- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.701
Canım şimdi geldim okuldan. Öğlen ve tenefüslerde de bakıyorum. Tefriciye adetken okunurmuş ayet değil çünkü...
Gonderdım canım.
Alt tıre koymadan gondermısım . Tabı baskasına gıtmıs
ben de dıyorum nıye eklemıyorsun dıye ...
:) ekledim lavequecim.
ben sana msn adresımı vermısım yanlıslıkla,,,
nasıl ekledın ?
ne msnden ne de faceten bana gelen bır bılgı yok
Face'ten adresini aratınca çıktı :) Hituci de ekli olunca anladım sen olduğunu :) Biraz geç gelebilir istek, bazen öyle oluyor.
Face'ten adresini aratınca çıktı :) Hituci de ekli olunca anladım sen olduğunu :) Biraz geç gelebilir istek, bazen öyle oluyor.
bu kadar surede coktaaaan gelirdi .
bence bir gariplik oldu.
msn var mi
msnden ekle
Canım acil çıkmam gerekti, kusuruma bakmaBuluşmuşuz sonunda :)
Kızlar az önce iğnemi yaptım, dün o acemilikle kanatmadım, bugün kanadı biraz hafif de acıdı. Bilmeden yapmak daha güzelmiş :)
evet bulustuk sonunda:)
kanıyor arada , herhalde yanlıs yapım tarzından dıye dusunuyorum ben .
sorun degıl ama . acıdı mı?
hersey bılmden daha guzel bence.
bıldıkce goruyorsunuz battıkca batıyoruz
Bilmiyorum ki. Dün hiç acımamıştı, bugün acıttım :) Evet bilmeden daha iyi galiba :) Bir şeyleri öğrendikçe şu neymiş o da neymiş diye diye bilmediğimiz kalmıyor.
Geçmiş olsun canım... Bakalım biz ne yapacağız( Sati hep aynı saat mi? Bir de ilacın dozu için ne yapıyorlar? Yani nasıl belirleniyor? Kan dedin neye bakılıyor kanda?
Aynı saatte yaparsanız iyi olur demişlerdi ama öyle dakikası dakikasına dikkat edin demediler. Kanda 3 şeye bakıyorlar, yazmışlardı ama sadece e2'yi hatırlıyorum. Kızlar bilir. Değerlere göre ayarlıyorlar dozu bir de sanırsam yumurta büyüklüklerine göre. Canım sen sömestre ek olarak rapor alacak mısın?
Canım bence tedaviye başlayacak tüm arkadaşlara okuyalım. Benim adım da Nesrin...
Bence de başlayacak herkese okuyalım...
Allah gönlüne göre versin. Hiç doğal hamile kalmış mıydın?
Tamam canım kolay gelsin. Allah razı olsun. Allah kabul etsin. İsmim Hülya canım.
Erken evlenmişsin :) Yeni de evli sayılırsın. Kayınvaliden baskı yaptığı için mi sendeki bu istek? Boşver canım o ne söylerse söylesin.
He onlar işte
Evet daha 1.5 yıllık evliyim canım ama işte evli olunca
isteniyor malum aşkın meyvesi.bide çevresel etkenler
Kayınvalidem bir tuhaf eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama
Yinede güven olmaz erkeğe.Mazallah bu kadın benim üstüme kuma getirir
O yapıda biri
Aman Allah korusun.bebeklerimi kaybettim eşimide kaybetmek istemem canım
İnci tanem ne yaptın iğneleri vurabiliyor musun?
Canın acıdımı:26:
Ay yok artıkEşin bir şey demiyor mu peki? Çok sevdiğim bir arkadaşım var. 6 yıllık evli, bir kaç kez düşük yaşadı. Kayınvalidesi durmadan sıkıştırıyor kızı. Oğluna söylemiyor, kızın başını yiyor. Allah akıl fikir versin bunlara.
Başlangıçta minik iğneler var canım. Bugün 2.sini yaptım. Dün hiç bilmeden yaptım hiç acımadı, bugünse acıttım hafif kanattım da ama olsun sonu güzel olsun da hepsi olur biter Allah'ın izniyle...
Eşim bir şey demiyor istemiyoruz daha düşünmüyoruz diyor
Beni çok sıkıştırıyor bana tembel doğuramadın bi tane diyor
Zoruma gidiyor bİde sorunun bende olduğunu bilmiyorlar
Söylemedik söylememde zaten.Sende bir problem mi var çabuk söyle diyor
Ayy Allah'ın takdiri ya kendi oğlunda olsaydı ne olacaktı o zaman?
Aynen amin cnaım allah akıl fikir versin
Evet canım bu emeklerini rabbim boşa çıkarmasın
Can tatlı ama işte evlat için her şey yapılıyor
Allah kolaylık versin bitanem