Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm embriyolarına hangi yöntem uygulanacak?

Selam kızlar bende cuma günü 2 adet ngs testinden geçmiş bebislerimi almaya gidicem 1 kere hamile kaldım 1 buçuk aylık düştü şimdi 3. Tüp bebek denemem en uzun en acılı en masrafı tedavim bu oldu :)) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisini versin

Benim Mayıs ayinda 1 adet ngsli embriyo transferim oldu tutmadı doktor da bende şok olduk
Icinizde ngs den geçmiş sağlıklı denilen embriyo ile hamile kalan var mı ya

Kesinlikle sana katılıyorum 5500lerde başlıyor tedavi ilaçlar hariç ama 11 12 binlere çıkıyor ve sonuç hüsran Dr u görende cennetlik

Evett bunuda ilk duyduk ngsden gecen ama tutmayan tabiki hersey nasip inaniyoruz ki sadece rabbim isteyecek gerisi bos insallh bu sefer tutar yüzünüz güler....

Evett bunuda ilk duyduk ngsden gecen ama tutmayan tabiki hersey nasip inaniyoruz ki sadece rabbim isteyecek gerisi bos insallh bu sefer tutar yüzünüz güler....
Evet ya ablamlar falan baya bi şoktan cikamadik nasıl tutmaz diye sonra bana bi tedavi uyguladı 2 ay geçici menopoz 1 ay Yasmin hapı sonra histereskopi de yaptı neupogen diye bi iğne verdi sana yapacak başka bişey kalmadı tedavinin zirvesindesin dedi
Niye tutmuyor bilinmiyor sebepsiz infertite sanırım bakalım şimdi ne olcak zorla 2 embriyo istiyorum diye kabul ettirdim
Haber ederim sizi de hayırlısı allahtan herkes için

Kesinlikle sana katılıyorum 5500lerde başlıyor tedavi ilaçlar hariç ama 11 12 binlere çıkıyor ve sonuç hüsran Dr u görende cennetlik

Bizim 15000'i geçti. Dr'u 1 kez gördük 3 ayda. Üstelik bu 3 ay boyunca endometrium inceliği problemim varmış ve bana söylememişler. Smear testi için öylesine bir devlet hastanesine gidince öğrendim.

Haklisin iki istemede cunki bari biri tutmzsa digeri tutar ama insallh ikisi tutar

Bizim 15000'i geçti. Dr'u 1 kez gördük 3 ayda. Üstelik bu 3 ay boyunca endometrium inceliği problemim varmış ve bana söylememişler. Smear testi için öylesine bir devlet hastanesine gidince öğrendim.
İşte bu yuzden hep cok iyi arastirma yapalim para tuzagina dusmeyelim

Kızlar ya ben Acıbadem de tedavı olan bı sürü ınsanlar konuştum ıcınde translakasyon olan bı sürü ınsan vardı hepsının sonucu olumlu olmuş ve herkes hocayı az gorecegını bilerek gıtmıs ben hıc tüp bebek tedavısı olmadım ama hıc bı yerde bı Prof tüm muayenelerımızı yapmaz sanırım yanı açıkcası ben orayı düşünüyordum sızlerın neden olumsuz oldu bırbırımzıı daha çok bılgılendırelım lütfen ınsan nereye gidecek karar veremıyor

Slm ben acibadem international da tedavi goruyorum.cok da memnunum hastaneden ve doktorumdan.tavsiye ederim.agustosta opu oldum.embriyolar genetige gitti.o ay adet oldum.bu ay histereskopi yapilacak ama hala adet olamadim 4 gun gecti.sizin de gecikme olmusmuydu.deneyimli arkadaslardan cvp bekliyorum.pek sabrim kalmadi artik.

Evet benimki de gecikmisti 5 6 gungecmisti

Kızlar embriyo genetiğe gidince bozulma ihtimali varmış moralim bozuldu benim 4 tanesi gitti bozulmuş olduğunu anlarlar mi

Kızlar embriyo genetiğe gidince bozulma ihtimali varmış moralim bozuldu benim 4 tanesi gitti bozulmuş olduğunu anlarlar mi
Emriyo genetige gitmiyorki emriyodan alinan biopsi genetige gidiyo yanlismi anladim ben hem emriyonuz bozulsa tabiki anlarlar soylerler cunki nasil bi kalitede oldugunu bile soyluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…