belki de bende hic pozitifi goremeyecegim bilemiyorum....
Yazini okudum ve simdi diyorum ki o iki tane gitsin analize parasi pulu umrumda degil belki nasip olur belki olmaz demekki iki tane hayirli kilmis rabbim bilmiyorum

Para pul bir şekilde ayarlıyoruz napalım. Hiç olmayanlara Allah yardım etsin.
Bu arada ağlaman için anlatmadım, ağlattığıma üzüldüm canım
Ama lütfen üzülme, güçlü ol, sabırlı ol. Tedavi sürecindesin kendini düşürme. Herşey iyi gider inşallah.
Tek gende sizin süreçleri çok bilemiyorum canım ama dediğim gibi işimiz kolay değil evet ama hepimizin Allah'ın izniyle bir sırası zamanı var.

Sen hangi Acıbadem ile görüştün/görüşeceksin? Acıbadem'in kendi genetiği mi var Memorial Şişli gibi?
Hastanelerin genetiği ne kadar ilerlemiş olabilir ki? Yeterli midir emin olamıyorum. Mesela Şişli Memorial Semra Kahraman ve ekibini çok kişiden olumlu duydum ama genetiği ne kadar yeterlidir? Hiç oradan genetik ike görüşen oldu mu? İnternette sadece Yeşim diye bir genetik doktorunun adı var.[/QUOTE
Şöyle, İstanbul acıbademlerin hepsi kendi bünyelerindeki labmed i kullanıyorlar,genetik laboratuarların iyi adı da labgen.. Sen hangi acıbademi seçersen seç,genetikler labgen e, diğer tahlillerin labmede gidiyor,merkezi laboratuvarları yani,bizzat Acıbadem'den öğrendim, memorial a gelince, oranın da kendi genetik laboratuvarı var, çok gerekli durumlarda da Amerika'da anlaşmalı oldukları bi merkeze gönderiyorlarmış ama nadir durumlarda,genetik her türlü çalışmayı ( mesela bizimki gibi tek gen mutasyonu set ip süreci vb. ) kendi kaboratuvarlarında yapıyorlar, orada hemşire bir yakınımız da var,kesinlikle tavsiye ediyor,çalışmalarından ve kalitesinden Emin'ler

Sıkma canını ınsallah o 2 taneden güzel haberler gelır bızım ıcın durum çok zor 1 tane olsun sağlıklı olsun Allah yardımcımız olsun hepımızın

Kızlarrr yarın pgt için aranabilirim çok heyecalıyım nolur dua edinde iyi çıksın . İnsallah ararlar eger aramazlarsa kasımın 2 sine kadar mecburen beklicem :(

Back