Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Suanda haberlerim maalesef ki iyi degil allah selamete kavusturdun
6 embriyom kaldi bugun 5. Gunu ama biyopsi almaya uygun degillerdi.
Yarin a allah kerim ama soktayim boylr birsey olacağını sanmiyordum

Genetik set up 3000 euro verdim = 12.000
3 defa toplamaya + saglikli olani transfer dahil 10.500 tl verdim (1.raporluydu )
Ilk ilaçlarımi raporlu 1500 e aldim sonrakileri elinde kalanlardan aldim 1600 de oyle verdim toplam 3100 de ilac ben cok ilac kullaniyorum rezervim az
Tek genden saglikli cikan embriyo ya ngs yapilacak ki memorialden daha ileri teknoloji oda adet basina 325 usd

Tekrar

Cnm sen de memorial kadar para vermişsin,sıkma canını Allah büyük,kararlamıştır bizim için en güzel zamanları hayırlısıyla

Arkadaşlar, tek gen rahatsızlığı olanlar nerelerde yprıtyorlar şu an tüp bebekleri,her birimde bu kadar pahalı değildir ya,valla moralimiz bozuldu eşimle,Acıbadem'ler de pgt fiyatını telefonda 400 Euro civarı veriyor ama o da görüşmeye gidince fiyatı arttıracak mı emin değilim,

Acıbadem'de toplam tedavi ücreti ikiye katlıyor ; amaaaa tedaviye başladıktan sonra. İnsanın geri dönüşü olmayınca yani. Kelime oyunlarıyla vs ha bire eklemeler...

Acıbadem'de toplam tedavi ücreti ikiye katlıyor ; amaaaa tedaviye başladıktan sonra. İnsanın geri dönüşü olmayınca yani. Kelime oyunlarıyla vs ha bire eklemeler...
D Defnekuzuu EfervesaN inanılmaz rakamlar bunlar gerçekten. Bende de dengeli translokasyon var. Geçen sene Ekim'de Liv'de tüp bebek ve Microgen'de 9embriyo pgt için neredeyse 28-30.000 gibi bir rakama çıkmıştı.

Merhaba canm nasılsın?Hayırlı olsun gözün aydın..Allah yavrunu sizlere hayırlı evlat yapsın uzun ömür nasip etsin insallah..Daha önce de yazdık canm uygun olmadın demek.Biz de tekrar başladık canm bütün imkanlarimizi zorlayarak.İnşallah bu defa işimiz rast gider.Allah emeklerimizi araya vermesin.Baktım da maşallah miniğin çok tatlı..Allah size bağışlasın inşallah..

O zaman tekrar gerek var mı bilmiyorum ama bazı genetikçiler tedaviye başlarken tekrar set up istiyorlar.İnşallah siz de gerek kalmaz canm.Allah kolaylık versin inşallah..

Arkadaşlar tek gen hastalığı olanlar, çok emin olmamakla birlikte sizin maalşyetler konusunda bir arkadaşımız şu şekilde yapıyordu. Tek gen hastalığı hangi gene aitse önce o genler için pgt baktırıyor ve daha sonRa ilgili genlerden geçenleri set up a sokuyordu böylece daha az para ödüyordu. Embriyolardan iki uygulama için de hücre aldırıyordu genetikçilere bunu danışın kızlar

Oyle zaten canim ..

Ayrica embriyodan 2 defa ornek almak zararli benim merkezim 1 örnegi 2 ye bölüyor..
Once tek gen analizi yapılıyor o zaten set up in icinde ..setup tek gen hastaliklari icin yapilan birsey...
Tek gen den saglikli cikanlara sonra kromozom analizi ngs yapiliyor su tane basina ucret odenen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…