- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.121
Daha çok etken yaptırma canım en erken 9. Günü bekle daha öncefen boşuna yaptırmaKizlar transferin 6.gunu test yaptirsam belli olur mu
Hamile gibi görünüyorsun. İnşallah rabbim gönlüne göre versin. Amin...Bide erken idrarda belli olursa ikiz olma ihtimali olabilir mi
Diyebilirsin canm :)) Maşallah gözün aydın çok sevindim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.Kan değerine de baktırın kesin sonucu ordan görürsünüz ama inşallah o da iyi çıkacak.Bisey soracam ngs mi yaptirdiniz?Kaçı döllendi kaçı sağlıklı geldi?Kizlar transferimin 7. Gunu idrar test yaptim iki cizgi cikti sizce kesin hamileyim diyebilir miyim
Ben pgt pgs yaptirdim 3 embriyo gonderdik ikisi sagliksiz cikti biri saglikli ciktiDiyebilirsin canm :)) Maşallah gözün aydın çok sevindim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.Kan değerine de baktırın kesin sonucu ordan görürsünüz ama inşallah o da iyi çıkacak.Bisey soracam ngs mi yaptirdiniz?Kaçı döllendi kaçı sağlıklı geldi?
Gözün aydın canım allah tamamına erdirdin sağlıkla inşallahBen pgt pgs yaptirdim 3 embriyo gonderdik ikisi sagliksiz cikti biri saglikli cikti
Anladım canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Ben pgt pgs yaptirdim 3 embriyo gonderdik ikisi sagliksiz cikti biri saglikli cikti
Birşey sorucam. Tranfer günü nasıl belirleniyor acaba? Adete göre mi?Ben pgt pgs yaptirdim 3 embriyo gonderdik ikisi sagliksiz cikti biri saglikli cikti
Evet adetin 2.gunu dr gidiuorsun ilaca basliyorsun 13 gun sonra tekrar gidiuorsun bir jel veriyorlar 5.gun transfer oluyrsum benimki oyle oldu anatolia da yaptirdimBirşey sorucam. Tranfer günü nasıl belirleniyor acaba? Adete göre mi?
Ben Acıbadem düşünüyorum Bülent tıraşı
Canim merhaba yeni tedaviye bssliyosun sanirim oncelikle hayirli ugurlu olsun hersey yolunda gider insallah evladina kavusursunNe olur arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun tek gen hastalığı için setup haricinde her deneme için para ödedinizmi ödediyseniz nekadar ücreti..
Sagol canim cumlemizim yavrusunu insallahUmutcum merak ediyordum seni sürekli bakmaya çalışıyorum buraya çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün evladını abisine de şifa olsun inşallah amin
hangi hastahanede yaptırdınızCanim merhaba yeni tedaviye bssliyosun sanirim oncelikle hayirli ugurlu olsun hersey yolunda gider insallah evladina kavusursun
Ucret konusuna gelince setup icin bi onbin vermistik bu sadece hazirlik yapmak icin gerekli olan malzemenin ucrti dendi.her denemeye de ayri para vermistik tek gen bir seferde tek embriyo veya onbes embriyo hepsi tek fiyat fakat kromozom embriyo basina fiyat
Canim soyle bisey yaptirabilirsin embriyolarina tek gen ve kromoxom bakilacak gibi hucre aldirip once tek gen baktirip daha sonra saglikli gelenlere kromozom baktirabilirsin ben cok ugrastim maddi olarak yipranmistik epey. En son boyle konusmustuk merkezle. Bu arada dogan bebegime sadece tek gen baktirmistim. Duacinizim rabbim islerinizi kolaylastirsin insallah
Sağol canım Allah razı olsun bir önceki tedavimde süreç aynen yazdığın gibi işledi sadece bana bilgi verilmedi 2. Tedavide setup harici para ödeyeceğimi bilmiyordum bilseydim ona göre hazırlanırdım daha önce Acıbadem maslakta tedavi oldum memnun kalmadığım için Brüksel tüp bebek merkezine geçtim artık son tedavim maddi manevi uğraşacak gücümüz kalmadı 37 yaşındayım tek yumurtalığım var ve şuan 5 yumurtam gözüküyor hafta sonu toplanacak kaçı döllencek kaçı işleme alınacak zor çok zor Allah büyük..Canim merhaba yeni tedaviye bssliyosun sanirim oncelikle hayirli ugurlu olsun hersey yolunda gider insallah evladina kavusursun
Ucret konusuna gelince setup icin bi onbin vermistik bu sadece hazirlik yapmak icin gerekli olan malzemenin ucrti dendi.her denemeye de ayri para vermistik tek gen bir seferde tek embriyo veya onbes embriyo hepsi tek fiyat fakat kromozom embriyo basina fiyat
Canim soyle bisey yaptirabilirsin embriyolarina tek gen ve kromoxom bakilacak gibi hucre aldirip once tek gen baktirip daha sonra saglikli gelenlere kromozom baktirabilirsin ben cok ugrastim maddi olarak yipranmistik epey. En son boyle konusmustuk merkezle. Bu arada dogan bebegime sadece tek gen baktirmistim. Duacinizim rabbim islerinizi kolaylastirsin insallah
Allah o hastaneye kimseyi düşürmesin bende hep ağlayarak çıktım ordan ve yazdıklarınızı birebir yaşadım.. şimdi nerde tadavi görüyorsunuz Rabbim evladınıza kavuşmanıza vesile olacak dr larla karşılaştırsın inşallah..Ben Bülent Tıraş'a gittim. Hiç memnun kalmadım. Zaten sadece ilk muayenede görüp sonra bir daha göremiyorsun. Başka dr'lar takip ediyor. Her kontrole gidişinde baştan belirtmedikleri bir dünya ek paralar istiyorlar. Ben her kontrolden sinirden ağlayarak çıkıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?