- 23 Temmuz 2016
- 193
- 258
- 103
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.861
Doktorunuznkim acaba hangi klinikBenim yumurta toplama haziranda yapıldı pcg de gitti 2 adetmde başladık tedaviye uzun bi süreç ama rahim dinlensin istedik 9 embriyo dan gönderdik 2 temiz geldi
Denizli erpa özel sağlık hastanesi yunus aydin canimDoktorunuznkim acaba hangi klinik
Anladığım kadarıyla sizinki tek gen hastalığı tasiyiciligi tipali bendeki gibi. Fakat tek taraflı tasiyicilik pgt gerektirmiyor siz neden yaptırdınız ki. Benim esimde tasiyici olduğu bizim ki pgt gerekiyorSaol canım inşallah önümüzdeki ay yeniden denicez
Ben genetik bi rahatsızlık olduğunu biliyordum ailede hastalık olduğu için ben ve kardeşlerim test yaptırdık taşıyıcı çıktım araştırdım pgt yapmam gerektiğini öğrendim bu sebeple ben direk pgt tedavisi ile başladım
Pgt yapıldığı halde tutmadı evet benim de zaten korkum bu yüzden arttı doktorum malesef sebebini bilemiyoruz dedi embriyo tutunmaya uygun değil iş demek ki dedi
Anladığım kadarıyla sizinki tek gen hastalığı tasiyiciligi tipali bendeki gibi. Fakat tek taraflı tasiyicilik pgt gerektirmiyor siz neden yaptırdınız ki. Benim esimde tasiyici olduğu bizim ki pgt gerekiyor
Doktor muayene bikac sey pak
Ben memoriallede gorustum bahceciylede ikiside hemen hemen ayni fiyati verdi.bende cok sasirdim 25 bine...bana ilk baslangic doktor muayenesi bikac sey paket halinde 6bin 750 dendi embriyo basinada 350 dolar dediler.
Evet bahçecide 350 usdBahçeci mi dedi embryio başına 350 dolar diye tam anlayamadım canım
Evet bahçecide 350 usd
Tek embriyo ya pgt mıBen yaptırdığımda 3780 € du değiştirmişler demekki ödeme şeklini
Yok soracağız tabikideCanım cok teşekkür ederim cevabın için cd56 nasıl bir test yine rahimden parça mı alınıyor ne kadar sürede sonuç geliyor bir de sen erayı neden yaptırmadın kusura bakmayın çok soru soruyorum
Evet bende görüştüğümde hemen hemen aynıydı ama işin içine havuz du dondurrmaydı falan girinci yükseliyo nerdeyse 2 tedavi parasına denk geliyo.Doktor muayene bikac sey pak
Ben memoriallede gorustum bahceciylede ikiside hemen hemen ayni fiyati verdi.bende cok sasirdim 25 bine...bana ilk baslangic doktor muayenesi bikac sey paket halinde 6bin 750 dendi embriyo basinada 350 dolar dediler.
Peki ne kadar tutuyo asagi yukari.biz 20 bini gozden cikariyoruz...Evet bende görüştüğümde hemen hemen aynıydı ama işin içine havuz du dondurrmaydı falan girinci yükseliyo nerdeyse 2 tedavi parasına denk geliyo.
Tek embriyo ya pgt mı
Ben ataşehir memorialde yaptırdım 1. Tedavide 3 embriyo gönderdik toplamda 11 bin tuttu 2.de 2 embriyo 9 bin tuttu ama ikisindede sağlıklı bulunamadı.Peki ne kadar tutuyo asagi yukari.biz 20 bini gozden cikariyoruz...
Peki bu tedaviler hersey icindemi bukadar tuttu bide sizin sorununuz neydi acabaBen ataşehir memorialde yaptırdım 1. Tedavide 3 embriyo gönderdik toplamda 11 bin tuttu 2.de 2 embriyo 9 bin tuttu ama ikisindede sağlıklı bulunamadı.
Pe
Peki bu tedaviler hersey icindemi bukadar tuttu bide sizin sorununuz
Bendeki sorun kromozom bozukluğu evet herşey içinde tüp bebek 5buçuk ilaçlar 1buçuk embriyolarda 350 dolar extra bişeye para vermedik ama havuz dondurma işlemi galan olmadı bende.Pe
Peki bu tedaviler hersey icindemi bukadar tuttu bide sizin sorununuz neydi acaba
Ben 3 kere düşük yaptım ve bi doktor bana kız olduğu için düşüyodur dedi yani erkek olsa düşmiycekmi bende kromozom bozukluğu var bu konuda bir bilginiz varmı.Taşıyıcı olduğum için, bebek erkek olursa hasta kız olursa taşıyıcı olma ihtimali %50 olduğu için yaptırmak istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?