- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.741
Biz 11.5 senedir evliyiz. Bu süreçte eşim askere gitti. 3 sene doktora için başka şehirde yaşadı. Yazları annesinin yanına giderdi bazen ben gidemezdim, hamileliklerimde hep yasaktı. Bazen eşim kavuşmamız mahşere kaldı der. Ha bu arada yazları görümcemlerde olunca malum kalabalıkta olmazdı. Evliliğimizin yarısında ayrıydık yani:))
Ayyyy çok ayrı kalmışsınız canım ya. Gerçi arada iyi oluyor biraz ayrılık biraz özlem ama sizinki bayağı uzun sürmüş. Bunda da dayanın azıcık sonra tam kavuşursunuz
Dayanırız dayanırız:))Tutsun da. ZAten doğunca da epey süre olmuyor... Çocukla uğraşmaktan... Razıyım ben yeterki olsun da... Şimdi dr ye sormayayım dedim dr ile zaten hepten içli dışlı olduk. Bunu mu düşünüyor demesin:))
İnci fiziken farklılık var mı sende büyüdüklerini hissediyor musun? Bir de tahminen şu kadar var yumurta dediler mi? Sayı ne zaman belli olur tahminen?
kazen yeni bir proje başlatmış engelli kardeşlerimiz için http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/kadinl...eme-hayat.html (Bir gülümseme bir hayat !)
sizde çorbada tuzunuz olsun istemezmisiniz??
eğer 10 gönüllü çıkarsa ki inşallah çıkar bir adet çocuk tekerlekli sandalyesi bedelinde olacak
15 gönüllü çıkarsada çok amaçlı tekerlekli sandalye bedeli tutuyor
hem pro kartınız olacak havalı havalıhemde en önemlisi bir engelli arkadaşımızın sevinmesine,mutlu olmasına vesile olacaksınız ...bu ben elimdne geldiğince bu konuyu diğer topikteki arkadaşlarlada paylaşacam
ne kadar çok kişi o kadar çok engelli kardeşlerimizin sevinmesi gülümsemesi demektir hayden pambık eller cebee
not:katılmak isteyenler bana özelden haber versin isim listesi yapıyorum
duyarlı olacağınıza inanıyorum ben
Bu projeye katılmayı en çok isteyenlerden biri de benim. .
Canım sen riskli gebelik grubunda olduğun için bence riske atma tutarsa. Olsun ve doğsun da doğduktan sonra zaman hızlı geçer zaten. Vuslat için gün sayarsınız, çok zevkli oluyor
Şu an bir şey hissetmiyorum. Okuduklarım kadarıyla bir kaç iğneden sonra biraz ağrı başlayabiliyormuş büyüdükleri için. Yarın gittiğimde soracağım yumurtaların durumunu.
Evet canım ben düşünmüyorum odayı da ayırırım:))
Merakla bekliyorum...
Bu arada benim kızımın kardeşi de ameliyat oldu. Şu an yatıyor 6 hafta daha yatacak. Ayaklarından. Yürüyor şükür ama büyüdükçe bozuluyor ayakları ve yürümesi. Sigortaları da yok. Ameliyatlarına ailece destek oluyoruz. Beni mazur görürsün di mi kedersiz:))
Yok canım odayı ayırmana ne gerek var :) Ondan mahrum olmayın bari :) Geçmiş olsun çok. Ne kadar sürede bir ameliyat olması gerekiyordu?
Kızkardeşimin kızı yazacaktım:)) Sağ ol. Canım 6 ameliyatı. Ama 14 yaşında şu an. Dedim ya biz Türk filmi gibiyiz. Kardeşim okumadı ve 16 yaşında evlendi. 17 de ve 19 da anne oldu. 2. çocuğu folikasit eksikliğine bağlı spina bfida hastası doğdu demiştim ya sana önceden...
Büyüdükçe ayakları bozuluyor şekil olarak ve yürüyüşü bozuluyor. Platin filan takıp destek yapıyorlar. Ama buna da şükür...
Ben onu kızkardeşimin kızı olarak okudum zaten :) Çok küçük evlenmiş :26: Hemen de çocukları olmuş. Allah yokluklarını göstermesin. Evet söylemiştin. Tabi buna da şükür. Rabbim şifasını versin inşaallah... Kardeşin hamileliğinde hiç folikasit kullanmamış mı peki?
Mattika sen ne yapıyorsun korunmuyorsun di mi? Peki ne zaman deneyeceksin tekrar...
bilmiyorum canım ne zaman deneriz. öyle hemen bi daha denemek için maddi durum müsait değil.
zaten pek hevesli değilim. hayırlısı
Öyle malesef. Ücretler el yakıyor. Sizin niye devlet karşılamıyor? dOĞAL yoldan oldu diye mi? Yani hamilelik...
Lütfen öyle deme. Aslında hepimizin içinde var istek. Ama yaşadıklarımız nedeniyle hayal kırıklıklarımız bu duyguyu bastırmaya çalışıyor. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın...
Canım kullanmadı dr ye bile gitmemişti ben öğrenciydim bilmiyordum bu işleri. Şu an 33 yaşında 16 yaşında, 14 yaşında ve yaklaşık 10-11 aylık çocuğu var. Ama 3. normal... 1. de normaldi...
bilmiyorum canım ne zaman deneriz. öyle hemen bi daha denemek için maddi durum müsait değil.
zaten pek hevesli değilim. hayırlısı
translokasyon gibi genetik sorunları karşılamıyo devlet.
hasta bi kardeş olursa onun iyileşmesini sağlıcak kardeşi seçmek için karşılıyor.
tüp bebekte de tüpler tıkalı olmalı veya 3 aşılama sonrası karşılıyo heralde tam bilmiyorum
Çok şükür diğerlerinde bir şey yok. Allah yardımcıları olsun...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim.