Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar gunaydin yazacağım bi türlü haber veremedim sizlere 30 agustos da yükleme yapılacak estrofen kullanıyorum jel var yapışkan bi bant var dekort var tuzu kes dedi doktör 1 tane de progestoron iğne var hergün ağır geliyor ilaçlar ama inşallah 30 agustos zaferim olacak benim

Anladığım kadarıyla sizinki tek gen hastalığı tasiyiciligi tipali bendeki gibi. Fakat tek taraflı tasiyicilik pgt gerektirmiyor siz neden yaptırdınız ki. Benim esimde tasiyici olduğu bizim ki pgt gerekiyor

Anladığım kadarıyla sizinki tek gen hastalığı tasiyiciligi tipali bendeki gibi. Fakat tek taraflı tasiyicilik pgt gerektirmiyor siz neden yaptırdınız ki. Benim esimde tasiyici olduğu bizim ki pgt gerekiyor

Taşıyıcı olduğum için, bebek erkek olursa hasta kız olursa taşıyıcı olma ihtimali %50 olduğu için yaptırmak istedik

Doktor muayene bikac sey pak

Ben memoriallede gorustum bahceciylede ikiside hemen hemen ayni fiyati verdi.bende cok sasirdim 25 bine...bana ilk baslangic doktor muayenesi bikac sey paket halinde 6bin 750 dendi embriyo basinada 350 dolar dediler.

Bahçeci mi dedi embryio başına 350 dolar diye tam anlayamadım canım

Canım cok teşekkür ederim cevabın için cd56 nasıl bir test yine rahimden parça mı alınıyor ne kadar sürede sonuç geliyor bir de sen erayı neden yaptırmadın kusura bakmayın çok soru soruyorum
Yok soracağız tabikide
Evet rahimden parça alındı 10 gün içinde geldi sonuç
Era bana önermedi dr um bir kızım var hiç hamile kalmayanlara yapıyorum dedi

Doktor muayene bikac sey pak

Ben memoriallede gorustum bahceciylede ikiside hemen hemen ayni fiyati verdi.bende cok sasirdim 25 bine...bana ilk baslangic doktor muayenesi bikac sey paket halinde 6bin 750 dendi embriyo basinada 350 dolar dediler.
Evet bende görüştüğümde hemen hemen aynıydı ama işin içine havuz du dondurrmaydı falan girinci yükseliyo nerdeyse 2 tedavi parasına denk geliyo.

Kizlar ya 3 kere sezaryan oldum eylul de de transferim var 2 bebegimi kaybettim 4.sezaryandan da korkuyorum transfere sanki hazir degilim ne yapmaliyim bilmiyorum

Taşıyıcı olduğum için, bebek erkek olursa hasta kız olursa taşıyıcı olma ihtimali %50 olduğu için yaptırmak istedik
Ben 3 kere düşük yaptım ve bi doktor bana kız olduğu için düşüyodur dedi yani erkek olsa düşmiycekmi bende kromozom bozukluğu var bu konuda bir bilginiz varmı.

Arkadaslar bahcecide ngs yaptiran var mi. Hep pgt yapildigini okuyorum.ama sisli memorial bana ngs uygulanmasi gerektiğini soyledi. Birde kimyasal gebelikten hemen sonra tup bebege baslanirmi yoksa dinlenmem mi gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…