Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #47.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb size bişi sormak istiyorum fiyat olarak hatırladınız kadarını söyleyebilirmisiniz tüpbebek +pgt+havuz tek tek nekadar.25 bin çok fazla değilmi ya birde hangi doktor memnunmusunuz doktorunzdan.
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için peki pgt fiyatı sabitmi embriyo başına değilmi yani biz embriyo başına 350 dolar ödedik bahçecide ne kadar embriyo olursa olsun 12 binliramı.Tabi söylerim yalnız benim başladığım zamandan sonra zamlı listede pgt fiyatı nedir bilmiyorum
1. Deneme tüp bebek 6250 tl +ilaç maliyeti (1500 tl civarı)
Pgt fiyatı 12.000 tl
Embriyo dondurma 1500 tl
Rahim dinlendirme 500 tl
Doktor muayene ve amh testi 600 tl
Canım hatırladıklarım böyle birde benim polip operasyonu oldu 2500 tl
Birde ben havuz işlemi yaptırmadım onun fiyatı yeni listede 4100 tl görünüyor
Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için peki pgt fiyatı sabitmi embriyo başına değilmi yani biz embriyo başına 350 dolar ödedik bahçecide ne kadar embriyo olursa olsun 12 binliramı.
Arkadaşlar benim embriyodan hücre alınip yurt dışına gönderildi rahim dinlendirme yöntemi uyguladık 2 hafta oldu sonuç için hala aramadılar sizin sonuç ne zaman geldi bahcecide yaptirdim
Anladım biz tedaviye başlayana kadar dahada artarmemoriale göre pahalıymış bayaŞöyle diyim ben tek gen hastalıklarında pgt yaptırdım euro bazında 3.780 € du embriyo başına değildi ne kadar embriyo olursa olsun tek ücret diye konuşmuştuk ama dediğim gibi zam gelmiş şimdiki fiyat nedir bilmiyorum
Çok üzüldüm hayırlısı olsun evet beterin beteri var var şükretmemiz gerekiyo bazen unutuyoruz sizin 1 tane daha embriyonuz vardı sanırım onu kullanmıycakmısınız birde sağlıklı embriyo nasıl tutmuyo anlamıyorum ya zten zor bulunuyo.Arkadaslar ben kesin negativ sonucumu aldim, üzüldüm eee tabikide agladim, ama sükür ben iyim Rabbim bana bugün öyle bi ders verdiki, beterin beteri var
Daha gecende gördügüm kadin, kizimin sinifinda bi oglanin annesinin ölüm haberi geldi. Iki tane yavrucak annesiz kaldi. Hicbirseye üzülmeyin, sükür bugünümüze, Rabbim beterinden korusun, ben artik fazla buraya ugrayamicam, insAllah Rabbim hepiniz hayirli kapilar acar
Bende bahcecide tedavi gördüm 18-20 gün arası geldi sonucumArkadaşlar benim embriyodan hücre alınip yurt dışına gönderildi rahim dinlendirme yöntemi uyguladık 2 hafta oldu sonuç için hala aramadılar sizin sonuç ne zaman geldi bahcecide yaptirdim
Bilmiyorum canim bende anlamadim, bu benim 3. transferim hicbiri tutmadi, saglikli ama olmiyor artik bende yoruldum biraz kafami toparlamak istiyorum, tekrar hemen denemek istemiyorum, sükür saglikli bir kizim var ama bitanede daha melegim var, engelli bi cocuga bakmak cok zor ben cok yiprandim, esimde cok yoruldu, gec olsun hayirlisi olsun,Çok üzüldüm hayırlısı olsun evet beterin beteri var var şükretmemiz gerekiyo bazen unutuyoruz sizin 1 tane daha embriyonuz vardı sanırım onu kullanmıycakmısınız birde sağlıklı embriyo nasıl tutmuyo anlamıyorum ya zten zor bulunuyo.
Doktor muayene bikac sey pakTabi söylerim yalnız benim başladığım zamandan sonra zamlı listede pgt fiyatı nedir bilmiyorum
1. Deneme tüp bebek 6250 tl +ilaç maliyeti (1500 tl civarı)
Pgt fiyatı 12.000 tl
Embriyo dondurma 1500 tl
Rahim dinlendirme 500 tl
Doktor muayene ve amh testi 600 tl
Canım hatırladıklarım böyle birde benim polip operasyonu oldu 2500 tl
Birde ben havuz işlemi yaptırmadım onun fiyatı yeni listede 4100 tl görünüyor
Ben memoriallede gorustum bahceciylede ikiside hemen hemen ayni fiyati verdi.bende cok sasirdim 25 bine...bana ilk baslangic doktor muayenesi bikac sey paket halinde 6bin 750 dendi embriyo basinada 350 dolar dediler.Anladım biz tedaviye başlayana kadar dahada artarmemoriale göre pahalıymış baya
Canım maddi açıdan evet zorlayabilir ama özellikle ilk denemeler değilse muhakkak yaptırın tutmazsa sonra tekrar sil baştan başlamak varBana bir oneride bulunacak kimse yok mu
Ngs ye gittiyse 21 gün sonra geliyorYurtdışına gönderen yok mu ya arkadaslar cok merak ediyorum
Canım cok teşekkür ederim cevabın için cd56 nasıl bir test yine rahimden parça mı alınıyor ne kadar sürede sonuç geliyor bir de sen erayı neden yaptırmadın kusura bakmayın çok soru soruyorumCanım maddi açıdan evet zorlayabilir ama özellikle ilk denemeler değilse muhakkak yaptırın tutmazsa sonra tekrar sil baştan başlamak var
Ben 3. Deneme öncesi cd 56 yaptırdım sonucum yüksek geldi ve serum alacağım inşallah daha öncekiler neden tutunamadı sebep bulamamışlardı belki de budur nedeni
Teşekkür ederim canım sonuçlar geldiNgs ye gittiyse 21 gün sonra geliyor