Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar genetikngsden gelen emb ile hamile kaldım suan 12 haftalık hamileyim 2li test istedi doktorum, aranızda genetık ngsden gelen emb. 2li test yaptıranlar varmı cok merak ediyorum gerek varmı acaba

B
Kızlar genetikngsden gelen emb ile hamile kaldım suan 12 haftalık hamileyim 2li test istedi doktorum, aranızda genetık ngsden gelen emb. 2li test yaptıranlar varmı cok merak ediyorum gerek varmı acaba
benim sağlıksuz gelen embriyo testimde yüzde 5 yanılma payı yazıyordu belki ondandır

Kızlar çok canım sıkkın en son muayenem de 12 yumurtam vardı toplama günü 5 tane toplandı 4 tanesi iyi kaliteliymiş, bunlardan 1 tanesi döllendi 3. güne kadar gitti , dün aradılar gelişimi durmuş. Çok ağladım bu translokasyonun çözümü yok galiba hele erkekte olması daha zor gibi ((

Eşimin çok canı sıkkın, boşanalım diyor, birbirimizi çok seviyoruz, neden böyle diyor anlamıyorum, onun yüzünden kendi üzüntümü yaşayamıyorum. Ya bu translokasyon ne pis bir şeymiş . Ben Bahçecideydim, çok seviyordum doktorımu ama beni deli ettiler, neden 5 yumurta çıktı diyorum bilemiyorum anormal beklemediğimiz bir şey oldu diyor, 2 gün sonra sizin pgt mi olacaktı diyor, en başından beri ben niye oraya gittiysem, halâ anlayamamış, yani bir ihmallik aldı başını gitti. Keşke şu embiriyoma yaptırsaydım acaba taşıcı mıymış embiriyom en azından sağlıklı çıkabiliyor mu onu öğrenirdim

Yaptırın 2li test neden yaptırmak ıstemedınız ?

Kızlar aklıma cok takılan bısey var yardımcı olursanız sevınırım
Ben 23 gün once genetık bozukluk sebebı ıle 4,5 aylık bebegımı kaybettım bıraz toparladım arastırmalara basladım tüp bebek yaptırmıstık esımde ve bende teknık hıc bır sorun yok spermler iyi yumurtalarım iyi
Bir daha ki deneme de yine tup bebek yaptırcam pgt testi ile ama okudugum herkesın embrıyoları saglıksız olarak donuyor testlerden bundan korktum ve anlayamadım neden kımsenın saglıklı donus olmuyor? Bende yaptırcam benı aydınlatın nolur atasehır memorıala gıdıyorum

Sizin ki iyi döner korkma canım translokaayon yoksa

Engelli kizim dünyaya geldiginde ve nedenini ögrendigimizde bende esime bosanalim demistim, onun evlenmesini coluk cocuga karismasini istedim kizimin bütün sorumlulugunu ben üstlencem demistim, benim yüzümden bunlarin cekmesini istemedim cünkü cocuk görse deli oluyordu
Allah korkusu olmasa birakirdi beni ama o benimde kizim dedi ve bu zamana geldik, esini cok iyi anliyorum Rabbimin verdigi bir imtihan ama yinede kendini cok sucluyorsun,
Baska bir yer sec ve insAllah bidakinde daha fazla kaliteli yumurtan olur...

Sizin ki iyi döner korkma canım translokaayon yoksa

Translokasyon nasıl anlasılır? Test yaptırmam gerekırse yaptırım
Bu arada size de gecmıs olsun cok uzuldum bosanalım falan ( bende gecen sene ilk bebegımı kaybetmıstım 7-8 ay olmayınca esıme demıstım bosanalım dıye yazık cok uzulmustu ( Rabbim buyuk

5. günlük embryomuyud? Bide hangi test yaptin erken gebelikmi
Evet 5 günlük embtiyoydu dr bana testi 18 gün sonra yap demisti bende daha erken belli olmaz mı dedim erken test yapınca negatif çıkıyor yapma dedi ama ben dayanamadım 10 yada 12 gün sonra yapmıştım .gittim eczaneye 5 tl lik bir test almıştım

Ben yaptırdım istedi dr .bir sorun çıkmayınca 3lu teste gerek yok dedi.ama amniyosentez yapalım dediler ben istemedim

Çok zor canım benim hiç kıyamam, pgt yaptırdınız mı 2.çocuk için

Canım bu blogtakilerin çoğunda traklasyon olduğu için pgt yapılıyor ve sağlıklı olan bulunmaya çalışılıyor maalesef sağlıklı olan da az çıkıyor benim 7 de 3 sağlıklı çıktı ben bile kendimi şanslı hissediyorum.traklasyon olup olmadığını da hastanelerin tıbbi genetik bölümünde test yaptırıp öğreniyoruz

Hayirlisi canim, bugün daha iyim, sükür, dünya fani, belki bu imtihan günahlarimiza kefarettir

Yaptirmistik canim kizim yogun bakimdayken kalbi durmustu sonra Rabbim ona bidaha can verdi, o an esime dedim ben yanliz kalmak istemiyorum ve ilk tedavimizde pgtyle saglikli kizim dünyaya geldi
Bu tedavi 4. tedavim ngs yapildi
Oooo siz 3. çocuğu istiyorsunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…