Sen hangi Acıbadem ile görüştün/görüşeceksin? Acıbadem'in kendi genetiği mi var Memorial Şişli gibi?
Hastanelerin genetiği ne kadar ilerlemiş olabilir ki? Yeterli midir emin olamıyorum. Mesela Şişli Memorial Semra Kahraman ve ekibini çok kişiden olumlu duydum ama genetiği ne kadar yeterlidir? Hiç oradan genetik ike görüşen oldu mu? İnternette sadece Yeşim diye bir genetik doktorunun adı var.[/QUOTE
Şöyle, İstanbul acıbademlerin hepsi kendi bünyelerindeki labmed i kullanıyorlar,genetik laboratuarların iyi adı da labgen.. Sen hangi acıbademi seçersen seç,genetikler labgen e, diğer tahlillerin labmede gidiyor,merkezi laboratuvarları yani,bizzat Acıbadem'den öğrendim, memorial a gelince, oranın da kendi genetik laboratuvarı var, çok gerekli durumlarda da Amerika'da anlaşmalı oldukları bi merkeze gönderiyorlarmış ama nadir durumlarda,genetik her türlü çalışmayı ( mesela bizimki gibi tek gen mutasyonu set ip süreci vb. ) kendi kaboratuvarlarında yapıyorlar, orada hemşire bir yakınımız da var,kesinlikle tavsiye ediyor,çalışmalarından ve kalitesinden Emin'ler