- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.721
Bu bir imtihan mervecim sakın unutma. Kimseye söylemek durumunda değilsiniz. Yaşın çok genç ve şükür ki sorununuzun bir tedavisi var. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Evet canım bu bir imtihan Sabır Sabır Ya Sabır
aMİN CANIM Amin.Sen kaç yaşındasın bu arada?
Ağustosta 26 bitti canım.
Canım sende gençmişsin daha
Bende 30lu yaşlardasın zannetmiştim
Kızlar istirahata mı çekildiniz bu akşam :)
Aynı saatte yaparsanız iyi olur demişlerdi ama öyle dakikası dakikasına dikkat edin demediler. Kanda 3 şeye bakıyorlar, yazmışlardı ama sadece e2'yi hatırlıyorum. Kızlar bilir. Değerlere göre ayarlıyorlar dozu bir de sanırsam yumurta büyüklüklerine göre. Canım sen sömestre ek olarak rapor alacak mısın?
E2,lh ve progesteron bakiyorlar guzelim.
Benim de 2 düşüğüm var üzülüyor insan. Bir de 25 haftalık erken doğum o da başka bir acı...Evet Nesrinciğim ben 2 kere hamile kaldım doğal yoldan
İkiside düştü malesef
Evet daha 1.5 yıllık evliyim canım ama işte evli olunca
isteniyor malum aşkın meyvesi.bide çevresel etkenler
Kayınvalidem bir tuhaf eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama
Yinede güven olmaz erkeğe.Mazallah bu kadın benim üstüme kuma getirir
O yapıda biri
Aman Allah korusun.bebeklerimi kaybettim eşimide kaybetmek istemem canım
Canım sende gençmişsin daha
Bende 30lu yaşlardasın zannetmiştim
selam kızlar, tedaviye başlayan inciydi di mi, okumuştum yanlış hatırlamayayım.
canım hayırlı sonuçlar gelir inş.
kaynana ve kayınpeder bizde pek giremiyorum.
allaha emanet
Yas konusu acilmis ben istirahate gecerim:)))
Canım sömestır bitene dek belli olur.Tutarsa baştan sona raporlu olacağım. Riskli gebe gurubuna giriyorum. Zaten 12. haftalarda dikiş atılacak.(serklaj) Sonra hep yatacağım...( Ama razıyım...
oh oh herkes burda.size iyi muhabbetler ben yatıyorum.öpüldünüz....
Biz de hareketli bir gece yaşadık. Oğlan okuldan gelince uyur biraz. Uyudu. Uyanmasına yakın trafo patladı dışarıda ve elektrikler kesildi. Oğlan ağlayarak uyandı başım ağrıyor diye.O ara oğlanın öğretmeni aradı.Onl konuştum oğlan hala ağladı ilaç verdim kadın doğumcumu aradım acile götür salgın var dedi. Eşim üniversitedeydi ve uzak. Dr mle yakın oturuyoruz bir mahalle var gelip alayım ded. Yok dedim eşim taksi gönderiyor. Taksi geldi acile gittik eşim geldi. Biraz sinüziti varmış. Elektrikler gelmiş ama asansör çalışmıyor 5 kat çıktık yine trafo patladı. Yattık sonra uyandık yine. Dr me mesaj yazdım. Sağ olun oğlan iyi diye. Ne aksiyon ama...
selam kızlar, tedaviye başlayan inciydi di mi, okumuştum yanlış hatırlamayayım.
canım hayırlı sonuçlar gelir inş.
kaynana ve kayınpeder bizde pek giremiyorum.
allaha emanet
Günaydıııııınnnn.... İlk derslerim boş bugün de... Nasılsınız? Benim geciktiricim bitti dün akşam.3-4 güne kalmaz adet olacağım:))
Leave maşallah canım güzelliğine hayran kaldım:))
Sen hepimize taş çıkartırsın lavequecim, maşallahın var
Tutsun da inşaallah, varsın yat.
Nerelerdesin hitucicim. Özlettin kendini.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyidir inşaallah.
Evet canım ben başladım. Allah razı olsun. Dualarımız kabul olsun inşaallah. Sende durumlar nasıl?
İyi iyi dr ye gittik hastanede iyileşmişti ağrı kesici vermiştim. Geçti sanırım. Orada tost bile istedi yedi:))
Şimdi okulda...
Aklıma şu takıldı. Ama yanlış anlamayın beni:))Adetle iğnelere başlanıyor ya... O arada yumurtalar büyümeye başlıyor. Adet bitince devam ediyor büyümeye. Peki adet bitince ilişki yasak oluyor değil mi? Yumurta toplanınca transfere kadar da sonuç belli olana kadar da yasak değil mi? İnşallah olur hepimizin. Bizim tutsa da tüm hamileliklerimde yasaktı yine yasak olacak. Ona göre bir iki günü değerlendirelim:))
Aman ne şehveli hatunmuş demeyin:)) Eşim için...
İyi bari geçmiş olsun. Allah iyiliğini versin. Güldürdün beni sabah sabahMaalesef yasak canım. Bana tedavi sonuna kadar yasak dendi. Ama transfer sonrası yasak olur mu bilmem.